Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset New York hotellit

49 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 11 tuntia sitten
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York
793 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
2,9
/ 5 (405 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

101 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York
102 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (8 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Lyric, Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotelli. Penn Station ja Macy's ovat myös 2 kilometrin päässä.

110 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
156 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,0
/ 5 (37 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Grand Central Terminal, Chrysler Building ja Rockefeller Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Broadway ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

82 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 11 tuntia sitten
The Belvedere Hotel

The Belvedere Hotel

319 W 48th St, New York
83 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (15 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Palace Theatre, Broadway ja Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Rockefeller Center ja Ed Sullivan Theater ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

99 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Pod 51

Pod 51

230 E 51st St, New York
97 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (105 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Yhdistyneiden kansakuntien päämaja, Chrysler Building ja Bloomingdale's sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Rockefeller Center ja Grand Central Terminal ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

131 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Hudson New York, Central Park

Hudson New York, Central Park

358 W 58th St, New York
92 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,1
/ 5 (10 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lincoln Center, Carnegie Hall ja Ed Sullivan Theater sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Broadway ja Barney's ovat myös 2 kilometrin päässä.

72 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 15 tuntia sitten
Holiday Inn Manhattan-Financial District

Holiday Inn Manhattan-Financial District

99 Washington St, New York
43 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (16 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Trinity Church ja National September 11 Memorial sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. New Yorkin pörssi ja One World Trade Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

68 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Salisbury Hotel

Salisbury Hotel

123 W 57th St, New York
88 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (12 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Carnegie Hall, Ed Sullivan Theater ja Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Rockefeller Center ja Barney's ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Viimeksi varatut New York Hotellit

Hotellit New Yorkissa – jossa unelmat käyvät toteen

New York on varmasti monelle tuttu elokuvista, ja kaupunkia usein kutsutaan lempinimellä The Big Apple. New York, joka sijaitsee Yhdysvalloissa Hudson-joen rannalla, on valtava kaupunki, jossa on huikeasti nähtävää ja koettavaa. New Yorkissa vierailu on kokemus, jota ei koskaan unohda.

Edulliset hotellit New Yorkissa

New Yorkissa vierailu on upea kokemus, jota ei hevin unohda. Kaupungissa on lukemattomia hotelleja, joten tutustu New Yorkin edullisten hotellien tarjontaan ja saat yöpymispaikan, joka vastaa vaatimuksiasi. Hotellit New Yorkissa vaihteleva hinnoiltaan sijaintinsa ja palvelutasonsa vuoksi. New Yorkin lähistöllä on useampia lentoasemia, joista kuljetus kaupunkiin tapahtuu kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli New Yorkista tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Bronxista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Näe ja koe New York

New Yorkissa ei aika käy pitkäksi, sillä nähtävää on vaikka kuinka paljon. Guggenheim-museossa voit ihailla uutta ja vanhaa taidetta, mutta jos haluat nähdä todella paljon taidetta, pistäydy Metropolitan Museum of Art -museoon. Uneton Seattle-elokuvasta tuttu Empire State Building on rakennus, jonka näköalatasanteella kannattaa käydä katsomassa New Yorkin massiivista maisemaa. Vapauden Patsas on nähtävyys, joka on upea nähdä ja se tapahtuu lautan avulla, joka maksua vastaan vie sinut patsaalle. Komea Rockefeller Center, jonka moni muistaa elokuvasta Yksin kotona 2.

New York – shoppailijan taivas

New York on täydellinen kaupunki vannoutuneelle shoppailijalle, sillä kaupungissa on lukemattomia kauppoja. Fifth Avenue ja Madison Avenue ovat suosittuja ostospaikkoja, joista löytyy runsaasti erilaisia kauppoja. Bloomingdale’s on huikea tavaratalo, joka on Yhdysvaltojen suurimpia. Sieltä löydät lähes kaiken, jos haluat säästää aikaa. Voit myös tehdä mahtavia löytöjä alehintaan kauppakeskuksessa nimeltään Woodbury Common Premium Outlets.

Amerikkalaiset herkut

New York sisältää makuja ympäri maailman, joten varaudu yllätyksiin aterioidessasi kaupungissa. Valittavanasi on ravintoloita ja muita ruokapaikkoja idästä ja lännestä, joten valinta tulee olemaan erittäin vaikeaa. Tai ehkäpä haluat nauttia tuhdin amerikkalaisen hampurilaisaterian, joka on myös elämys. Shoppailun lomassa voit nauttia kokonaisen aterian tai astua amerikkalaiseen kahvilaan nauttimaan kahvista ja pikkusuolaisesta tai leivonnaisesta, jotta jaksat taas jatkaa elämystäsi New Yorkissa.

Mitä voit tehdä New Yorkissa

New York tarjoaa muutakin kuin shoppailua ja nähtävyyksien ihastelua. Aktiivinen matkailija voi käydä ulkoilmakonserteissa, käyskennellä ja seurata muiden touhuja Central Parkissa. Jos pidät urheilun katsomisesta, voit aina mennä seuraamaan koripallo-ottelua, jääkiekkoa tai vaikka baseballia.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa New York

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.