Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Brooklyn

101 €
Hampton Inn Brooklyn Downtown NY

Hampton Inn Brooklyn Downtown NY

3.0 kautta 5.0 125 Flatbush Avenue Extension, Brooklyn, NY
Hampton Inn Brooklyn Downtown NY on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Brooklyn Academy of Music (koulu). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 262 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
100 €
Holiday Inn Brooklyn Downtown

Holiday Inn Brooklyn Downtown

3.5 kautta 5.0 300 Schermerhorn Road, Brooklyn, NY
Holiday Inn Brooklyn Downtown on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 245 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
261 €
The William Vale

The William Vale

5.0 kautta 5.0 111 North 12th Street, Brooklyn, NY
The William Vale on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Union Square Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 183 huonetta 23 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
90 €
Insignia Hotel, Ascend Hotel Collection

Insignia Hotel, Ascend Hotel Collection

2.5 kautta 5.0 741 61st Street, Brooklyn, NY
Insignia Hotel, Ascend Hotel Collection on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Auringonlaskun puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 87 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
287 €
1 Hotel Brooklyn Bridge

1 Hotel Brooklyn Bridge

5.0 kautta 5.0 60 Furman Street, Brooklyn, NY
1 Hotel Brooklyn Bridge on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brooklyn Bridge Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
74 €
Hotel Indigo BROOKLYN

Hotel Indigo BROOKLYN

3.5 kautta 5.0 229 Duffield St, Brooklyn, NY
Hotel Indigo BROOKLYN on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 128 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
72 €
Gowanus Inn & Yard

Gowanus Inn & Yard

3.0 kautta 5.0 645-651 Union St, Brooklyn, NY
Gowanus Inn & Yard on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 76 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
McCarren Hotel & Pool

McCarren Hotel & Pool

4.0 kautta 5.0 160 N 12th St, Brooklyn, NY
McCarren Hotel & Pool on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brooklyn Brewery. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja allasbaarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 64 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
97 €
Hotel RL Brooklyn

Hotel RL Brooklyn

3.0 kautta 5.0 1080 Broadway, Brooklyn, NY
Hotel RL Brooklyn on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
121 €
EVEN Hotel Brooklyn

EVEN Hotel Brooklyn

4.0 kautta 5.0 46 Nevins Street, Brooklyn, NY
EVEN Hotel Brooklyn on saanut hyvää palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
102 €
Sheraton Brooklyn New York Hotel

Sheraton Brooklyn New York Hotel

4.0 kautta 5.0 228 Duffield Street, Brooklyn, NY
Sheraton Brooklyn New York Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kuntoklubin ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 321 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.
225 €
The Box House Hotel

The Box House Hotel

4.0 kautta 5.0 77 Box Street, Brooklyn, NY
The Box House Hotel on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Yhdistyneiden kansakuntien päämaja. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
113 €
Hilton Brooklyn New York

Hilton Brooklyn New York

4.0 kautta 5.0 140 Schermerhorn Street, Brooklyn, NY
Hilton Brooklyn New York on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Brooklyn Academy of Music (koulu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja jääkaapit.
178 €
Henry Norman Hotel

Henry Norman Hotel

3.5 kautta 5.0 251 North Henry Street, Brooklyn, NY
Henry Norman Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Yhdistyneiden kansakuntien päämaja. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä rautatieasemalle ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 50 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
101 €
Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Brooklyn

Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Brooklyn

2.5 kautta 5.0 181 3rd Ave, Brooklyn, NY
Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Brooklyn on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 133 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Brooklyn

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Brooklyn

Näytä kaikki

Kohteen Brooklyn hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Brooklyn? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Prospect Park, Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus) ja Brooklyn Bridge Park. Voit valita 1261 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Brooklyn löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Brooklyn, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Brooklyn tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 47 halpaa hotellia
 • 64 lapsiystävällistä hotellia
 • 33 luksushotellia
 • 20 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Brooklyn

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Brooklyn, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Brooklyn niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Brooklyn
 • Best Western Gregory Hotel
 • Bklyn House

Nämä kohteen Brooklyn hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • McCarren Hotel & Pool
 • Sheraton Brooklyn New York Hotel
 • Holiday Inn Brooklyn Downtown

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Brooklyn hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • EVEN Hotel Brooklyn
 • Sheraton Brooklyn New York Hotel
 • Holiday Inn Brooklyn Downtown

Kohteeseen Brooklyn tutustuminen

Urbaani Brooklyn on tunnettu taiteesta, viihteestään ja kauniista saarinäkymistä. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Brooklyn ja sen lähellä kuuluu:

 • Prospect Park
 • Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus)
 • Brooklyn Bridge Park
 • Brooklyn Botanic Gardens
 • Brooklyn Museum
 • Brooklyn Public Library
 • Auringonlaskun puisto

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Brooklyn, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Brooklyn?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Brooklyn, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Brooklyn, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 13 °C ja öisin -3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 282 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 28 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 333 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 29 °C ja öisin 13 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 338 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 21 °C ja -2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 316 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Brooklyn on 1268 cm.

Viimeksi varatut hotellit Brooklyn

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.