Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Flushing

143 €
Hyatt Place Flushing/LaGuardia Airport

Hyatt Place Flushing/LaGuardia Airport

3.0 kautta 5.0 133-42 39th Avenue, Flushing, NY
Hyatt Place Flushing/LaGuardia Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 168 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
79 €
Flushing Hotel

Flushing Hotel

2.5 kautta 5.0 36-38 Main Street, Flushing, NY
Flushing Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja business center. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
90 €
The One Boutique Hotel

The One Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 137-72 Northern Blvd, Flushing, NY
The One Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 54 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
101 €
Grandview Hotel New York

Grandview Hotel New York

2.5 kautta 5.0 3106 Linden Place, Flushing, NY
Grandview Hotel New York on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 38 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
100 €
Hotel Key LaGuardia Airport

Hotel Key LaGuardia Airport

3.0 kautta 5.0 33-53 Farrington St, Flushing, NY
Hotel Key LaGuardia Airport on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
100 €
Flushing Central Hotel

Flushing Central Hotel

2.0 kautta 5.0 135-33 38th Avenue, Flushing, NY
Flushing Central Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Free Synagogue of Flushing. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hotellissa on 32 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
116 €
Marco LaGuardia Hotel

Marco LaGuardia Hotel

3.5 kautta 5.0 137-07 Northern Boulevard, Flushing, NY
Marco LaGuardia Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 81 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
168 €
Sheraton LaGuardia East Hotel

Sheraton LaGuardia East Hotel

3.5 kautta 5.0 135-20 39th Ave, Flushing, NY
Sheraton LaGuardia East Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla konferenssikeskus, kuivapesulapalvelu ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 173 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
82 €
Best Western Queens Court Hotel

Best Western Queens Court Hotel

2.5 kautta 5.0 133-51 39th Avenue, Flushing, NY
Best Western Queens Court Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 59 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
93 €
Asiatic Hotel by LaGuardia Airport

Asiatic Hotel by LaGuardia Airport

2.0 kautta 5.0 135-21 37th Avenue, Flushing, NY
Asiatic Hotel by LaGuardia Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja business centerin. Tässä 2 tähden hotellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
88 €
The Parc Hotel

The Parc Hotel

2.5 kautta 5.0 3916 College Point Blvd, Flushing, NY
The Parc Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 96 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
John Hotel

John Hotel

2.5 kautta 5.0 133-12 37th Ave, Flushing, NY
John Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 73 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Fairfield Inn by Marriott LaGuardia Airport/Flushing

Fairfield Inn by Marriott LaGuardia Airport/Flushing

2.5 kautta 5.0 2866 College Point Blvd, Flushing, NY
Fairfield Inn by Marriott LaGuardia Airport/Flushing on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Citi Field (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 88 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Tilava, Puhdas ja Suuri Studiohuone ~ Erittäin Puhdas ~ Mahtuu Neljä Ihmistä

Tilava, Puhdas ja Suuri Studiohuone ~ Erittäin Puhdas ~ Mahtuu Neljä Ihmistä

4134 Frame Place, 1G, Flushing, NY
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Holiday Inn Express Laguardia Airport

Holiday Inn Express Laguardia Airport

2.5 kautta 5.0 113-10 Horace Harding Expressway, Flushing, NY
Holiday Inn Express Laguardia Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Flushing

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Flushing

Näytä kaikki

Kohteen Flushing hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Flushing? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Flushing Meadows-Corona Park, USTA Billie Jean King National Tennis Center (tenniskeskus) ja Arthur Ashe-stadion. Voit valita 45 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Flushing löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Flushing, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Flushing tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 14 halpaa hotellia
 • 12 lapsiystävällistä hotellia
 • 9 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Flushing

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Flushing, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Flushing niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Asiatic Hotel by LaGuardia Airport
 • The Parc Hotel
 • Ramada by Wyndham Flushing Queens

Nämä kohteen Flushing hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hyatt Place Flushing/LaGuardia Airport
 • Flushing Ymca
 • Fairfield Inn by Marriott LaGuardia Airport/Flushing

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Flushing hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • The Parc Hotel
 • Flushing Ymca
 • Hyatt Place Flushing/LaGuardia Airport

Kohteeseen Flushing tutustuminen

Flushing on tunnettu elävästä musiikista, festivaaleistaan ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Flushing ja sen lähellä kuuluu:

 • Flushing Meadows-Corona Park
 • USTA Billie Jean King National Tennis Center (tenniskeskus)
 • Arthur Ashe-stadion
 • Queens College
 • Queens Botanical Garden (kasvitieteellinen puutarha)
 • Adelphi University (yliopisto)
 • Kingsland Homestead

Kun järjestät lomaa kohteeseen Flushing, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Flushing?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Flushing, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Flushing, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 13 °C ja öisin -3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 251 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 298 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 30 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 314 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 22 °C ja -2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 273 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Flushing on 1136 cm.

Viimeksi varatut hotellit Flushing

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.