Lennot New York

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen New York suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot New York

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen New York olivat annetulla aikavälillä 214 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 441 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
TAP Portugal
Vueling Airlines
Finnair
Icelandair
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Icelandair
Air France
Lufthansa

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen New York

New York – Lomat Economy-lennoilla

New York Marriott Marquis
The Westin New York at Times Square
Hyatt Grand Central New York
Placemakr Wall Street
Hilton Garden Inn Buffalo Downtown
Homewood Suites New York/Midtown Manhattan Times Square

Halvat lennot kohteeseen New York

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen New York?

Halvimmat lennot kohteeseen New York löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen New York.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen New York?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen New York (JFK) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 441 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 214 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen New York?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen New York edestakaisella lennolla on marraskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan maaliskuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen New York?

Kohteeseen New York lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Vueling Airlines, Turkish Airlines, TAP Portugal, Finnair, Icelandair, Scandinavian Airlines, Air France, Lufthansa.

Voiko kohteen New York lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen New York voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen New York peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen New York saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset New York

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.