Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Itä-Midtown

89 €
Arlo NoMad

Arlo NoMad

4.0 kautta 5.0 11 East 31st Street, New York, NY
Arlo NoMad on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 249 huonetta 31 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
108 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

4.0 kautta 5.0 45 E 45th Street, New York, NY
The Roosevelt Hotel, New York City on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliikkeessä on saatavilla 3 ravintolaa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 1015 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
89 €
Millennium Hilton New York One UN Plaza

Millennium Hilton New York One UN Plaza

4.0 kautta 5.0 1 United Nations Plaza, New York, NY
Millennium Hilton New York One UN Plaza on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yhdistyneiden kansakuntien päämaja. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 439 huonetta 40 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa älytelevision ja kahvinkeittimen.
93 €
The Bernic Hotel New York City, Tapestry Collection by Hilton

The Bernic Hotel New York City, Tapestry Collection by Hilton

4.0 kautta 5.0 145 East 47th Street, New York, NY
The Bernic Hotel New York City, Tapestry Collection by Hilton on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 96 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
412 €
The Langham, New York, Fifth Avenue

The Langham, New York, Fifth Avenue

5.0 kautta 5.0 400 Fifth Avenue, New York, NY
The Langham, New York, Fifth Avenue on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin ja business centerin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 234 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
179 €
The Marmara Park Avenue

The Marmara Park Avenue

5.0 kautta 5.0 114 East 32nd Street, New York, NY
The Marmara Park Avenue on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 128 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.
76 €
Hotel 32 32

Hotel 32 32

4.0 kautta 5.0 32 E 32nd Street, New York, NY
Hotel 32 32 on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 102 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Grand Hyatt New York

Grand Hyatt New York

4.0 kautta 5.0 109 East 42nd Street, at Grand Central Terminal, New York, NY
Grand Hyatt New York on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Chrysler Building on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 1298 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Waldorf Astoria New York

Waldorf Astoria New York

4.5 kautta 5.0 301 Park Avenue, New York, NY
Waldorf Astoria New York on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja 5th Avenue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 4 baaria. Tässä vuonna 1931 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1117 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
134 €
Concorde Hotel New York

Concorde Hotel New York

3.5 kautta 5.0 127 East 55th Street, New York, NY
Concorde Hotel New York on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 37 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
141 €
Shelburne Hotel & Suites by Affinia

Shelburne Hotel & Suites by Affinia

4.0 kautta 5.0 303 Lexington Avenue, New York, NY
Shelburne Hotel & Suites by Affinia on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 325 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.
106 €
Courtyard by Marriott New York City Manhattan Midtown East

Courtyard by Marriott New York City Manhattan Midtown East

3.5 kautta 5.0 866 3rd Avenue, New York, NY
Courtyard by Marriott New York City Manhattan Midtown East on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 321 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
104 €
Fifty Hotel & Suites by Affinia

Fifty Hotel & Suites by Affinia

4.0 kautta 5.0 155 East 50th Street at Third Ave., New York, NY
Fifty Hotel & Suites by Affinia on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 252 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
Hae hinnat
Mondrian Park Avenue

Mondrian Park Avenue

4.5 kautta 5.0 444 Park Ave S, New York, NY
Mondrian Park Avenue on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 189 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
76 €
Hotel 31

Hotel 31

2.0 kautta 5.0 120 E 31st St, New York, NY
Hotel 31 on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntoklubin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1940 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 80 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Majoitus kohteessa Itä-Midtown

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Itä-Midtown, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Itä-Midtown hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Itä-Midtown suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Itä-Midtown

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Itä-Midtown. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Itä-Midtown on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Itä-Midtown ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Itä-Midtown

Kohteessa Itä-Midtown riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Itä-Midtown parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Itä-Midtown.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Itä-Midtown

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.