Lennot Ohio

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Ohio suosituimpiin kaupunkeihin

Ohion matkat

Monipuolinen Ohio Amerikan keskilännessä houkuttelee puoleensa monenlaisia eri matkailijoita. Ulkoaktiviteettien ystävät nauttivat Eriejärven ympäristön tarjoamista mahdollisuuksista. Lapsiperheiden ykköskohde on järven äärellä sijaitsevan Sanduskyn kaupungin suosittu huvipuisto Cedar Point. Sisäaktiviteettien ja museoiden ystävien kannattaa tutustua kulttuuritarjontaan Ohion ”C-kaupungeissa”, eli Clevelandissä, Columbuksesa ja Cincinnatissa. Ala siis suunnitella matkaasi ja varaa itsellesi halvat lennot Ohioon jo tänään!

Matkajärjestelyjen tekeminen

Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Ohioon, joten sinun on varauduttava ainakin yhteen välilaskuun matkan varrella. Voit valita saapumislentokenttäsi useiden eri vaihtoehtojen väliltä niin Ohiossa kuin sen naapuriosavaltioissakin. Välilaskullinen lento Ohioon kestää yleensä vähintään noin 13 ja puoli tuntia. Ota huomioon, että aikaero Ohion ja Suomen välillä on seitsemän tuntia.

Ohio on loistava matkakohde ympäri vuoden, sillä alueen eri kaupungeissa riittää erilaisia tapahtumia ja tekemistä vuoden ympäri. Säiden puolesta paras aika matkustaa Ohioon on huhti–toukokuussa tai syys–lokakuussa, jolloin säät eivät ole enää liian kylmiä tai kuumankosteita. Kesä–elokuussa lämpötila voi hyvin nousta 30 asteen tuntumaan. Kesäkuukaudet ovat myös suosittua aikaa Ohion matkoille, mikä näkyy myös hotellihuoneiden ja lentojen hinnoissa. Kesäisin Ohiossa saadaan usein myös sadetta. Talvisin saadaan paljon lunta ja lämpötila pysyttelee nollan tuntumassa.

Saapuminen Ohioon

Lentosi Ohioon voi laskeutua useille eri lentokentille, myös naapuriosavaltioiden alueelle. Ota selvää ennen Ohion lentojen varaamista, mikä saapumislentokenttä sopii parhaiten matkasuunnitelmiisi.

Laskeutuminen Cleveland-Hopkinsin kansainväliselle lentoasemalle (CLE)

Cleveland-Hopkinsin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometriä Clevelandin keskustasta lounaaseen, ja on paras kohde silloin, kun haluat suunnata suoraan Clevelandiin ja Eriejärven alueelle. Greater Cleveland Regional Transit Authority (RTA) operoi säännöllisiä junayhteyksiä lentokentältä Clevelandin keskustaan Tower City Stationin kautta. Junat lähtevät lentokentältä vartin välein suurimman osan päivästä ja matka keskustaan kestää alle puoli tuntia. Kertalipun hinta on alle kolme dollaria. Clevelandistä Eriejärvelle ja Cedar Pointiin kulkee useita bussi- ja junayhteyksiä.

Laskeutuminen Akron-Cantonin lentoasemalle (CAK)

Akron-Cantonin lentokenttä sijaitsee Ohion itäosassa 80 kilometriä Clevelandistä kaakkoon. Ainoa kentältä lähtevä julkisen liikenteen kulkuväline on bussi, jolla pääset noin 25 kilometrin päässä pohjoiseen sijaitsevaan Akroniin ja 16 kilometrin päässä kaakkoon sijaitsevaan Cantoniin reilussa puolessa tunnissa. Aamusta iltaan operoivan bussin matkalipun hinnaksi tulee noin puolitoista dollaria. Näistä kaupungeista voit jatkaa matkaasi muualle Ohioon bussilla.

Laskeutuminen Cincinnati - Pohjois-Kentuckyn kansainväliselle lentoasemalle (CVG)

Cincinnatin lentokenttä sijaitsee Kentuckyssa, aivan Ohion lounaisrajan toisella puolen. Matkaa Cincinnatin keskustaan on vain 20 kilometriä. Pääset kätevimmin Cincinnatiin Transit Authority of Northern Kentuckyn (TANK) lentokenttäbussien kyydissä. Bussit kulkevat lentokentältä päivittäin aamuviidestä myöhään iltaan, ja matka Cincinnatiin kestää puolisen tuntia.

Laskeutuminen Detroit Metropolitan Wayne Countyn kansainväliselle lentoasemalle (DTW)

Detroit Metropolitanin lentokenttä sijaitsee Michiganin osavaltion puolella Eriejärven tuntumassa, reilun puolentoista tunnin ajomatkan päässä Sanduskysta ja noin kahden ja puolen tunnin matkan päässä Clevelandista. Metro Detroit Area Transitin (SMART) busseilla pääset lentokentältä Kaakkois-Michiganin eri kohteisiin, joista pääset jatkoyhteyksillä Ohioon.

Laskeutuminen Pittsburghin kansainväliselle lentoasemalle (PIT)

Pittsburghin lentokenttä sijaitsee Pennsylvaniassa, aivan Ohion itärajan toisella puolen. Lentokentältä luoteessa sijaitsevaan Clevelandiin on noin kahden tunnin ajomatka ja lännessä sijaitsevaan Columbukseen taas vajaan kolmen tunnin ajomatka. Lentokentältä voit ajaa West Buswayn lentokenttäbussilla Pittsburghiin, josta pääset jatkoyhteyksillä eri puolille Ohiota.

Mikäli haluat kiertää Ohiota aivan omaan tahtiisi, voit hankkia itsellesi vuokra-auton miltä tahansa saapumislentokentältä. Tarkastele eri autonvuokrausyhtiöiden valikoimaa etukäteen verkossa, josta voit myös varata mieleisesi vuokra-auton ennen matkaa.

Autonvuokraustarjoukset Ohio

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.