Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat Huoneistohotellit Kuusamo

130 €
RukaValley

RukaValley

3.0 kautta 5.0 Bistrotie 2, Kuusamo
RukaValley sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
142 €
Kumparehuoneistot

Kumparehuoneistot

3.5 kautta 5.0 Rukankyläntie 8, Kuusamo
Kumparehuoneistot on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Rukan laskettelurinteet on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kahvilan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
130 €
Rukariutta Apartments

Rukariutta Apartments

3.0 kautta 5.0 Riutanpää 3, Kuusamo
Rukariutta Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
310 €
Holiday Club Kuusamo Tropiikki Aprtments

Holiday Club Kuusamo Tropiikki Aprtments

3.5 kautta 5.0
Holiday Club Kuusamo Tropiikki Aprtments on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 118 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
85 €
Papin Talo apartments

Papin Talo apartments

2.5 kautta 5.0 Myllylahdentie 4, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
350 €
Arctic Zone Apartments

Arctic Zone Apartments

3.5 kautta 5.0 Rukankyläntie 13, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Aurinkorinne

Aurinkorinne

4.0 kautta 5.0 Hiihtokouluntie 16-18, Kuusamo
Aurinkorinne sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä konferenssikeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
RukaTonttu

RukaTonttu

4.0 kautta 5.0 Hiihtostadionintie 1, Kuusamo
RukaTonttu sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan hyppyrimäet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
MastonAitio

MastonAitio

4.0 kautta 5.0 Rinnekyläntie 1-3, Kuusamo
MastonAitio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 52 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
145 €
RukaVillage

RukaVillage

4.0 kautta 5.0 Rukankyläntie 6, Kuusamo
RukaVillage sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja konferenssikeskus. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
RukaSuites

RukaSuites

3.5 kautta 5.0 Rukatunturintie 9, Kuusamo
RukaSuites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja konferenssikeskuksen. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Suosituimmat hotellit Kuusamo

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.