Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat hotellit lentokentällä LaGuardia

Aloft New York LaGuardia Airport 123 €
Arvosteltu 18.12.2013
Katso tiedot
 
Aloft New York LaGuardia Airport

Aloft New York LaGuardia Airport

100 - 15 Ditmars Blvd, East Elmhurst, NY
   
  2,5/5
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Slitent hotell, men greit. Ok frokost. Dårlig støyisolerte rom (mye trafikk - spesielt på siden mot motorvei/flyplass). Bra lokalasjon for oss som skulle reise fra LaGuardia; med lite bagasje var det en kort gåtur til flyplassen. Hotellet tilbyr også gratis shuttlebuss. Minus for tynne sengetepper ...

  ibis Styles New York LaGuardia Airport 91 €
  ibis Styles New York LaGuardia Airport

  ibis Styles New York LaGuardia Airport

  100-33 Ditmars Boulevard East, East Elmhurst, NY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ibis Styles New York LaGuardia Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 93 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   The Landing at Laguardia Hae hinnat
   The Landing at Laguardia

   The Landing at Laguardia

   DITMARS BOULEVARD,9400, East Elmhurst, NY
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    The Landing at Laguardia sijaitsee lähellä kohdetta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 169 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

    New York LaGuardia Airport Marriott 165 €
    New York LaGuardia Airport Marriott

    New York LaGuardia Airport Marriott

    102-05 Ditmars Boulevard, East Elmhurst, NY
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     New York LaGuardia Airport Marriott on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 438 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja ylelliset vuodevaatteet.

     Hampton Inn New York - La Guardia Airport 129 €
     Hampton Inn New York - La Guardia Airport

     Hampton Inn New York - La Guardia Airport

     102-40 Ditmars Blvd, East Elmhurst, NY
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Hampton Inn New York - La Guardia Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 220 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

      5 Minin Käsittely - Lga✈airport 🏠snug 15min - Manhattan🏙 / Jfk✈airport Hae hinnat
      5 Minin Käsittely - Lga✈airport 🏠snug 15min - Manhattan🏙 / Jfk✈airport

      5 Minin Käsittely - Lga✈airport 🏠snug 15min - Manhattan🏙 / Jfk✈airport

      24th Ave Flushing, 97-01, East Elmhurst, NY
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.

       5 Minuutin Kävelymatka Lga✈airport🌟mellow 🌟15 MIN Manhattan / Jfk✈airport Hae hinnat
       5 Minuutin Kävelymatka Lga✈airport🌟mellow 🌟15 MIN Manhattan / Jfk✈airport

       5 Minuutin Kävelymatka Lga✈airport🌟mellow 🌟15 MIN Manhattan / Jfk✈airport

       97-01 24th Ave, 2nd Floor, East Elmhurst, NY
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.

        LaGuardia Plaza Hotel 146 €
        Arvosteltu 16.10.2019
        Katso tiedot
         
        LaGuardia Plaza Hotel

        LaGuardia Plaza Hotel

        104-04 Ditmars Blvd, East Elmhurst, NY
          
         3,5/5
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         We have been at the hotel just for one night but the hotel is very clean, is very nice and has very die sky people. We came early to store our luggage for the day but they directly had a room available for us, no extra charge :)

         Lentokenttähotellit LaGuardia

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän LaGuardia läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta LaGuardia edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa LaGuardia voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta LaGuardia, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän LaGuardia läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. LaGuardia ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä LaGuardia ajoissa

         Tarjoukset lentokentän LaGuardia hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman LaGuardia hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa LaGuardia ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän LaGuardia hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeksi varatut New York Hotellit

         Viimeisimmät hotelliarvostelut New York

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.