Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Vapaudenpatsas

79 €
Arlo SoHo

Arlo SoHo

4.0 kautta 5.0 231 Hudson Street, New York, NY
Arlo SoHo on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 325 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
593 €
Collective Governors Island

Collective Governors Island

3.5 kautta 5.0 Craig Road North, New York, NY
Collective Governors Island on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Battery Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
83 €
Millennium Hilton New York Downtown

Millennium Hilton New York Downtown

4.0 kautta 5.0 55 Church Street, New York, NY
Millennium Hilton New York Downtown on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta National September 11 Memorial. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 569 huonetta 55 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja plasmatelevisiot.
105 €
DoubleTree by Hilton New York Downtown

DoubleTree by Hilton New York Downtown

4.0 kautta 5.0 8 Stone St, New York, NY
DoubleTree by Hilton New York Downtown on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Battery Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 399 huonetta 40 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja MP3-telakointiasemat.
158 €
Hyatt House Jersey City

Hyatt House Jersey City

3.0 kautta 5.0 1 Exchange Pl, Jersey City, NJ
Hyatt House Jersey City on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 258 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Park Ave Suites

Park Ave Suites

4.0 kautta 5.0 18 Park Avenue, Jersey City, NJ
Park Ave Suites sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Global Luxury Suites at Exchange

Global Luxury Suites at Exchange

3.5 kautta 5.0 33 Hudson Street, Jersey City, NJ
Global Luxury Suites at Exchange sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Dharma Home Suites JC at Downtown

Dharma Home Suites JC at Downtown

4.0 kautta 5.0 33 Hudson Street, Jersey City, NJ
Dharma Home Suites JC at Downtown sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa 37 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Deedee's Apartments at Regent

Deedee's Apartments at Regent

3.0 kautta 5.0 9 Regent, Jersey City, NJ
Deedee's Apartments at Regent sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
186 €
Hyatt Regency Jersey City on the Hudson

Hyatt Regency Jersey City on the Hudson

4.0 kautta 5.0 2 Exchange Place, Jersey City, NJ
Hyatt Regency Jersey City on the Hudson on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta One World Trade Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Jersey City 2BR Huoneisto Ilmainen Parkkipaikka Paulus Hook 3blocks Vedestä

Jersey City 2BR Huoneisto Ilmainen Parkkipaikka Paulus Hook 3blocks Vedestä

142 Morris St, Jersey City, NJ
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Huoneisto tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
The Wagner Hotel

The Wagner Hotel

5.0 kautta 5.0 2 West Street, New York, NY
The Wagner Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Battery Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 298 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Suunnittelija 3 Makuuhuoneen Huoneisto New Jerseyssä

Suunnittelija 3 Makuuhuoneen Huoneisto New Jerseyssä

300 Whiton Street, Jersey City, NJ
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
85 €
Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

3.0 kautta 5.0 6 Water St, New York, NY
Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Battery Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 250 huonetta 29 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Dharma Home Suites JC at Paulus Hook

Dharma Home Suites JC at Paulus Hook

4.0 kautta 5.0 70 Greene Street, Jersey City, NJ
Dharma Home Suites JC at Paulus Hook on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Vapaudenpatsas läheltä

Haluaisitko, että Vapaudenpatsas olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Vapaudenpatsas sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Vapaudenpatsas ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät New York hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.