Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit MetLife Stadium

121 €
Hilton Meadowlands

Hilton Meadowlands

3.5 kautta 5.0 2 Meadowlands Plaza, East Rutherford, NJ
Hilton Meadowlands on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta American Dream Meadowlands. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintola. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 427 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja ylelliset vuodevaatteet.
94 €
Hampton Inn Carlstadt

Hampton Inn Carlstadt

2.5 kautta 5.0 304 Paterson Plank Road, Carlstadt, NJ
Hampton Inn Carlstadt on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta MetLife Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 162 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
77 €
Econo Lodge Meadowlands at American Dream

Econo Lodge Meadowlands at American Dream

2.0 kautta 5.0 395 Washington Avenue, Carlstadt, NJ
Econo Lodge Meadowlands at American Dream on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta MetLife Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja business centerin. Tässä 2 tähden hotellissa on 64 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
73 €
Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford

Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford

2.5 kautta 5.0 300 State Highway Route 3 East, East Rutherford, NJ
Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta American Dream Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 139 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
73 €
Extended Stay America Meadowlands - Rutherford

Extended Stay America Meadowlands - Rutherford

2.5 kautta 5.0 750 Edwin L. Ward, Sr. Memorial Hwy., Rutherford, NJ
Extended Stay America Meadowlands - Rutherford on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta MetLife Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 127 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
80 €
Meadowlands Plaza Hotel

Meadowlands Plaza Hotel

2.5 kautta 5.0 40 Wood Avenue, Secaucus, NJ
Meadowlands Plaza Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Hospital Medical Center (lääkärikeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 176 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
85 €
Fairfield Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands

Fairfield Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands

2.5 kautta 5.0 850 Paterson Plank Road, East Rutherford, NJ
Fairfield Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta MetLife Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 141 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
64 €
Red Roof Inn PLUS+ Secaucus - Meadowlands - NYC

Red Roof Inn PLUS+ Secaucus - Meadowlands - NYC

2.5 kautta 5.0 15 Meadowlands Parkway, Secaucus, NJ
Red Roof Inn PLUS+ Secaucus - Meadowlands - NYC on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta American Dream Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden motellissa on 171 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
77 €
Extended Stay America Secaucus - Meadowlands

Extended Stay America Secaucus - Meadowlands

2.5 kautta 5.0 1 Meadowlands Pkwy, Secaucus, NJ
Extended Stay America Secaucus - Meadowlands on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta American Dream Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 137 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
119 €
Residence Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands

Residence Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands

3.0 kautta 5.0 10 Murray Hill Pkwy, East Rutherford, NJ
Residence Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta MetLife Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 133 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
95 €
Holiday Inn Express Hotel & Suites Meadowlands Area

Holiday Inn Express Hotel & Suites Meadowlands Area

2.5 kautta 5.0 100 Paterson Plank Road, Carlstadt, NJ
Holiday Inn Express Hotel & Suites Meadowlands Area on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 100 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
104 €
Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands

Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands

3.0 kautta 5.0 125 Route 17 South, East Rutherford, NJ
Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja The Meadowlands on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
94 €
Courtyard by Marriott Lyndhurst Meadowlands

Courtyard by Marriott Lyndhurst Meadowlands

3.0 kautta 5.0 1 Polito Avenue, Lyndhurst, NJ
Courtyard by Marriott Lyndhurst Meadowlands on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 227 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
96 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands

3.0 kautta 5.0 350 Lighting Way, Secaucus, NJ
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Secaucus Meadowlands on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Meadowlands Exposition Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja konferenssikeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 151 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
120 €
Renaissance Meadowlands Hotel

Renaissance Meadowlands Hotel

3.5 kautta 5.0 801 Rutherford Avenue, Rutherford, NJ
Renaissance Meadowlands Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Meadowlands. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 167 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat älytelevisiot ja ylelliset vuodevaatteet.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen MetLife Stadium läheltä

Haluaisitko, että MetLife Stadium olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi MetLife Stadium sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

MetLife Stadium ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Jersey City hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.