Lennot Texas

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Texas suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Texas

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Texas olivat annetulla aikavälillä 569 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 712 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Delta
Finnair
Delta
United
Turkish Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal

Texasin matkat

Yhdysvaltojen toiseksi suurin osavaltio Texas, suomalaisittain Teksas, on tunnettu perinteisen cowboy-kulttuurin lisäksi pilvenpiirtäjistään, hiekkarannoistaan ja kanjoneistaan. Varaa itsellesi halvat lennot Teksasiin ja lähde tutustumaan Ewingien öljyperheen jalanjäljissä Dallasin pilvenpiirtäjiin ja museoihin, osallistumaan Austinin lukuisille kulttuurifestivaaleille tai kokemaan San Antonion latinalaisamerikkalainen kulttuuri. Halutessasi voit myös osallistua karjatilaretkille tai mennä katselemaan rodeonäytöksiä. Voit lentää eri puolille Texasia joko Dallasin, Austinin, Houstonin tai San Antonion eri lentokentille.

Järjestelyt ennen matkaa

Texas on loistava matkakohde mihin vuodenaikaan tahansa, mutta kesä–elokuussa lämpötilat saattavat kohota tukaliin lukemiin varsinkin suurkaupungeissa. Keväisin ja syksyisin lämpötilat Texasissa pysyttelevät yleensä miellyttävämmissä lukemissa. Talvellakaan mittari ei yleensä laske miinuslukemiin.

Mikäli haluat löytää mahdollisimman halvat lennot Texasiin, ajoita matkasi syksylle. Lentolippujen hinnat ovat yleensä kalleimmillaan kesäkuukausille ajoittuville matkoille, mutta jos pystyt ajoittamaan lentosi elo–marraskuun vaihteeseen, voit saada lentolippusi paljon halvemmalla. Lentoliput kannattaa varata hyvissä ajoin, yleensä noin kaksi kuukautta ennen suunniteltua lähtöpäivää.

Pääset Texasiin yhdellä tai kahdella välilaskulla, kun aloitat matkasi Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL). Kahden välilaskun lennot ovat yleensä halvempia, mutta matka-aika saattaa venyä lähes vuorokauden mittaiseksi. Välilaskut tapahtuvat yleensä jollain Euroopan suurimmista lentokentistä ja/tai Chicagossa. Lyhimmillään lento Helsinki-Vantaalta Texasin eri lentokentille kestää yhteensä reilut 13 tuntia. Muista lomaa suunnitellessasi myös Texasin ja Suomen välinen aikaero, joka on kahdeksan tuntia.

Yhdysvaltoihin matkustaessasi et tarvitse viisumia, mutta sen sijaan sinun tulee hakea sähköinen ESTA-matkustuslupa. Oleskelusi Yhdysvalloissa saa kestää korkeintaan 90 päivää, minkä lisäksi biometrisen passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Voit tarkistaa yksityiskohtaiset matkustusasiakirjavaatimukset Yhdysvaltoihin lentoyhtiösi sivustolta.

Sinulla on lukuisia eri mahdollisuuksia päästä haluamaasi kohteeseen Texasin eri lentokentiltä taksilla, eri yhtiöiden lentokenttäkuljetuspalveluilla tai vuokra-autolla. Kaikilta kentiltä on kaupunkien keskustoihin myös hyvät ja edulliset julkisen liikenteen yhteydet, jotka on esitelty tarkemmin alla.

Saapuminen Dallasiin

Mikäli lentosi saapuu Dallasiin, saatat laskeutua joko Irvingissä sijaitsevalle Dallasin kansainväliselle lentoasemalle (DFW) tai maansisäisiä lentoja palvelevalle Love Fieldin lentoasemalle (DAL). Maailman vilkkaimpiin lentokenttiin kuuluva Dallasin kansainvälinen lentoasema (DFW) sijaitsee yli 30 kilometrin päässä Dallasin keskustasta luoteeseen. Pääset lentokentältä Dallasiin DART-paikallisjunan oranssilla linjalla tai Trinity Railway Express -junalla, joiden matkaliput maksavat vain muutaman dollarin. Molemmat palvelut operoivat aamusta iltaan ja molemmat vievät sinut Dallasin keskustaan vajaassa tunnissa. Love Fieldin lentoasemalta (DAL) pääset kätevimmin kaupunkiin Dallasin joukkoliikennejärjestäjän DARTin Love Link 524 -linjalla. Pääset Dallasin keskustaan vaihtamalla Inwood/Love Field -asemalla DARTin vihreän ja oranssin linjan juniin.

Saapuminen Austiniin

Austin-Bergstromin kansainvälinen lentoasema (AUS) sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Austinin keskustasta kaakkoon. Pääset lentokentältä Austinin keskustaan edullisimmin MetroBusilla. Bussilinjat 100 ja 350 operoivat puolen tunnin välein aamuvarhaisesta iltamyöhään, ja matka keskustaan kestää molemmilla puolisen tuntia. Kertalippu bussiin maksaa vain reilun dollarin.

Saapuminen Houstoniin

Houstonissa lentosi laskeutuu George Bushin kansainväliselle lentoasemalle (IAH), joka sijaitsee noin 30 kilometriä Houstonin keskustasta pohjoiseen. Edullisimmin lentokentältä Houstonin keskustaan pääset METRO Bus 102 -linjalla, joka lähtee C-terminaalin eteläpuolelta 15–30 minuutin välein aamuvarhaisesta keskiyöhön. Matka-aika Houstonin keskustaan on noin 45 minuuttia, ja bussilippu maksaa vain reilun dollarin.

Saapuminen San Antonioon

San Antonion kansainvälinen lentoasema (SAT) sijaitsee 15 kilometriä San Antonion keskustasta pohjoiseen. Pääset kaupungin keskustaan edullisimmin VIA Metropolitan Transitin bussilinjalla 5, joka lähtee päivittäin B-terminaalin länsipuolelta. Bussimatka keskustaan kestää noin puoli tuntia ja maksaa noin puolitoista dollaria.

Autonvuokraustarjoukset Texas

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.