Halvat lennot New York

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot New York

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen New York olivat annetulla aikavälillä 291 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 514 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen New York vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen New York?

✔️ Lennot kohteeseen New York maksavat yleensä 514 €–598 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen New York, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 291 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen New York?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen New York yhdensuuntaiselle matkalle on tammikuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen New York?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen New York helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen New York saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen New York?

✔️ Voit muuttaa kohteen New York lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen New York?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen New York helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen New York lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen New York sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Vueling Airlines, Turkish Airlines, Icelandair, TAP Portugal, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Brussels Airlines, Delta. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen New York (NYC) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen New York (NYC), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lennot New Yorkiin

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva New York on monille varsinainen unelmien matkakohde. Televisiosta tutut maisemat houkuttelevat tutustumaan ”isoon omenaan”, jossa riittää nähtävää pidemmänkin loman tarpeisiin. Halvat lennot New Yorkiin menevät kuin kuumille kiville, joten kannattaa olla ajoissa asialla. New York on suosittu kohde ympäri vuoden, ja tarjolla onkin yhä enemmän hyviä lentovaihtoehtoja myös kohtuullisessa hintaluokassa. Edullisimmillaan lennot New Yorkiin ovat tammi–helmikuussa, jolloin kaupungissa vallitsee matala matkailusesonki. Muina aikoina hinnoissa ei ole suuria eroja, joten ei ole käytännössä merkitystä, lähteekö matkaan esimerkiksi syksyllä vai keväällä. Mikäli lähtöpäivissä on joustovaraa, kannattaa vertailla hintoja eri viikonpäivien välillä, sillä saman viikon sisällä voi olla merkittäviäkin eroja hinnoissa. Lennot on hyvä varata hyvissä ajoin, vähintään kuukautta mutta mielellään pariakin kuukautta ennen lähtöä. Lisäksi kannattaa varata aikaa Yhdysvaltoihin lentämisen erityissääntöihin tutustumiseen, että kaikki on varmasti selvää lähdön alla.

Tutustu kattavaan lentotarjontaan

New Yorkiin halvalla matkustava voi valita kohdelentoasemaksi John F. Kennedyn tai Newarkin lentoaseman. Suomesta on tarjolla suoria lentoja New Yorkiin John F. Kennedyn lentoasemalle ja lisäksi paljon erilaisia vaihtoyhteydellisiä lentoja sekä John F. Kennedylle että Newarkiin. Suorat lennot ovat yleensä hieman kalliimpia kuin välilaskulliset, mutta moni on valmis maksamaan suoran lennon helppoudesta ja nopeammasta matkustusajasta. Suoralla lennolla matka-aika on noin kahdeksan ja puoli tuntia Helsingistä, ja välilaskullisella lennolla aikaan voi suosiolla lisätä vähintään muutaman tunnin. Välilaskujen pituudet riippuvat täysin päivästä ja lentoyhtiöiden aikatauluista, mutta noin 12 tuntia on varsin yleinen välilaskullisen lennon kokonaiskesto. Finnair lentää suoraan Helsingistä New Yorkiin, ja välilaskulla lentoja löytää monelta muulta lentoyhtiöltä. Halvat lennot New Yorkiin löytyvät esimerkiksi Norwegianilta, American Airlinesilta tai Air Canadalta. New Yorkin -lennot ovat myös usein tarjouskampanjoiden suurimpia vetonauloja, joten kannattaa seurata tarjontaa ja vertailla hintoja.

Halvalla New Yorkiin

New York Cityn oma John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) sijaitsee reilun 20 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, ja välimatka on helppo taittaa julkisen liikenteen avulla. Se on eräs maailman vilkkaimmista lentoasemista ja tärkeä liikenteen solmukohta, josta pääsee myös jatkamaan matkaa lähes kaikkialle maailmassa. Lentoaseman terminaaleilta pääsee läheiselle metroasemalle Air Train -sukkulajunalla, ja metroasemalta puolestaan on kätevä siirtyä kaupungin hyvin toimivan paikallisliikenteen piiriin. Tarjolla on myös erilaisia lentoasemabusseja ja tietenkin takseja. Taksi on vaihtoehdoista kätevin, sillä se vie suoraan hotellille. Samalla se on luonnollisesti hintavin vaihtoehto, sillä taksimatka maksaa helposti kymmenkertaisesti julkisen liikenteen hinnan. Julkisen liikenteen avulla liikkuminen on varsin helppoa ja sujuvaa, mutta reitti John F. Kennedyn lentoasemalta keskustaan tai omalle hotellille kannattaa toki selvittää jo etukäteen.

Lento New Yorkiin myös naapurin kautta

Newarkin lentoasema (EWR) puolestaan sijaitsee naapuriosavaltion New Jerseyn puolella Newarkin kaupungissa. Etäisyys keskustaan on samaa luokkaa kuin John F. Kennedyltäkin, joten lentovaihtoehtoja tutkiessa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon myös Newarkin lentoasemalle operoitavat vaihtoehdot. Newarkista pääsee junalla Manhattanille New Yorkin keskustaan varsin nopeasti ja kohtuuhinnalla. Ympäri vuorokauden palveleva Air Train -juna ottaa matkustajat kyytiin suoraan terminaaleilta ja kuljettaa julkisen liikenteen juna-asemille aivan lentoaseman tuntumassa. Välimatka lentoasemalta keskustaan taittuu kätevästi ja edullisesti. Junan vaihtoehtona on taksi tai bussi, mutta junaliikenne on usein paljon nopeampaa, sillä siihen eivät vaikuta ruuhka-ajat viivästyksineen. New Yorkin kaupunkialueella liikkuminen on kätevää monipuolisen julkisen liikenteen avulla, ja tarvittaessa kuuluisat keltaiset taksit kuljettavat aina suoraan määränpäähän.

New York Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
NYC
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Vueling Airlines, Turkish Airlines, Icelandair, TAP Portugal, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Brussels Airlines, Delta
Halvin lento
514 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema
Menopaluumatkan hinta
186 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen New York?

Vueling Airlines, Turkish Airlines, Icelandair, TAP Portugal, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Brussels Airlines, Delta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.