Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Newark alkaen 312 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Newark

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Newark olivat annetulla aikavälillä 312 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 466 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 28.9.
HEL
Helsinki
JFK
New York
312 €
Vueling Airlines
ma 1.11.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
319 €
Turkish Airlines
su 10.4.
HEL
Helsinki
JFK
New York
319 €
Turkish Airlines
ti 23.11.
HEL
Helsinki
JFK
New York
332 €
Aeroflot-Russian Airlines
ti 14.9.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
403 €
TAP Portugal
su 27.6.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
452 €
Air Canada
to 8.7.
HEL
Helsinki
LGA
New York
453 €
Air Canada
ma 1.11. - su 14.11.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
466 €
Turkish Airlines
ke 11.8. - su 31.10.
HEL
Helsinki
JFK
New York
467 €
Turkish Airlines
ke 20.10. - ke 27.10.
HEL
Helsinki
JFK
New York
504 €
Icelandair
ti 20.7. - ma 26.7.
HEL
Helsinki
JFK
New York
527 €
Air France
ma 6.12. - la 11.12.
HEL
Helsinki
JFK
New York
576 €
Aeroflot-Russian Airlines
pe 10.9. - pe 17.9.
HEL
Helsinki
JFK
New York
592 €
Air Europa
to 20.1. - ma 31.1.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
601 €
SAS

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Newark?

✔️ Lennot kohteeseen Newark maksavat yleensä 466 €–601 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Newark, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 312 €. Halpaa lentoa kohteeseen Newark etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että marraskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Newark?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Newark on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Newark?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Newark helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Newark saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Newark?

✔️ Voit muuttaa kohteen Newark lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Newark?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Newark helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Newark lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Newark, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Vueling Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, Air Canada, Icelandair, Air France, Air Europa, SAS. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Newark (NYC) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Newark (NYC), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Newark Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi NYC
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Vueling Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, Air Canada, Icelandair, Air France, Air Europa, SAS
Halvin lento 466 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Newark?

Vueling Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, Air Canada, Icelandair, Air France, Air Europa, SAS

Newark – lento + hotelli -paketit economy-lennoilla

The Garden Executive Hotel
Red Carpet Inn
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Newark
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.