Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.
Ensi viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Varatuimmat hotellit Staten Island

160 €
Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Staten Island

Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Staten Island

3.0 kautta 5.0 290 Wild Avenue, Staten Island, NY
Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Staten Island on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Freshkills Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 109 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
125 €
Comfort Inn Staten Island

Comfort Inn Staten Island

2.5 kautta 5.0 310 Wild Ave, Staten Island, NY
Comfort Inn Staten Island on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Freshkills Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 93 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Hampton Inn & Suites Staten Island

Hampton Inn & Suites Staten Island

2.5 kautta 5.0 1120 South Ave, Staten Island, NY
Hampton Inn & Suites Staten Island on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Staten Island Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 107 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Hilton Garden Inn New York / Staten Island

Hilton Garden Inn New York / Staten Island

3.0 kautta 5.0 1100 South Ave, Staten Island, NY
Hilton Garden Inn New York / Staten Island on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Staten Island Mall (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 198 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
140 €
Ramada by Wyndham Staten Island

Ramada by Wyndham Staten Island

2.5 kautta 5.0 535 N Gannon Ave, Staten Island, NY
Ramada by Wyndham Staten Island on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Staten Island Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 67 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
164 €
Holiday Inn Express Staten Island West

Holiday Inn Express Staten Island West

2.5 kautta 5.0 300 Wild Avenue, Staten Island, NY
Holiday Inn Express Staten Island West on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Freshkills Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 95 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
145 €
Victorian Bed & Breakfast

Victorian Bed & Breakfast

2.5 kautta 5.0 92 Taylor Street, Staten Island, NY
Victorian Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1846 rakennetussa 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Fort Place Bed & Breakfast

Fort Place Bed & Breakfast

2.0 kautta 5.0 22 Fort Pl, Staten Island, NY
Fort Place Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cape Liberty Cruise Port. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kirjaston. Tässä vuonna 1864 rakennetussa 2 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
Hae hinnat
Silver Lake House, hop, ohita, hyppää Manhattanilta

Silver Lake House, hop, ohita, hyppää Manhattanilta

58 Silver Lake Rd, Staten Island, NY
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Cape Liberty Cruise Port. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Staten Island

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Staten Island

Näytä kaikki

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Staten Island

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.