Lennot Alaska

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Alaska suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Alaska

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Alaska olivat annetulla aikavälillä 1 200 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 973 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
American Airlines
Delta
Delta
Icelandair
United
KLM
Delta
Delta
KLM
British Airways

Alaskan-matkat johdattavat sinut lomailemaan jylhiin maisemiin

Arktiset erämaat kaukana Amerikan mantereen pohjoisosassa tarjoavat henkeäsalpaavia elämyksiä ja unohtumattomia muistoja. Alaska on tullut tunnetuksi Yhdysvaltojen pohjoisimpana osavaltiona sekä runsaista luonnonvaroistaan ja villistä luonnostaan. Alaskan maisemia sävyttävät korkealle kohoavat lumihuippuiset vuoristot, kansallispuistojen sankat metsiköt ja lukuisat vesistöalueet. Alaskan-matkat sopivat erityisesti aktiivista ja seikkailuntäyteistä lomaa kaipaavalle. Kanoottiretket, koskenlasku, patikoinnit ja vaellukset vuoristoissa, jääkiipeily, urheilukalastus, villieläinten bongaaminen ja monet muut vauhdikkaat aktiviteetit odottavat sinua! Alaskan mielenpainuvia nähtävyyksiä ovat muun muassa Kenai Fjordsin kansallispuisto, Pohjois-Amerikan korkein vuorenhuippu Denali, toteemipaalujen täyttämä Sitka National Historical Park sekä Mendenhallin jäätikkö. Alaskan alkuperäiskansojen elämään, kulttuuriin ja historiaan voi tutustua Anchoragessa sijaitsevassa Alaska Native Heritage Centerissä sekä vierailemalla esimerkiksi Alaskan pohjoisimmassa asutussa paikassa Barrowssa, aivan Jäämeren rannalla. Vaikka suurin kultaryntäys Alaskaan onkin päättynyt jo kauan aikaa sitten, voit silti yhä käydä kokeilemassa kullanhuuhdontaa ja kenties hyvällä onnella löytää kultahipun jos toisenkin matkamuistoksi. Etsi ja varaa halvat lennot Alaskaan ebookersin sivuilta ja lähde unelmiesi luontolomalle!

Paras aika matkustaa Alaskaan

Alaska sijaitsee napapiirin molemmilla puolilla, ja pohjoisen sijaintinsa myötä se muistuttaakin monin tavoin Suomea: kesäisin Alaskassa vietetään yöttömiä öitä, kun taas talvisin aurinko ei juuri horisontin takaa nouse. Revontulet tuovat kuitenkin valoa taivaalle pimeinä talviöinä. Talvisin lämpötilat painuvat väistämättä pakkasen puolelle, mutta talvi ei ole silti ajankohtana yhtään hassumpi vaihtoehto Alaskassa vierailemiseen. Alaskassa voi viettää lomaansa harrastamalla monipuolisesti erilaisia talvilajeja, kuten hiihtämistä, laskettelua, lumilautailua ja lumikenkäilyä. Talvella voit myös nauttia Alaskan monista erilaisista festivaaleista ja tapahtumista, kuten koiravaljakkokisoista ja Cordovan Iceworm-festivaalista. Toukokuun ja syyskuun välinen aika on sekin erinomaista matkustusaikaa, sillä silloin säät ovat miellyttävästi plussan puolella, päivät pitkiä ja olosuhteet erilaisille ulkoilma-aktiviteeteille suotuisia. Kesällä juhlitaan tietenkin Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää sekä Suomesta tuttuun tyyliin juhannusta. Suosituimmat kuukaudet turistien keskuudessa ovat perinteisesti heinä- ja elokuu, mikä näkyy sekä turistikohteiden että lentolippujen hinnoissa. Toukokuussa ja syyskuussa lomasäät ovat myös otolliset, ja näihin aikoihin on mahdollista hyötyä hieman alemmista hinnoista. Alaska on kaiken kaikkiaan hyvin monipuolinen matkailukohde, joten valitsitpa matkustusajankohdaksesi minkä tahansa vuodenajan, lomasta tulee varmasti ikimuistoinen ja toiminnantäyteinen.

Halvat lennot Alaskaan

Suomesta Alaskaan ei lennetä ollenkaan suoria lentoja, mutta kahdesta kolmeen välilaskulla pääsee kolmelle eri lentoasemalle, Alaskan suurimpaan kaupunkiin Anchorageen, toiseksi suurimpaan Fairbanksiin sekä osavaltion pääkaupunkiin Juneauhin. Kaupungit sijaitsevat hieman eri puolilla Alaskaa, joten voit helposti valita sopivan lentoaseman riippuen matkasi lopullisesta määränpäästä. Alaskan sisällä pääsee myös hyvin liikkumaan esimerkiksi junilla tai laivoilla, jotka molemmat tarjoavat upeita näkymiä Alaskan vaihteleviin maisemiin niin maalta kuin mereltä käsin.

Kun olet vertaillut lentolippujen hintoja ja varannut halvat matkat Alaskaan ebookersin näppärän hakukoneen avustuksella, on aika aloittaa matkavalmistelut. Edessä oleva matka on pitkä, sillä välimatkaa Suomen ja Alaskan välille kertyy yli 6 000 kilometriä. Atlantin valtameren ylittävät lennot hoidetaan pääasiassa pohjoismaisten lentoyhtiöiden, kuten halpalentoyhtiö Norwegianin, Icelandairin sekä SASin voimin. Välilaskupaikkoina Amerikan mantereen puolella toimivat Oakland, Seattle tai Los Angeles. Näistä vilkkain välilaskukaupunki on Seattle, josta matka Alaskan kaupunkeihin kestää enää noin kahdesta kolmeen tuntia. Amerikan puolella loppumatka Alaskaan lennetään esimerkiksi Alaska Airlinesilla tai Delta Airlinesilla. Lento Alaskaan kestää keskimäärin 30 tuntia, mutta sekä lyhyempiä että pitempiä lentoaikoja on tarjolla. Hinnoissa ei silti ole suurta vaihtelua, joten parhaimmillaan voit onnistua säästämään sekä rahaa että aikaa.

Autonvuokraustarjoukset Alaska

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.