Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Florida

Fontainebleau Miami Beach 213 €
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Fontainebleau Miami Beach on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Indian Beach Park (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 9 ravintolaa ja 8 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 1504 huonetta 37 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  The Grove Resort Orlando 140 €
  The Grove Resort Orlando

  The Grove Resort Orlando

  14501 Grove Resort Avenue, Winter Garden, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Grove Resort Orlando on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Disney's Animal Kingdom® Theme Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 878 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

   Walt Disney World Dolphin 143 €
   Walt Disney World Dolphin

   Walt Disney World Dolphin

   1500 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista, FL
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Walt Disney World Dolphin on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Disney's Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaiset teemapuistokuljetukset sekä 5 ulkouima-allasta ja 12 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 1509 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.

    The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock 302 €
    The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock

    The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock

    1 Seminole Way, Hollywood, FL
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Seminole Casino Hollywood. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä lomakeskuksessa on 638 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPod-telakointiasemat.

     Red Carpet Inn Airport/Cruiseport 58 €
     Red Carpet Inn Airport/Cruiseport

     Red Carpet Inn Airport/Cruiseport

     2460 W State Road 84, Fort Lauderdale, FL
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Red Carpet Inn Airport/Cruiseport on saanut hyvää palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Browardin esittävän taiteen keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2 tähden hotellissa on 200 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

      The Grand Orlando Resort at Celebration 51 €
      The Grand Orlando Resort at Celebration

      The Grand Orlando Resort at Celebration

      2900 Parkway Blvd, Kissimmee, FL
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       The Grand Orlando Resort at Celebration on saanut loistavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vanhakaupunki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 718 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts 59 €
       Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts

       Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts

       7600 Mystic Dunes Lane, Kissimmee, FL
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Disney's Animal Kingdom® Theme Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset teemapuistokuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 986 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek 112 €
        Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

        Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

        14651 Chelonia Pkwy, Orlando, FL
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Disney Springs®. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 400 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

         Universal's Cabana Bay Beach Resort 150 €
         Universal's Cabana Bay Beach Resort

         Universal's Cabana Bay Beach Resort

         6550 Adventure Way, Orlando, FL
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Universal's Cabana Bay Beach Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Universal Orlando Resort™. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 2200 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Sheraton Orlando Lake Buena Vista Resort 68 €
          Sheraton Orlando Lake Buena Vista Resort

          Sheraton Orlando Lake Buena Vista Resort

          12205 S Apopka Vineland Rd, Orlando, FL
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Sheraton Orlando Lake Buena Vista Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bryan-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 486 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.

           Miami International Airport Hotel 131 €
           Miami International Airport Hotel

           Miami International Airport Hotel

           N.W. 20th & Lejeune Road, Miami, FL
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Miami International Airport Hotel on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Miracle Mile (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja konferenssikeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 262 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark 67 €
            Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark

            Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark

            14500 Continental Gateway, Orlando, FL
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lake Buena Vista Factory Stores. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 777 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Florida

             Kohteessa Florida löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Florida hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Florida

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Florida etukäteen. Lennot kohteeseen Florida löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Florida

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Florida riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Florida, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Florida

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Florida

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.