Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Pohjois-Amerikka

Hotel Pennsylvania 89 €
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Pennsylvania on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 1705 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

  Millennium Times Square New York 85 €
  Millennium Times Square New York

  Millennium Times Square New York

  145 W 44th St, New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Millennium Times Square New York on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 626 huonetta 52 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

   Row NYC 74 €
   Row NYC

   Row NYC

   700 8th Avenue, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Row NYC on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 1300 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

    New York Hilton Midtown 149 €
    New York Hilton Midtown

    New York Hilton Midtown

    1335 Avenue Of The Americas, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     New York Hilton Midtown on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Modern Art. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1878 huonetta 45 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja MP3-telakointiasemat.

     The Roosevelt Hotel, New York City 90 €
     The Roosevelt Hotel, New York City

     The Roosevelt Hotel, New York City

     45 E 45th Street, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Roosevelt Hotel, New York City on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 3 ravintolaa, ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 1015 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja ylelliset vuodevaatteet.

      Hotel Edison 92 €
      Hotel Edison

      Hotel Edison

      228 W 47th St, New York, NY
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Edison on saanut loistavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1931 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 810 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

       Sheraton New York Times Square Hotel 151 €
       Sheraton New York Times Square Hotel

       Sheraton New York Times Square Hotel

       811 7th Ave, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sheraton New York Times Square Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Broadway Theatre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 1780 huonetta 50 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.

        New York Marriott Marquis 205 €
        New York Marriott Marquis

        New York Marriott Marquis

        1535 Broadway, New York, NY
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         New York Marriott Marquis on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1966 huonetta 49 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat vuodesohvat ja älytelevisiot.

         Element New York Times Square West 95 €
         Element New York Times Square West

         Element New York Times Square West

         311 West 39th Street, New York, NY
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Element New York Times Square West on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Madison Square Garden on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 411 huoneistoa 40 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          One King West Hotel & Residence 103 €
          One King West Hotel & Residence

          One King West Hotel & Residence

          1 King Street West, Toronto, ON
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           One King West Hotel & Residence on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Hockey Hall of Fame (näyttely) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1914 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 370 huonetta 51 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

           The New Yorker A Wyndham Hotel 90 €
           The New Yorker A Wyndham Hotel

           The New Yorker A Wyndham Hotel

           481 Eighth Ave., New York, NY
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            The New Yorker A Wyndham Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ravintolaa, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1050 huonetta 40 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.

            The Belvedere Hotel 110 €
            The Belvedere Hotel

            The Belvedere Hotel

            319 W 48th St, New York, NY
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             The Belvedere Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1923 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 355 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Pohjois-Amerikka

             Kohteessa Pohjois-Amerikka löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Pohjois-Amerikka hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Pohjois-Amerikka

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Pohjois-Amerikka etukäteen. Lennot kohteeseen Pohjois-Amerikka löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Pohjois-Amerikka

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Pohjois-Amerikka riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Pohjois-Amerikka, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Pohjois-Amerikka

             Viimeisimmät hotelliarvostelut Pohjois-Amerikka

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.