Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Nassau Veterans Memorial Coliseum

88 €
Long Island Marriott

Long Island Marriott

3.5 kautta 5.0 101 James Doolittle Blvd, Uniondale, NY
Long Island Marriott on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nassau Veterans Memorial Coliseum (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 599 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja jääkaapit.
101 €
Courtyard Westbury Long Island

Courtyard Westbury Long Island

3.5 kautta 5.0 1800 Privado Road, Westbury, NY
Courtyard Westbury Long Island on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall at the Source. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
105 €
Hampton Inn Garden City Long Island

Hampton Inn Garden City Long Island

2.5 kautta 5.0 1 North Ave, Garden City, NY
Hampton Inn Garden City Long Island on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
87 €
Holiday Inn Westbury - Long Island

Holiday Inn Westbury - Long Island

3.0 kautta 5.0 369 Old Country Rd, Carle Place, NY
Holiday Inn Westbury - Long Island on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall at the Source. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 3 tähden hotellissa on 152 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Red Roof Inn PLUS+ Long Island - Garden City

Red Roof Inn PLUS+ Long Island - Garden City

2.5 kautta 5.0 699 Dibblee Drive, Westbury, NY
Red Roof Inn PLUS+ Long Island - Garden City on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 163 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
85 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Garden City

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Garden City

2.5 kautta 5.0 821 Stewart Ave, Garden City, NY
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Garden City on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 129 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
101 €
Coliseum Inn & Suites - Garden City Long Island

Coliseum Inn & Suites - Garden City Long Island

2.5 kautta 5.0 1650 A Hempstead Turnpike, East Meadow, NY
Coliseum Inn & Suites - Garden City Long Island sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nassau Veterans Memorial Coliseum (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television.
103 €
Springhill Suites by Marriott Carle Place Garden City

Springhill Suites by Marriott Carle Place Garden City

3.0 kautta 5.0 20 Westbury Avenue, Carle Place, NY
Springhill Suites by Marriott Carle Place Garden City on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
95 €
Hilton Garden Inn Westbury

Hilton Garden Inn Westbury

3.0 kautta 5.0 1575 Privado Rd, Westbury, NY
Hilton Garden Inn Westbury on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall at the Source. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja business centerin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
113 €
Hyatt Place Garden City

Hyatt Place Garden City

3.0 kautta 5.0 5 North Ave, Garden City, NY
Hyatt Place Garden City on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja sisäuima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
231 €
The Vanderbilt Hotel Suites

The Vanderbilt Hotel Suites

3.5 kautta 5.0 990 Corporate Dr, Westbury, NY
The Vanderbilt Hotel Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja mikroaaltouunin.
164 €
Residence Inn Long Island Garden City

Residence Inn Long Island Garden City

3.0 kautta 5.0 700 GARDEN CITY PLAZA, Garden City, NY
Residence Inn Long Island Garden City sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
119 €
Homewood Suites by Hilton Carle Place - Garden City, NY

Homewood Suites by Hilton Carle Place - Garden City, NY

3.0 kautta 5.0 40 Westbury Ave, Carle Place, NY
Homewood Suites by Hilton Carle Place - Garden City, NY on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
181 €
The Garden City Hotel

The Garden City Hotel

4.0 kautta 5.0 45 7th St, Garden City, NY
The Garden City Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Inkarnaation katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
114 €
Viana Hotel & Spa

Viana Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 3998 Brush Hollow Rd, Westbury, NY
Viana Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NYCB Theatre at Westbury. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Nassau Veterans Memorial Coliseum läheltä

Haluaisitko, että Nassau Veterans Memorial Coliseum olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Nassau Veterans Memorial Coliseum sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Nassau Veterans Memorial Coliseum ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Uniondale hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.