Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Long Island City

79 €
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

4.0 kautta 5.0 8-08 Queens Plaza South, Long Island City, NY
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
69 €
The Collective Paper Factory

The Collective Paper Factory

4.0 kautta 5.0 37-06 36th street, Long Island City, NY
The Collective Paper Factory on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
98 €
Hyatt Place Long Island City/New York City

Hyatt Place Long Island City/New York City

3.0 kautta 5.0 2707 43rd Ave, Long Island City, NY
Hyatt Place Long Island City/New York City on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
70 €
Feather Factory

Feather Factory

2.5 kautta 5.0 26-32 Skillman Ave, Long Island City, NY
Feather Factory on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Yhdistyneiden kansakuntien päämaja. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
79 €
La Quinta Inn by Wyndham Queens (New York City)

La Quinta Inn by Wyndham Queens (New York City)

2.5 kautta 5.0 37-18 Queens Blvd, Long Island City, NY
La Quinta Inn by Wyndham Queens (New York City) on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
97 €
Aloft Long Island City - Manhattan View

Aloft Long Island City - Manhattan View

3.0 kautta 5.0 27-45 Jackson Ave, Long Island City, NY
Aloft Long Island City - Manhattan View on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
74 €
Microtel Inn by Wyndham Long Island City

Microtel Inn by Wyndham Long Island City

2.5 kautta 5.0 2912 40th Ave, Long Island City, NY
Microtel Inn by Wyndham Long Island City on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
98 €
The Boro Hotel

The Boro Hotel

4.5 kautta 5.0 38-28 27th Street, Long Island City, NY
The Boro Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Moving Image. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
68 €
Red Lion Inn & Suites Long Island City

Red Lion Inn & Suites Long Island City

2.5 kautta 5.0 42-24 Crescent St, Long Island City, NY
Red Lion Inn & Suites Long Island City on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
88 €
Fairfield Inn & Suites New York Queens/Queensboro Bridge

Fairfield Inn & Suites New York Queens/Queensboro Bridge

3.0 kautta 5.0 29-27 40th Rd, Long Island City, NY
Fairfield Inn & Suites New York Queens/Queensboro Bridge on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
92 €
Hilton Garden Inn Long Island City New York

Hilton Garden Inn Long Island City New York

3.0 kautta 5.0 29-21 41st Avenue, Long Island City, NY
Hilton Garden Inn Long Island City New York on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
80 €
Hotel Nirvana

Hotel Nirvana

2.5 kautta 5.0 12-02 37th Avenue, Long Island City, NY
Hotel Nirvana on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Island. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
110 €
Home2 Suites by Hilton NY Long Island City/Manhattan View

Home2 Suites by Hilton NY Long Island City/Manhattan View

2.5 kautta 5.0 39-06 30th St., Long Island City, NY
Home2 Suites by Hilton NY Long Island City/Manhattan View on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
98 €
Four Points by Sheraton Long Island City Queensboro Bridge

Four Points by Sheraton Long Island City Queensboro Bridge

3.0 kautta 5.0 27-05 39th Avenue, Long Island City, NY
Four Points by Sheraton Long Island City Queensboro Bridge on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Island. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja kahvila. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Voyage Hotel

Voyage Hotel

2.0 kautta 5.0 37-10 11th Street, Long Island City, NY
Voyage Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Island. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja business center. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Long Island City

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Long Island City

Näytä kaikki

Kohteen Long Island City hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Long Island City? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 70 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Long Island City löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Long Island City, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Long Island City tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 3 lentokenttähotellia
 • 24 halpaa hotellia
 • 24 lapsiystävällistä hotellia
 • 20 luksushotellia
 • 6 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Long Island City

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Long Island City, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Long Island City niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • LIC Hotel
 • Best Western Plus Plaza Hotel
 • Fairfield Inn New York Long Island City/Manhattan View

Nämä kohteen Long Island City hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham
 • Four Points by Sheraton Long Island City Queensboro Bridge
 • Holiday Inn - Long Island City - Manhattan View

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Long Island City hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • The Collective Paper Factory
 • LIC Hotel
 • Courtyard Long Island City/New York Manhattan View

Kohteeseen Long Island City tutustuminen

Urbaani Long Island City on tunnettu taiteesta, museoista ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Long Island City ja sen lähellä kuuluu:

 • MoMA PS1
 • P.S.1 Contemporary Art Center (nykytaiteen museo)
 • The Foundry
 • Queensbridge Park (puisto)
 • Gantry Plaza State Park
 • SculptureCenter
 • 5 Pointz The Institute of Higher Burnin

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Long Island City, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Long Island City?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Long Island City, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Long Island City, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 13 °C ja öisin -3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 285 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 28 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 333 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 29 °C ja öisin 13 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 338 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 21 °C ja -2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 316 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Long Island City on 1271 cm.

Viimeksi varatut hotellit Long Island City

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.