Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Alaska

Jos Alaska on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Alaska lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Alaska

Kohteen Alaska lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Alaska hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Alaska, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Alaska

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Alaska

103 €
Best Western Plus Chena River Lodge

Best Western Plus Chena River Lodge

2.5 kautta 5.0 1255 Tvsa Way, Fairbanks, AK
Best Western Plus Chena River Lodge on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Alaskan yliopisto - Fairbanks. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 67 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
223 €
Alyeska Resort

Alyeska Resort

4.0 kautta 5.0 1000 Arlberg Ave, Girdwood, AK
Alyeska Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alyeskan hiihtokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 304 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
112 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Anchorage Airport

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Anchorage Airport

2.5 kautta 5.0 3501 Minnesota Dr and W 36th Ave, Anchorage, AK
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Anchorage Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bootlegger Cove. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 84 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
91 €
Comfort Suites Anchorage International Airport

Comfort Suites Anchorage International Airport

2.5 kautta 5.0 2919 W International Airport Rd, Anchorage, AK
Comfort Suites Anchorage International Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lake Hood Harbor (satama). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 78 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
82 €
Aspen Suites Hotel Anchorage

Aspen Suites Hotel Anchorage

2.5 kautta 5.0 100 E Tudor Rd, Anchorage, AK
Aspen Suites Hotel Anchorage on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Z.J. Loussacin kirjasto - pääosasto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja business centerin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 92 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
73 €
Aptel Studio Hotel

Aptel Studio Hotel

2.5 kautta 5.0 624 Rodeo Place, Anchorage, AK
Aptel Studio Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alaska Regional Hospital. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
106 €
The Lakefront Anchorage

The Lakefront Anchorage

3.5 kautta 5.0 4800 Spenard Road, Anchorage, AK
The Lakefront Anchorage on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lake Hood Harbor (satama). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 248 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
143 €
Hyatt Place Anchorage Midtown

Hyatt Place Anchorage Midtown

3.0 kautta 5.0 101 EAST TUDOR RD, Anchorage, AK
Hyatt Place Anchorage Midtown on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Z.J. Loussacin kirjasto - pääosasto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 150 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
83 €
Inlet Tower Hotel And Suites

Inlet Tower Hotel And Suites

3.0 kautta 5.0 1020 West 12th Avenue, Anchorage, AK
Inlet Tower Hotel And Suites on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bootlegger Cove. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 180 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
153 €
Hyatt House Anchorage

Hyatt House Anchorage

3.0 kautta 5.0 5141 Business Park Blvd, Anchorage, AK
Hyatt House Anchorage on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Campbell Creek Greenbelt Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 145 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat keittonurkkaukset ja taulutelevisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Alaska

Katso kaikki kohteen Alaska vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.