Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Republic

TownePlace Suites by Marriott Republic Airport Long Island 120 €
TownePlace Suites by Marriott Republic Airport Long Island

TownePlace Suites by Marriott Republic Airport Long Island

1 Marriott Plaza, Farmingdale, NY
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  TownePlace Suites by Marriott Republic Airport Long Island on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 118 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Courtyard by Marriott Republic Aprt Long Island/Farmingdale 130 €
  Courtyard by Marriott Republic Aprt Long Island/Farmingdale

  Courtyard by Marriott Republic Aprt Long Island/Farmingdale

  2 Marriott Plaza, Farmingdale, NY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Courtyard by Marriott Republic Aprt Long Island/Farmingdale on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 131 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

   Americana Inn Farmingdale Hae hinnat
   Americana Inn Farmingdale

   Americana Inn Farmingdale

   727 Broadhollow Rd, Farmingdale, NY
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Americana Inn Farmingdale sijaitsee lähellä kohdetta Bethpage Black State Park Golf Course. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden motellissa on 59 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

    Extended Stay America - Long Island - Melville 109 €
    Extended Stay America - Long Island - Melville

    Extended Stay America - Long Island - Melville

    100 Spagnoli Rd, Melville, NY
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Extended Stay America - Long Island - Melville on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adventureland (huvipuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 134 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Hilton Long Island Huntington 115 €
     Hilton Long Island Huntington

     Hilton Long Island Huntington

     598 Broad Hollow Rd, Melville, NY
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Hilton Long Island Huntington on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adventureland (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 305 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille vuodesohvat ja taulutelevisiot.

      Lähellä Long Islandin Rantoja ja Junaa Nyc: hen 437 €
      Lähellä Long Islandin Rantoja ja Junaa Nyc: hen

      Lähellä Long Islandin Rantoja ja Junaa Nyc: hen

      93 Harrison Ave, Amityville, NY
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä loma-asunto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bethpage Black State Park Golf Course. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta.

       Days Inn by Wyndham Long Island/Copiague 94 €
       Days Inn by Wyndham Long Island/Copiague

       Days Inn by Wyndham Long Island/Copiague

       10 34th St, Copiague, NY
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Days Inn by Wyndham Long Island/Copiague on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bethpage Black State Park Golf Course. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden motellissa on 38 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

        Bethpage Hotel 98 €
        Bethpage Hotel

        Bethpage Hotel

        4107 Hempstead Turnpike, Bethpage, NY
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bethpage Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bethpage Black State Park Golf Course. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden hotellissa on 58 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

         Lentokenttähotellit Republic

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Republic läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Republic edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Republic voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Republic, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Republic läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Republic ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Republic ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Republic hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Republic hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Republic ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Republic hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeksi varatut Farmingdale Hotellit

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Farmingdale

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.