Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat Mökit Kuusamo

229 €
Iisakki Glass Village

Iisakki Glass Village

3.0 kautta 5.0 Myllylahdentie 4, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
155 €
Wilderness chalet Kuusamo

Wilderness chalet Kuusamo

3.0 kautta 5.0 Heikinjärventie 3, Kuusamo
Wilderness chalet Kuusamo tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Rukako RUKANJUURI 3

Rukako RUKANJUURI 3

3.0 kautta 5.0 Salmilammentie 6 as 3, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako Saukkokumpu 3

Rukako Saukkokumpu 3

3.0 kautta 5.0 Salongintaus 1, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako Saukkokumpu 4

Rukako Saukkokumpu 4

3.0 kautta 5.0 SALONGINTAUS 1, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Rukako KELOKALTIO 7

Rukako KELOKALTIO 7

3.0 kautta 5.0 Rukatunturintie 7, Mökki 7, Kuusamo, North Ostrobothnia
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Mökki tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
Rukako Salmikankaan kelo D2

Rukako Salmikankaan kelo D2

3.0 kautta 5.0 SALMILAMMINTIE 8 D 2, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako Metsäpirtti

Rukako Metsäpirtti

3.0 kautta 5.0 Rukajärventie 48 G, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako RUSKA-RUKA 9.3

Rukako RUSKA-RUKA 9.3

3.0 kautta 5.0 Jurmuntie 2 9-3, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Rukako Chalet Metsätähti Ruka

Rukako Chalet Metsätähti Ruka

3.0 kautta 5.0 Tahkolanrannantie 7B, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja lieden.
Hae hinnat
Rukako AVATAR Rukanjurmu 5

Rukako AVATAR Rukanjurmu 5

3.0 kautta 5.0 Jurmuntie 8 as 5, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Rukako Rukanjurmu 7

Rukako Rukanjurmu 7

3.0 kautta 5.0 JURMUNTIE 8 as 7, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako Rukantykky Kymppi

Rukako Rukantykky Kymppi

3.5 kautta 5.0 Sivakkatie 1, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
UnelmaPovi

UnelmaPovi

5.0 kautta 5.0 Salmilammintie 4 RP 2, Kuusamo, Ruka
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako KIERUKA C

Rukako KIERUKA C

3.0 kautta 5.0 Kesäjärventie 29, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa keittiön ja television.

Kohteen Kuusamo Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Kuusamo on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Kuusamo hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Kuusamo Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Kuusamo – vietä erilainen perheloma

Kohteen Kuusamo Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Kuusamo Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Kuusamo vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Kuusamo Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Kuusamo Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

Suosituimmat hotellit Kuusamo

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.