Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Maceio – Matkat

Jokainen reissu on väistämättä erilainen: tämän tietää myös ebookers. Siksi voimme auttaa sinua parhain tavoin riippumatta siitä, onko haaveissasi rauhallisen rentouttava vai uusiin seikkailuihin panostava kohteen Maceio-loma.

Maceio – Matkat

Olitko tietoinen, että tällä alueella asuu noin 950 000 henkeä? Tulet varmasti tapaamaan joitakuita ennen lomasi loppua!

Matkakohde sijaitsee 1 500 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Brasilia. Lähimpään kaupunkiin (Satuba) kertyy matkaa noin 16 km.

Jos sää on aurinkoinen, ota mukaasi viltti, täytä piknikkori herkuilla ja ota suunnaksi Pajuçaran rullalautailupuisto.

Lomaa ei voi kutsua lomaksi, jos siihen ei sisälly retkeä meren rannalle! Paimenna siis lapset kokoon, pakkaa mukaan frisbee ja pidä hauskaa kohteissa Praia da Sereia ja Pajucara (ranta). Voit halutessasi myös tehdä verkkaisen kävelyretken rantaviivaa pitkin kohteissa Ponta Verden ranta ja Pratagin ranta

Etsitkö oikotietä onneen? Löydät etsimäsi luonnon helmasta. Parque Municipal de Maceió on loistava kohde, jossa voit rentouttaa mielesi ja nauttia kauan kaivatusta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Voit parantaa tietämystäsi luonnon ja ihmiskunnan historiasta, jos lähdet vierailulle paikalliseen museoon, kuten Museu Théo Brandão. Löydät sieltä niin paljon uutta tietoa ja ainutlaatuisia löydöksiä ja näyttelyesineitä, että saatat päätyä kiertelemään museossa koko päivän!

Sinun ei todellakaan tarvitse olla suuri asiantuntija nauttiaksesi näistä ainutlaatuisista, yllättävistä ja joskus mahdollisesti myös haastavista teoksista, jotka löydät ripustettuna esille kohteessa Museum of Image and Sound (museo).

Centro Cultural e de Exposição Ruth Cardoso on kaupungin johtavista historiallisista kohteista. Jos haluaisit tietää vähän enemmän alueen menneisyydestä, ei kannata jättää sitä väliin.

Nossa Senhora do Livramenton kirkko ja Maceión metropolialueen katedraali ovat historiallisesti merkittäviä uskonnollisia kohteita, joissa voit seurata paikallisten uskonnon harjoittamista tai viettää hetken omien ajatustesi parissa.

Jos aikeenasi on ostaa matkallasi joitain perustarvikkeita ja ehkä myös napata mukaan pari matkamuistoa, Maceión ostokeskus tai Käsityöläistori ovat paikkoja, joista löydät etsimäsi. Onko matkakassassa vielä varoja jäljellä? Ostoskeskus Parque Shopping Maceió on hyvä paikka tehdä lisää ostoksia.

Käy tarkistamassa, mitä tapahtumia Deodoro Theater (teatteri) järjestää lomapäivinäsi, koska mahtava show tai muu esitys jää mieleen pitkäksi aikaa. Myös Teatro Joffre Soares on monien suosiossa, jos haluat viettää enemmän aikaa huippuluokan viihteen parissa.

Maceio – Hotellit

Löydät itsellesi pienessä hetkessä parhaan majoituksen, sillä ebookersin sivusto sisältää tälläkin hetkellä 77 majoitusliikettä.

Sekä vannoutuneet reppureissaajat että muut rahoistaan tarkat lomailijat löytävät takuulla itselleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Pousada Maceio Praia ja Hotel Expresso R1. Ne ovat todiste siitä, että hienosti järjestetty palvelu ei välttämättä ole tyyristä. Tekisikö mielesi kuitenkin hemmotella itseäsi oikein kunnolla? Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä Jatiúca Resort ja Best Western PREMIER Maceió tekee siitä mahdollista.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Maceio

Näytä kaikki 467 majoitusliikettä kohteessa Maceio
Ibis Maceio Pajucara

Ibis Maceio Pajucara

Avenida Dr Antonio Gouveia 277, Maceio, AL
   
   

  Ibis Maceio Pajucara sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pajucara (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ...

  Ibis Maceio Pajucara34 €

  Ibis Maceio Pajucara34 €
  Best Western PREMIER Maceió

  Best Western PREMIER Maceió

  Avenida Doutor Antônio Gouveia, 925, Pajuçara, Maceio, AL
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Best Western PREMIER Maceió on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pajucara ...

   Best Western PREMIER Maceió65 €

   Best Western PREMIER Maceió65 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.