Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Secaucus

97 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands

3.0 kautta 5.0 350 Lighting Way, Secaucus, NJ
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja konferenssikeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 151 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
78 €
Meadowlands Plaza Hotel

Meadowlands Plaza Hotel

2.5 kautta 5.0 40 Wood Avenue, Secaucus, NJ
Meadowlands Plaza Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hudson Regional Hospital. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 176 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
108 €
Hyatt Place Secaucus/Meadowlands

Hyatt Place Secaucus/Meadowlands

3.0 kautta 5.0 575 Park Plaza Dr, Secaucus, NJ
Hyatt Place Secaucus/Meadowlands on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 159 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Hilton Garden Inn Secaucus/Meadowlands

Hilton Garden Inn Secaucus/Meadowlands

3.0 kautta 5.0 875 State Route 3 East Service Road, Secaucus, NJ
Hilton Garden Inn Secaucus/Meadowlands on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 124 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
63 €
Red Roof Inn PLUS+ Secaucus - Meadowlands - NYC

Red Roof Inn PLUS+ Secaucus - Meadowlands - NYC

2.5 kautta 5.0 15 Meadowlands Parkway, Secaucus, NJ
Red Roof Inn PLUS+ Secaucus - Meadowlands - NYC on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta American Dream Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden motellissa on 171 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
108 €
Embassy Suites Secaucus - Meadowlands

Embassy Suites Secaucus - Meadowlands

3.5 kautta 5.0 455 Plaza Drive, Secaucus, NJ
Embassy Suites Secaucus - Meadowlands on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 261 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat vuodesohvat ja LED-televisiot.
117 €
Residence Inn Secaucus Meadowlands

Residence Inn Secaucus Meadowlands

3.0 kautta 5.0 800 Plaza Drive, Secaucus, NJ
Residence Inn Secaucus Meadowlands on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 154 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
98 €
Candlewood Suites Secaucus

Candlewood Suites Secaucus

2.5 kautta 5.0 279 Secaucus Road, Secaucus, NJ
Candlewood Suites Secaucus on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta American Dream Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 82 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
76 €
Extended Stay America Secaucus - Meadowlands

Extended Stay America Secaucus - Meadowlands

2.5 kautta 5.0 1 Meadowlands Pkwy, Secaucus, NJ
Extended Stay America Secaucus - Meadowlands on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta American Dream Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 137 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
76 €
Extended Stay America - Secaucus - New York City Area

Extended Stay America - Secaucus - New York City Area

2.5 kautta 5.0 1 Plaza Drive, Secaucus, NJ
Extended Stay America - Secaucus - New York City Area on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 132 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
86 €
Courtyard by Marriott Secaucus Meadowlands

Courtyard by Marriott Secaucus Meadowlands

3.0 kautta 5.0 455 Harmon Meadow Boulevard, Secaucus, NJ
Courtyard by Marriott Secaucus Meadowlands on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 168 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
71 €
Rodeway Inn Meadowlands

Rodeway Inn Meadowlands

2.0 kautta 5.0 155 Route 3 East, Secaucus, NJ
Rodeway Inn Meadowlands on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 55 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Aloft Secaucus Meadowlands

Aloft Secaucus Meadowlands

3.0 kautta 5.0 460 Harmon Meadow Boulevard, Secaucus, NJ
Aloft Secaucus Meadowlands sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 171 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Holiday Inn Secaucus Meadowlands

Holiday Inn Secaucus Meadowlands

3.0 kautta 5.0 300 Plaza Drive, Secaucus, NJ
Holiday Inn Secaucus Meadowlands on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 161 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Meadowlands River Inn

Meadowlands River Inn

2.5 kautta 5.0 250 Harmon Meadow Boulevard, Secaucus, NJ
Meadowlands River Inn on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 149 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Secaucus

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Secaucus

Näytä kaikki

Kohteen Secaucus hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Secaucus? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Meadowlands Exposition Center. Voit valita 18 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Secaucus löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Secaucus, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Secaucus tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 14 halpaa hotellia
 • 15 lapsiystävällistä hotellia
 • 11 luksushotellia
 • 9 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Secaucus

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Secaucus, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Secaucus niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Meadowlands River Inn
 • Meadowlands Plaza Hotel
 • La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands

Nämä kohteen Secaucus hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands
 • Residence Inn Secaucus Meadowlands
 • Extended Stay America - Secaucus - New York City Area

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Secaucus pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Meadowlands Plaza Hotel
 • Hyatt Place Secaucus/Meadowlands
 • La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands

Kohteeseen Secaucus tutustuminen

Ystävällinen Secaucus on tunnettu viihteestään ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Secaucus ja sen lähellä kuuluu:

 • Meadowlands Exposition Center
 • Mill Creek Mall (ostoskeskus)
 • Field Station Dinosaurs
 • Riverbend Wetlands Preserve
 • American Dream Meadowlands
 • MetLife Stadium
 • Hoboken Waterfront

Kun järjestät lomaa kohteeseen Secaucus, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Secaucus?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Secaucus, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Secaucus, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 13 °C ja öisin -5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 258 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 3 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 322 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 30 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 333 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 22 °C ja -4 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 296 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Secaucus on 1210 cm.

Viimeksi varatut hotellit Secaucus

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.