Lennot Arizona

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Arizona suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Arizona

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Arizona olivat annetulla aikavälillä 671 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 667 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Delta
Finnair
Finnair
Lufthansa
American Airlines
Finnair
Air France
Air France
Icelandair
KLM
Air France
Air Canada

Parhaat Arizonan-matkat varataan nyt.

Upea Coloradojoki ja Grand Canyon, Monument Valley, Tucson, Petrified Forest…Arizonan osavaltio Meksikon rajalla, Kalifornian, Nevadan ja New Mexicon välissä, on matkakohde, josta varmasti kaikki haaveilevat.Arizonaan matkustavan kannattaa suunnitella loma huolella, koska nähtävää ja koettavaa on valtavasti. Jo yksin maailman seitsemän ihmeen joukkoon kuuluva Grand Canyon on monelle lähes maaginen kokemus, ja silti se on vain yksi Arizonan henkeäsalpaavista luontokohteista. Varaa aikaa myös muille kansallispuistoille ja monumenteille sekä alkuperäiskansojen kulttuureihin perehdyttäville museoille ja reservaateille. Arizonaan matkustavan kannattaa huomioida, että paikallinen ilmasto on kuuma ja kuiva. Heinäkuu on kuukausista kuumin – keskilämpötila on silloin huimat 41 astetta. Arizonan alueesta puolet on puoliaavikkoa, kolmasosa aavikkoa ja loput kosteaa aluetta. Pohjoisessa, Coloradon ylängöllä, talvet ovat kylmiä ja sateisia. Etelässä sateet tulevat kuumina kesäkuukausina. Arizonan-matkoille kannattaa siis varata hiukan reilummin aikaa ja lähteä lomalle silloin, kun se parhaiten sopii, kuitenkin kaikkein kuuminta aikaa vältellen. Pelkästään Grand Canyoniin tutustumiseen tarvitaan ainakin kaksi päivää.

Halvat lennot Arizonaan

Arizonan osavaltiossa on kaikkiaan 42 lentokenttää, joista suurin ja tärkein on Phoenixin lähellä, noin viiden kilometrin päässä, sijaitseva Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema (PHX). Kaikkein nopeimmilla lennoilla olet perillä Phoenixissa reilussa 14 tunnissa – esimerkiksi Finnairin, British Airwaysin ja American Airlinesin yhteydet New Yorkin kautta ovat todella nopea vaihtoehto, ja matkalla on ainoastaan yksi välilasku. Kahdella vaihdolla pääset kätevästi esimerkiksi SASin lennoilla Kööpenhaminan ja Washington D:C.:n kautta tai SASilla ja United Airlinesilla Tukholman ja Los Angelesin kautta. Aikaa kahden välilaskun lentoihin on varattava reitistä ja ajankohdasta riippuen noin 17–22 tuntia, joihinkin jopa 35 tuntia. Hitaampia yhteyksiä hyödyntämällä säästyy kuitenkin rahaa, sillä lippujen hinnat ovat parhaimmillaan jopa alle tonnin. On tosi helppoa varata halvat lennot Arizonaan, sillä Helsingistä on hyvät yhteydet myös Arizonan toiseksi suurimmalle lentokentälle Tucsoniin (TUS). Nopeita yhteyksiä löytyy esimerkiksi Finnairilta ja American Airlinesilta yhdellä vaihdolla New Yorkin kautta; lentoaikaa kertyy noin 15,5 tuntia. Jos haluat säästää selviä seteleitä lomaasi varten, voit valita esimerkiksi American Airlinesin lennot Lontoon ja Dallasin kautta tai SASin ja United Airlinesin lennot Tukholman ja Los Angelesin kautta. Kun varaat lentoa Arizonaan, hintojen vertailuun ja parhaan reitin etsimiseen kannattaa käyttää muutama ylimääräinen minuutti, koska unelmien elämyslomaa varten tarvitaan sekä aikaa että rahaa. Liput kannattaa varata viimeistään 50 päivää ennen lähtöä, ja jos etsit todella edullista ajankohtaa matkallesi, aloita huhti- ja marraskuun lennoista. Vältä matkustamista heinä- ja joulukuussa, koska silloin lentoliput Arizonaan ovat kalleimmillaan.

Perille Arizonaan

Jos suuntaat Arizonassa jonnekin muualle kuin Phoenixiin tai Tucsoniin ja niiden lähialueille, voit etsiä ja varata Yhdysvaltojen tai Arizonan sisäiset lennot muillekin lentokentille. Amerikka on kokonsa takia lentomatkustajan unelmamaa, jossa kaupunkeja yhdistävät tiiviit yhteydet ja jossa lentohinnat eivät koskaan kohoa tavoittamattomiin. Phoenixin lentoasemalta pääset kätevästi keskustaan ilmaisella PHX Sky Trainilla, josta voit vaihtaa Valley Metro Railiin osoitteessa 44th Street and Washington. Juna kulkee ympäri vuorokauden 12–20 minuutin välein. Matkan voi taittaa myös kiinteähintaisella taksilla, ja lisäksi tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja minibusseista jaettuihin kyyteihin. Tucsonin lentoasemalta kaupunkiin pääset parhaiten Sun Tranin busseilla 11 ja 25. Bussit liikennöivät klo 5.30–22.30 noin puolen tunnin välein, viikonloppuisin ja pyhäpäivisin harvemmin.

Varaa nyt edulliset lennot Arizonaan ja suuntaa unohtumattomalle lomalle huikeisiin aavikko- ja vuoristomaisemiin, uskomattomien luonnonilmiöiden keskelle.

Autonvuokraustarjoukset Arizona

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.