Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.11. - 25.11.
Ensi viikonloppuna
30.11. - 2.12.

Aina edulliset hotellit – New York

The Roosevelt Hotel, New York City 141 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
   
  3,2
  /5 (60 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  5th Avenue ja Grand Central Terminal (rautatieasema) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building (rakennus) ja New Yorkin julkinen kirjasto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema ja New York Grand Central Terminalin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  YOTEL New York 88 €
  YOTEL New York

  YOTEL New York

  570 Tenth Avenue, New York
    
   4,1
   /5 (16 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Jacob K. Javits Convention Center, Times Square (aukio) ja Broadway (teatteri) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Central Park ja Empire State Building (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. 42 St. - Port Authorityn bussien pääteasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Central Hotel New York 153 €
   Park Central Hotel New York

   Park Central Hotel New York

   870 7th Ave, New York
     
    4,0
    /5 (164 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Carnegie Hall (teatteri) ja Ed Sullivan Theater (teatteri) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Central Park ja Broadway (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 7th Avenuen metroasema (E 53rd Street) ja 50th Streetin metroasema (Broadway) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Salisbury Hotel 94 €
    Salisbury Hotel

    Salisbury Hotel

    123 W 57th St, New York
      
     3,8
     /5 (14 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Carnegie Hall (teatteri) ja Central Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tiffany & Co. (kultaliike) ja Ed Sullivan Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenue– 53rd Streetin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – New York

     Pod 51 96 €
     Pod 51

     Pod 51

     230 E 51st St, New York
       
      3,9
      /5 (117 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      St. Patrick's Cathedral (kirkko), Chrysler Building (rakennus) ja Bloomingdale's sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center (rakennus) ja Grand Central Terminal (rautatieasema) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema ja Lexington Avenue – 63rd Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Pennsylvania 74 €
      Hotel Pennsylvania

      Hotel Pennsylvania

      401 7th Ave, New York
        
       2,9
       /5 (413 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       Madison Square Garden, Macy's (tavaratalo) ja Empire State Building (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square (aukio) ja Broadway (teatteri) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pod 39 87 €
       Pod 39

       Pod 39

       145 East 39th Street, New York
         
        4,2
        /5 (126 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Chrysler Building (rakennus), Grand Central Terminal (rautatieasema) ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Empire State Building (rakennus) ja Yhdistyneiden kansakuntien päämaja ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 33rd Streetin metroasema (Park Avenue ) on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Salisbury Hotel 94 €
        Salisbury Hotel

        Salisbury Hotel

        123 W 57th St, New York
          
         3,8
         /5 (14 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Carnegie Hall (teatteri) ja Central Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tiffany & Co. (kultaliike) ja Ed Sullivan Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenue– 53rd Streetin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – New York

         Lotte New York Palace 349 €
         Lotte New York Palace

         Lotte New York Palace

         455 Madison Ave, New York
           
          4,3
          /5 (16 arvostelua)
          4.5 kautta 5.0

          St. Patrick's Cathedral (kirkko), Rockefeller Center (rakennus) ja Central Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museum of Modern Art ja Radio City Music Hall (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 51st Streetin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Sofitel New York 176 €
          Hotel Sofitel New York

          Hotel Sofitel New York

          45 W 44th St, New York
            
           4,5
           /5 (21 arvostelua)
           4.5 kautta 5.0

           Bryant Park (puisto), Times Square (aukio) ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Radio City Music Hall (teatteri) ja Richard Rodgers Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 47th – 50th Street – Rockefeller Centerin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

           Waldorf Astoria New York Hae hinnat
           Waldorf Astoria New York

           Waldorf Astoria New York

           301 Park Avenue, New York
             
            4,1
            /5 (39 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            St. Patrick's Cathedral (kirkko), Rockefeller Center (rakennus) ja Chrysler Building (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Grand Central Terminal (rautatieasema) ja Radio City Music Hall (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 51st Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

            InterContinental New York Barclay 178 €
            InterContinental New York Barclay

            InterContinental New York Barclay

            111 East 48th Street, New York
              
             4,0
             /5 (27 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             Chrysler Building (rakennus), Grand Central Terminal (rautatieasema) ja Rockefeller Center (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bloomingdale's ja Central Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lexington Avenue – 63rd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - New York

             Parhaat hotellit kohteen New York eri alueilla

             Queens

             Chelsea

             Manhattan

             Theater District

             SoHo

             Itä-Midtown

             Upper West Side

             Williamsburg

             Upper East Side

             Harlem

             Downtown Brooklyn

             Greenwich Village

             Tribeca

             East Village

             Financial District

             Lower East Side

             Hotellit New Yorkissa – jossa unelmat käyvät toteen

             New York on varmasti monelle tuttu elokuvista, ja kaupunkia usein kutsutaan lempinimellä The Big Apple. New York, joka sijaitsee Yhdysvalloissa Hudson-joen rannalla, on valtava kaupunki, jossa on huikeasti nähtävää ja koettavaa. New Yorkissa vierailu on kokemus, jota ei koskaan unohda.

             Edulliset hotellit New Yorkissa

             New Yorkissa vierailu on upea kokemus, jota ei hevin unohda. Kaupungissa on lukemattomia hotelleja, joten tutustu New Yorkin edullisten hotellien tarjontaan ja saat yöpymispaikan, joka vastaa vaatimuksiasi. Hotellit New Yorkissa vaihteleva hinnoiltaan sijaintinsa ja palvelutasonsa vuoksi. New Yorkin lähistöllä on useampia lentoasemia, joista kuljetus kaupunkiin tapahtuu kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli New Yorkista tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Bronxista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Näe ja koe New York

             New Yorkissa ei aika käy pitkäksi, sillä nähtävää on vaikka kuinka paljon. Guggenheim-museossa voit ihailla uutta ja vanhaa taidetta, mutta jos haluat nähdä todella paljon taidetta, pistäydy Metropolitan Museum of Art -museoon. Uneton Seattle-elokuvasta tuttu Empire State Building on rakennus, jonka näköalatasanteella kannattaa käydä katsomassa New Yorkin massiivista maisemaa. Vapauden Patsas on nähtävyys, joka on upea nähdä ja se tapahtuu lautan avulla, joka maksua vastaan vie sinut patsaalle. Komea Rockefeller Center, jonka moni muistaa elokuvasta Yksin kotona 2.

             New York – shoppailijan taivas

             New York on täydellinen kaupunki vannoutuneelle shoppailijalle, sillä kaupungissa on lukemattomia kauppoja. Fifth Avenue ja Madison Avenue ovat suosittuja ostospaikkoja, joista löytyy runsaasti erilaisia kauppoja. Bloomingdale’s on huikea tavaratalo, joka on Yhdysvaltojen suurimpia. Sieltä löydät lähes kaiken, jos haluat säästää aikaa. Voit myös tehdä mahtavia löytöjä alehintaan kauppakeskuksessa nimeltään Woodbury Common Premium Outlets.

             Amerikkalaiset herkut

             New York sisältää makuja ympäri maailman, joten varaudu yllätyksiin aterioidessasi kaupungissa. Valittavanasi on ravintoloita ja muita ruokapaikkoja idästä ja lännestä, joten valinta tulee olemaan erittäin vaikeaa. Tai ehkäpä haluat nauttia tuhdin amerikkalaisen hampurilaisaterian, joka on myös elämys. Shoppailun lomassa voit nauttia kokonaisen aterian tai astua amerikkalaiseen kahvilaan nauttimaan kahvista ja pikkusuolaisesta tai leivonnaisesta, jotta jaksat taas jatkaa elämystäsi New Yorkissa.

             Mitä voit tehdä New Yorkissa

             New York tarjoaa muutakin kuin shoppailua ja nähtävyyksien ihastelua. Aktiivinen matkailija voi käydä ulkoilmakonserteissa, käyskennellä ja seurata muiden touhuja Central Parkissa. Jos pidät urheilun katsomisesta, voit aina mennä seuraamaan koripallo-ottelua, jääkiekkoa tai vaikka baseballia.

             Muista myös katsoa halvat hotellit New Yorkissa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – New York

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.