Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Republic

148 €
Courtyard by Marriott Republic Aprt Long Island/Farmingdale

Courtyard by Marriott Republic Aprt Long Island/Farmingdale

3.0 kautta 5.0 2 Marriott Plaza, Farmingdale, NY
Courtyard by Marriott Republic Aprt Long Island/Farmingdale on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 131 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
156 €
TownePlace Suites by Marriott Republic Airport Long Island

TownePlace Suites by Marriott Republic Airport Long Island

2.5 kautta 5.0 1 Marriott Plaza, Farmingdale, NY
TownePlace Suites by Marriott Republic Airport Long Island on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 118 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Americana Inn Farmingdale

Americana Inn Farmingdale

2.0 kautta 5.0 727 Broadhollow Rd, Farmingdale, NY
Americana Inn Farmingdale sijaitsee lähellä kohdetta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden motellissa on 59 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
94 €
Extended Stay America - Long Island - Melville

Extended Stay America - Long Island - Melville

2.5 kautta 5.0 100 Spagnoli Rd, Melville, NY
Extended Stay America - Long Island - Melville on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 134 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
120 €
Hilton Long Island Huntington

Hilton Long Island Huntington

3.5 kautta 5.0 598 Broad Hollow Rd, Melville, NY
Hilton Long Island Huntington on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 305 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat vuodesohvat ja taulutelevisiot.
104 €
Hilton Garden Inn Melville

Hilton Garden Inn Melville

3.0 kautta 5.0 1575 Round Swamp Rd, Plainview, NY
Hilton Garden Inn Melville on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Old Bethpage Village Restoration. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 178 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
154 €
Homewood Suites Melville

Homewood Suites Melville

3.0 kautta 5.0 1585 Round Swamp Rd, Plainview, NY
Homewood Suites Melville on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Old Bethpage Village Restoration. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 147 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Great Family Times Tässä Ihastuttavassa Cape Resort -tyylisellä Takapihalla

Great Family Times Tässä Ihastuttavassa Cape Resort -tyylisellä Takapihalla

11 Bailey Dr, Massapequa, NY
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Sunrise Mall. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
130 €
Four Points by Sheraton Melville Long Island

Four Points by Sheraton Melville Long Island

3.0 kautta 5.0 333 S Service Rd, Plainview, NY
Four Points by Sheraton Melville Long Island on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plainview-Old Bethpage Community Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 103 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
88 €
Days Inn by Wyndham Long Island/Copiague

Days Inn by Wyndham Long Island/Copiague

2.0 kautta 5.0 10 34th St, Copiague, NY
Days Inn by Wyndham Long Island/Copiague on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden motellissa on 38 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
141 €
Marriott Melville Long Island

Marriott Melville Long Island

3.5 kautta 5.0 1350 Walt Whitman Rd, Melville, NY
Marriott Melville Long Island on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 369 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille älytelevisiot ja jääkaapit.
131 €
Best Western Bar Harbour Inn

Best Western Bar Harbour Inn

2.5 kautta 5.0 5080 Sunrise Highway, Massapequa Park, NY
Best Western Bar Harbour Inn on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Sunrise Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 72 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kaapelikanavat ja kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Budget Inn of Massapequa

Budget Inn of Massapequa

2.0 kautta 5.0 400 Carmen Mill Road, Massapequa, NY
Budget Inn of Massapequa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Sunrise Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden motellissa on 28 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Cozy Apartment

Cozy Apartment

175 marcy street, West Babylon, NY
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belmont Lake State Park.
Hae hinnat
The Cozy Camper

The Cozy Camper

175 marcy street, West Babylon, NY
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belmont Lake State Park.

Lentokenttähotellit Republic

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Republic läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Republic edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Republic voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Republic, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Republic läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Republic ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Republic ajoissa

Tarjoukset lentokentän Republic hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Republic hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Republic ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Republic hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.