Halvat lennot Floridaan alkaen 399 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Florida suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Florida

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Florida olivat annetulla aikavälillä 399 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 588 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Icelandair
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Delta
Lufthansa

Floridan-matkat vievät palmun alle ja pilvenpiirtäjien juurelle!

Florida on Yhdysvaltojen eteläisin osavaltio ja suosittu matkakohde niin yhdysvaltalaisten kuin kansainvälistenkin matkailijoiden keskuudessa. Florida tunnetaan erityisesti upeista hiekkarannoistaan ja turkoosista vesistään, rikkaasta ruokakulttuuristaan ja hyvistä ostosmahdollisuuksistaan sekä monipuolisesta aktiviteettitarjonnastaan. Lisäksi Floridan-matkat ovat erinomainen tilaisuus tutustua Yhdysvaltojen eteläosiin vuokra-auton kyydistä käsin. Varaa lennot Floridaan ja koe aurinkoisen osavaltion viehätys itse!

Halvat lennot Floridan Miamiin tai Fort Lauderdaleen

Lento Floridaan kestää lyhimmilläänkin 10 tuntia, mutta on ehdottomasti vaivan arvoinen. Pitkästä lennosta ja aikaerosta johtuen Floridaan ei kuitenkaan kannata matkustaa pelkäksi pitkäksi viikonlopuksi, vaan matkaan kannattaa varata aikaa mielellään viikko jos toinenkin. Suomesta on nykyään melko hyvät lentoyhteydet Floridaan, sillä Finnair lentää yhteistyökumppaneineen Helsinki-Vantaalta Miamin kansainväliselle lentoasemalle (MIA), minkä lisäksi Floridaan on mahdollista lentää yhden tai kahden välilaskun lennoilla. Floridan reiteillä liikennöi myös muutama halpalentoyhtiö, kuten Norwegian ja Air Berlin, joista ensimmäinen lentää Floridan Fort Lauderdaleen ja toinen Miamiin. Näillä välilaskullisilla reiteillä matkaa kuluu yhteen suuntaan vähintään reilut 14 tuntia. Edullisimmillaan Floridan lennot ovat toukokuussa, kun pahin turistikausi on pääosin jo ohi. Kalleimmillaan hinnat taas ovat joulun tienoilla alkavan ja pitkälle kevääseen jatkuvan turistisesongin aikana.

Floridassa aurinko paistaa ympäri vuoden

Floridan osavaltio sijaitsee trooppisella ja subtrooppisella alueella, mikä tarkoittaa, että ilmasto on miellyttävän lämmin ympäri vuoden. Kesäkuukausina Floridassa on suorastaan kuumaa, ja heinäkuusta marraskuuhun Floridassakin voi esiintyä Atlantin valtamerellä riehuvia hurrikaaneja ja myrskyjä, vaikkakaan ne eivät useimmiten iske Floridaan kovin voimakkaina. Syyskuukausina ja joulun alla Floridassa voi myös sadella jonkin verran. Suosituin sesonki sijoittuu Floridassa talveen, jolloin lämpötilat ovat useimmiten vähintäänkin Suomen kesää vastaavia eikä myrskyjä ole.

Florida sopii kaikenikäisille matkailijoille

Floridan kenties kuuluisin käyntikohde on Orlandon kaupungin tuntumassa sijaitseva Disney Worldin huvipuisto. Tässä maailman suurimmassa huvittelupuistossa vierähtää helposti useampikin päivä, sillä alueelta löytyy lukuisten elämyspuistojen lisäksi muun muassa kaksi vesipuistoa, yökerhoja ja elokuvateatteri. Hotelleissa riittää niin ikään valinnan varaa, samoin kuin ravintoloissa. Orlandoon suuntaavien kannattaa tutustua samalla myös esimerkiksi Sea World -meripuistoon ja Universal Studios -studioihin sekä noin 60 kilometrin päässä sijaitsevaan Kennedy Space Center -avaruuskeskukseen. Golfin ystävät ilahtunevat myös Orlandon yli sadasta golfkentästä.

Rantalomaa Floridassa voi suunnata viettämään vaikkapa kanaalien täyttämään Fort Lauderdaleen tai yöelämästäänkin tunnetulle Miami Beachille. Miamin kaupungissa pääsee kokemaan oikean suurkaupungin tunnelmaa, kun taas Yhdysvaltojen eteläisimmissä kaupungissa Key Westissä vallitsee rennon boheemi tunnelma. Floridan luonto esittäytyy upeimmillaan Unescon maailmanperintökohteenakin tunnetussa Evergladesin kansallispuistossa, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Miamista. Kansallispuistossa pääsee tutustumaan muun muassa alligaattoreihin ja vanhoihin intiaanireservaatteihin, upeita maisemia tietenkään unohtamatta.

Halvat matkat Floridaan helposti ja nopeasti

Vaikka Florida on kaukana, sinne matkustaminen on yllättävän edullista. Floridassa voi tehdä myös edullisia ostoksia esimerkiksi vaatteiden ja elektroniikan saralla. Alle kolmen kuukauden pituisille matkoille ei tarvita viisumia, mutta kaikilla Yhdysvaltoihin saapuvilla matkustajilla tulee olla mukanaan ESTA-matkustuslupa, jota voi hakea verkon kautta. Muistathan tarkistaa myös hyvissä ajoin, että niin matkaseurueeseen kuuluvien aikuisten kuin lastenkin passit ovat voimassa koko matkan ajan.

Varmista itsellesi halvat lennot Floridaan varaamalla ne ebookersilta. Käytännöllinen matkahakumme auttaa sinua löytämään edullisimmat lennot ja parhaat matkustusajankohdat, eikä itse varaamiseen mene kuin muutama minuutti. Hae ja vertaile lentoja Floridaan ja varaa itsellesi unelmaloma valkoisten hiekkarantojen täyttämään toiminnalliseen paratiisiin!

Autonvuokraustarjoukset Florida

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.