Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Linden

90 €
Hampton Inn Linden

Hampton Inn Linden

2.5 kautta 5.0 501 W Edgar Rd, Linden, NJ
Hampton Inn Linden on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 149 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Koko Apt King-vuode Lähellä EWR + Prudential + NY

Koko Apt King-vuode Lähellä EWR + Prudential + NY

902 HAMPDEN ST, Linden, NJ
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Union County Performing Arts Center (taidekeskus). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Jersey City 541 Newark Ave 2L - 2 Br Apts

Jersey City 541 Newark Ave 2L - 2 Br Apts

3.5 kautta 5.0 Jersey City 541 Nerwak Ave 2L, Linden, NJ
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden. Huoneisto tarjoaa 2 kylpyhuonetta ja parvekkeen/pation.
103 €
Home2 Suites by Hilton Rahway, NJ

Home2 Suites by Hilton Rahway, NJ

2.5 kautta 5.0 667 East Milton Avenue, Rahway, NJ
Home2 Suites by Hilton Rahway, NJ on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Union County Performing Arts Center (taidekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 92 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
81 €
Best Western Riverview Inn & Suites

Best Western Riverview Inn & Suites

2.5 kautta 5.0 1747 Paterson Street, Rahway, NJ
Best Western Riverview Inn & Suites on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Union County Performing Arts Center (taidekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 74 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Gallardo on Täydellinen Paikka Vuokrata ja Viettää Aikaa Lomalle

Gallardo on Täydellinen Paikka Vuokrata ja Viettää Aikaa Lomalle

219 E Blancke St, Linden, NJ
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille 2 kylpyhuonetta ja kuivausrummun.
94 €
Watt Hotel Rahway, Tapestry Collection by Hilton

Watt Hotel Rahway, Tapestry Collection by Hilton

4.0 kautta 5.0 1403 Irving Street, Rahway, NJ
Watt Hotel Rahway, Tapestry Collection by Hilton on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Union County Performing Arts Center (taidekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
72 €
Red Roof Inn Woodbridge - Linden/ Carteret

Red Roof Inn Woodbridge - Linden/ Carteret

3.0 kautta 5.0 1000 Roosevelt Ave, Carteret, NJ
Red Roof Inn Woodbridge - Linden/ Carteret on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Staten Island Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 121 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
78 €
Hotel Executive Suites

Hotel Executive Suites

3.5 kautta 5.0 30 Minue Street, Carteret, NJ
Hotel Executive Suites on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Staten Island Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 117 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

Lentokenttähotellit Linden

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Linden läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Linden edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Linden voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Linden, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Linden läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Linden ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Linden ajoissa

Tarjoukset lentokentän Linden hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Linden hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Linden ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Linden hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Newark

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.