Lennot Ecuador

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Ecuador suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Ecuador

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ecuador olivat annetulla aikavälillä 685 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 744 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Turkish Airlines
KLM
Air France

Ecuadorin matkat – matka päiväntasaajalle

Ecuadorin tasavalta sijaitsee Etelä-Amerikan länsiosassa. Se rajoittuu Tyyneenmereen ja maa on saanut nimensä päiväntasaajan mukaan, kulkeehan päiväntasaaja kahdessakin kohtaa Ecuadorin alueiden kautta. Ecuadorin maaseutu on tunnettu Amazonin sademetsistä ja Andien vuoristoalueista, joiden rinteillä – lähes kolmen kilometrin korkeudessa – sijaitsee myös maan pääkaupunki Quito, joka kuului aikoinaan Inkojen mahtavaan valtakuntaan. Ecuadorille kuuluvat myös monimuotoisesta luonnostaan tunnetut, Tyynellämerellä sijaitsevat Galapagossaaret. Lähde nyt päiväntasaajalle varaamalla halvat lennot Ecuadoriin!

.
Milloin on paras aika matkustaa?

Ecuadorissa on suuria korkeudellisia eroja, jotka tekevät ilmastosta vaihtelevan. Maa jakaantuu käytännössä kolmeen maantieteelliseen alueeseen: rannikkoon, Andien vuoristoon ja maan itäosaan, jossa on matalampaa vuoristoa ja jonkin verran myös alankoa. Sierran vuoristoalue koostuu kahdesta Andien vuorijonosta ja siihen kuuluu 22 yli neljään kilometriin kohoavaa huippua. Korkein huippu on Chimborazo, jonka korkeus on huikeat 6267 metriä. Iso osa huipuista on tuliperäisiä, joista kuusi tulivuorta on aktiivisia. Rannikkoalueilla ilmasto on koko vuoden kuuma ja kostea ja sadekausi kestää Ecuadorissa joulukuusta huhtikuuhun. Pohjoisessa saadaan sateita vuodessa noin 2000 millimetriä, etelässä ilmasto on puolestaan vähäsateista. Andeilla taas ilmasto vaihtelee korkeuden mukaan, lumiraja on kuitenkin vasta noin viiden kilometrin korkeudessa. Maan itäosassa ilmasto on kuumaa ja kosteaa ja siellä sataa ympäri vuoden. Ecuadorin asukasluku on reilut 15 miljoonaa ja rahayksikkö on Yhdysvaltain dollari. Toinen suuri kaupunki Quiton lisäksi on maan eteläosassa sijaitseva Quayaquil. Paras aika varata Ecuadorin matka on siis sadekausien ulkopuolella, erityisesti jos aiot pohjoiseen tai haluat tutustua pääkaupunki Quitoon. Muille alueille voi näinäkin aikoina matkustaa ehkä korkeimpia vuoristoja lukuun ottamatta. Korkeuserot vaikuttavat myös lämpötiloihin niin, että vuoristossa on paljon rannikkoa viileämpää.

Milloin on paras aika varata halpa lento Ecuadoriin?

Suomesta Ecuadoriin ei pääse suoralla lennolla. Ecuadorin kansainväliset lentokentät sijaitsevat Quitossa ja Guayaqilissä. Latinalaisamerikkalaiset halpalentoyhtiöt LATAM ja Avianca lentävät Madridista suoraan Quitoon tai Guayaquiliin, Latamin lento on Iberian operoima. KLM lentää Quitoon Helsingistä tehden lyhyen välilaskun Amsterdamissa Schipholin (AMS) kentällä. Euroopan kenttien lisäksi välilasku matkalla Ecuadoriin voi olla Miamissa, Yhdysvalloissa. Lennot laskeutuvat joko Quitossa sijaitsevalle Mariscal Sucren kansainväliselle lentokentälle (UIO) tai Guayaquiliin, Aeropuerto de Simon Bolivarin kentälle (GYE). Madridista on erittäin mielenkiintoinen Air Europan operoima suora lento Guayaquiliin. Lentoaikakin on vain vajaat 12 tuntia. Jos taas lennät maan sisällä tai Latinalaisesta Amerikasta, on sinulla mahdollisuus lentää Etelä-Ecuadorissa sijaitsevaan Cuencaan ja siellä Aeropuerto de Mariscal Lamarin kentälle (CUE) tai jos lomailet Galapagoksilla, siellä lennot laskeutuvat Baltran saarelle Aeropuerto Seymourille (GPS). Muun muassa KLM, American Airlines, United Airlines, Delta Airlines, Avianca ja Ecuadorin lentoyhtiö TAME tarjoavat halvat lennot Ecuadoriin. Jos etsit oikein halpaa lentoa Ecuadoriin, Norwegian lentää Arlandan kautta Miamiin ja Miamista Ecuadoriin pääset sitten jo suoralla lennolla, jonka operoi edullisimmin elsalvadorilainen Avianca. Ecuadorin matkat ovat halvimmillaan todennäköisesti suunnilleen kaksi kuukautta ennen lähtöä. Edullisin kuukausi on syyskuu ja kallein heinäkuu.

Perillä Ecuadorissa

Ecuadorissa on helpointa liikkua bussilla, koska niitä kulkee koko ajan turistikohteisiin ja maaseudulle. Pitkät välimatkat on ehkä parasta lentää, koska junalla pääsee vain lyhyitä radanpätkiä. Taksi on halpa tapa liikkua Ecuadorissa, sovi kuitenkin hinta etukäteen ja käytä vain virallisia takseja. Kaupungeissa voi liikkua paikallisbussilla, mutta esimerkiksi lentokentältä on parempi ottaa taksi, sillä busseihin ei yleensä mahdu matkatavaroiden kanssa. Voit toki vuokrata auton, mutta vain jos olet valmistautunut kaoottiseen ja vaaralliseenkin liikenteeseen. Tiet eivät ole aina hyvässä kunnossa, mutta niillä ajetaan silti kovaa. Bussienkin kunto vaihtelee paljon. Jos lennät Ecuadoriin Euroopasta, lentosi saapuu todennäköisimmin Quitoon. Quito on 2850 metrin korkeudessa sijaitseva reilun 2,5 miljoonan asukkaan suurkaupunki, josta löytyy paljon mielenkiintoisia museoita ja kauniita kirkkoja. Quiton upeasti entisöity kolonialismin aikainen vanha kaupunki on ehdoton nähtävyys, jossa koet myös aitoa paikallista elämänmenoa ja kulttuuria. Sen kansainväliseltä lentokentältä operoidaan kansainvälisiä ja sisämaan lentoja, joten se on hyvä kiintopiste lähtiessä tutustumaan maan muihin osiin. Eteläisessä Ecuadorissa, Andeilla sijaitseva Cuenca on Quitoa pienempi, mutta myös täynnä vanhoja, kolonialismin aikaisia rakennuksia ja kapeita katuja. Kaupungin lähistöllä sijaitsevat Ingapircan rauniot. Cuencan historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Galapagossaaria pidetään maan helmenä; sinne voit lentää joko Quitosta tai Guayaqilista. Kyseessä on Ecuadorille kuuluva Tyynenmeren saariryhmä, jonka muodostavat 13 vulkaanista pääsaarta ja kuusi pienempää saarta Ecuadorin rannikolta 1000 kilometriä länteen päin. Galapagokselle voi varata retken, jonka aikana yövytään joko laivassa tai mantereella ja päivisin tutustutaan saariin, joiden luonto on täysin ainutlaatuinen. Siellä matkailija näkee läheltä eläinlajeja, joita ei tavata missään muualla maailmassa!

Autonvuokraustarjoukset Ecuador

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.