Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat hotellit lentokentällä John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema

Days Inn by Wyndham Jamaica / JFK Airport 95 €
Arvosteltu 30.5.2018
Katso tiedot
 
Days Inn by Wyndham Jamaica / JFK Airport

Days Inn by Wyndham Jamaica / JFK Airport

144-26 153rd Court, Jamaica, NY
   
  2,9/5
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Good place to spend one night near JFK. Airport shuttle is great. Staff is friendly, room was clean. Complimentary breakfast is very simple.

  Best Western JFK Airport Hotel 123 €
  Arvosteltu 24.3.2018
  Katso tiedot
   
  Best Western JFK Airport Hotel

  Best Western JFK Airport Hotel

  14425 153rd Ln, Jamaica, NY
    
   2,9/5
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   I would never stay there again . The pictures on the website does not reflect what the hotel actually is The hotel is dated , dirty , rooms are very very small and can not accommodate 2 persons . Insufficient towels and wash rags . The dining area is overlooking reception Just does not worth the ...

   Holiday Inn Express Kennedy Airport 140 €
   Arvosteltu 20.3.2014
   Katso tiedot
    
   Holiday Inn Express Kennedy Airport

   Holiday Inn Express Kennedy Airport

   153-70 S Conduit Ave, Jamaica, NY
     
    3,4/5
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Lähellä lentokenttää ja hyvää myös tunnin välein kentälle lähtevä ikuljetuspalvelu (toimii läpi vuorokauden). Kylmä huone kun lämpötila ulkona pakkasen puolella. Avulias henkilökunta

    Fairfield Inn by Marriott JFK Airport 140 €
    Arvosteltu 29.3.2014
    Katso tiedot
     
    Fairfield Inn by Marriott JFK Airport

    Fairfield Inn by Marriott JFK Airport

    156 08 Rockaway Blvd, Jamaica, NY
      
     3,0/5
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotelli sijaitsee lentokentän välittömässä yhteydessä, hyvä palvelukuljetus aamulla aikaisin lentokentälle vaikka aamiaista en ehtinyt syödä. Jkv liikenteen melua, koska sijaitsee ison tien lähistöllä.

     OYO Hotel JFK Airport 90 €
     Arvosteltu 16.10.2019
     Katso tiedot
      
     OYO Hotel JFK Airport

     OYO Hotel JFK Airport

     153-95 Rockaway Blvd, Jamaica, NY
       
      3,0/5
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      I appreciate the free parking and front desk people who are very helpful. 10 min from JFK is excellent. WiFi is good in the room. Rate is also fair compare to other hotel chain. The only thing I had is kids fall on the floor from bed during the night.

      Courtyard by Marriott New York JFK Airport 159 €
      Arvosteltu 10.1.2014
      Katso tiedot
       
      Courtyard by Marriott New York JFK Airport

      Courtyard by Marriott New York JFK Airport

      145-11 N Conduit Ave, Jamaica, NY
        
       4,0/5
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       hinta- ja laatu täsmäävät. baari tarpeeksi myöhään auki. pientä purtavaa saa. matkustajalle, joka tarvitsee yöpymisen lentokentän läheisyydessä ja vaivattoman lähdön takaisin lentokentälle jatkamaan matkaa.

       Hampton Inn JFK Airport 141 €
       Arvosteltu 18.7.2015
       Katso tiedot
        
       Hampton Inn JFK Airport

       Hampton Inn JFK Airport

       144-10 135th Avenue, Jamaica, NY
         
        3,7/5
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kahden lennon välinen yö molempiin suuntiin. Tämä hotelli on vuosien varrella osoittautunut luotettavaksi, siistiksi ja palveluiltaan hyväksi. Meidän luottohotellimme!

        Crowne Plaza JFK Airport New York City 157 €
        Arvosteltu 31.5.2019
        Katso tiedot
         
        Crowne Plaza JFK Airport New York City

        Crowne Plaza JFK Airport New York City

        138-10 135th Ave, Jamaica, NY
          
         3,7/5
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Arrived at 11pm on the day of the booking and was told that the room was not ready. Apparently if you book through ebookers, it is just a reservation not a booking, the room is allocated on arrival?! What if the hotel was full when we arrived? Not the best experience with two tired children.

         Lentokenttähotellit John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema ajoissa

         Tarjoukset lentokentän John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeksi varatut New York Hotellit

         Viimeisimmät hotelliarvostelut New York

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.