Halvat lennot Kaliforniaan alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kalifornia suosituimpiin kaupunkeihin

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Kalifornia

Kalifornia – Lomat Economy-lennoilla

Level Los Angeles Downtown - South Olive
Miyako Hybrid Hotel Torrance
DoubleTree by Hilton LAX - El Segundo
Downtown Los Angeles Proper Hotel, a Member of Design Hotels
Courtyard by Marriott Los Angeles Monterey Park
Hotel June, Los Angeles, a Member of Design Hotels

Lähde Kalifornian-matkalle tähtiä tapaamaan

Aurinkoa, lämpöä, Hollywood-tähtiä, Yhdysvaltojen elokuvateollisuuden mekka, Enkelten kaupunki – listaa voisi jatkaa vielä pitkään. Kalifornian-matka on matka tähtien viitoittamalla tiellä. Erityisesti Los Angeles on monen elokuvafanin ehdoton ykköskohde. Täällä voit vierailla Universalin elokuvastudiolla, kävellä pitkin Hollywood Walk of Famea ja poseerata Hollywood-kyltin edessä. Monista elokuvista tutut Santa Monica Beach ja Santa Monican laituri odottavat vierailuasi. Kulje pitkin Sunset Boulevardia ja käy Sunset Stripin lukuisissa ravintoloissa tai yökerhoissa – saatat vaikka nähdä vilaukselta jonkun suuren Hollywood-tähden. Los Angelesissa voi käydä myös seuraamassa paikallisen baseball-joukkueen peliä Dodger Stadiumilla.

Kalifornia on silti muutakin kuin Los Angeles. Toinen suurkaupunki San Francisco on tunnettu erityisesti kaapeliraitiovaunuistaan, Chinatownin kaupunginosasta ja pitkästä Golden Gate -riippusillasta. Kaupungin edustalla sijaitsee myös Alcatrazin vankilasaari. San Franciscosta pohjoiseen alkaa Napa Valleyn viinialue, joka on ehdoton kohde jokaiselle viininystävälle. Ihania hiekkarantoja vilisee pitkin Kalifornian rannikkoa, ja Kaliforniassa on suurkaupunkien ohella paljon upeita kansallispuistoja. Yosemiten kansallispuistossa sijaitsee Kalifornian korkein vuori Mount Whitney, valtavan suuria jättiläispunapuita sekä Yosemiten putoukset. Mojaven autiomaassa sijaitseva Death Valley eli Kuolemanlaakso on Pohjois-Amerikan kuumin ja kuivin paikka. Lämpötila voi nousta yli 50 °C:een. Joko kuuletko Kalifornian kutsun? Varaa halvat matkat Kalifornian lämpöön helposti ja nopeasti ebookersin sivuilta!

Lomalle Kaliforniaan ympäri vuoden

Kalifornian suotuisa ilmasto tekee siitä erinomaisen matkakohteen kaikkina vuodenaikoina. Sääolosuhteet vaihtelevat hieman alueesta riippuen, joten jokaiselle vuodenajalle löytyy varmasti sopiva matkakohde. Varsinkin Etelä-Kaliforniassa riittää aina aurinkoa ja lämpöä, ja rannoilla voi viettää aikaa uiden ja surffaten. Kalifornian aavikkoalueet voivat olla kesäisin tuskastuttavan kuumia, joten niillä vierailuun sopivatkin hieman viileämmät talvikuukaudet. Vuoristoisella alueella lumi peittää maan talvisaikaan, mutta alue sopii hyvin talviurheilulajien harrastamiseen. Kaliforniassa on useita laskettelukeskuksia, kuten Mammoth Mountain, Squaw Valley tai Bear Mountain, joissa voit laittaa lumen pöllyämään, kun laskettelet tai lumilautailet alas rinteitä. Kansallispuistot ja luonnonnähtävyydet sopivat matkakohteiksi muuhunkin aikaan vuodesta, ja tällöin voit tehdä pitkiä vaelluksia upeissa maisemissa.

Vertaile hintoja ja sesonkeja

Halvat lennot Kaliforniaan saat varattua erityisesti touko- ja marraskuussa. Kesä on aina suosittua matkailuaikaa, ja tämä pätee myös Kaliforniaan. Esimerkiksi Los Angelesiin suuntautuvien lentojen hinnoissa on havaittavissa nousua kesäkuukausien lisäksi myös joulukuussa. Perinteiset loma-ajat heijastuvat väistämättä matkakohteiden suosioon. Kaliforniassa riittää tapahtumia kuitenkin kautta vuoden, ja ratkaisevinta on tietenkin se, miten haluat lomasi viettää. Kalifornian osalta lentolippujen hinnoissa ei esiinny kovin suurta vaihtelua siinä, varaako lennon kahta kuukautta tai vasta kuukautta ennen matkaa.

Halvat lennot Kaliforniaan

Kun matkakuume alkaa kohota hälyttäviin lukemiin, on aika aloittaa matkan suunnittelu aurinkoiseen Kaliforniaan. Kaliforniassa on useita lentoasemia, joille on mahdollista lentää Suomesta vähintään yhdellä välilaskulla. Edullisimpia yhteyksiä on saatavilla Los Angelesiin ja Oaklandiin, joka sijaitsee aivan San Franciscon kyljessä. Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle lentovaihtoehtoja löytyy loputtomasti ja mihin aikaan päivästä tahansa. Vertailemalla tarjontaa ebookersin sivustolla voit etsiä juuri kukkarollesi sopivan lennon Kaliforniaan. Edullisia vaihtoehtoja Atlantin ylittäviin lentoihin sekä Los Angelesiin että Oaklandin lentoasemalle tarjoaa halpalentoyhtiö Norwegian. Muita kohtuuhintaisia mahdollisuuksia ovat Aeroflot Russian Airlines, Air Berlin tai Icelandair. Mannerten väliset lennot kestävät toki pitkään, mutta halvimmat vaihtoehdot eivät silti ole kaikkein hitaimpia, joskaan eivät myöskään nopeimpia. Matkasta Kaliforniaan voi silti hyvin selvitä alle 20 tunnissa, mikä ei ole paljon, kun pitää mielessä, että kilometrejä kertyy yli 8 000 km.

Autonvuokraustarjoukset Kalifornia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.