Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat Asunnot Kuusamo

99 €
Rukantrio

Rukantrio

3.5 kautta 5.0 Pyrypolku 3, Kuusamo
Rukantrio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja hiihtokuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
99 €
Rantaruka

Rantaruka

3.5 kautta 5.0 Kaukonraitti 1, Kuusamo
Rantaruka sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja hiihtokuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako RUKAN KUUKKELI B 12

Rukako RUKAN KUUKKELI B 12

2.5 kautta 5.0 Huttulammentie 8 B 12, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako LÄNSIRINNE C 9

Rukako LÄNSIRINNE C 9

3.0 kautta 5.0 Hiihtokouluntie 20, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako KIVAKKA C 6

Rukako KIVAKKA C 6

3.0 kautta 5.0 Talvijärventie 1, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja lieden.
Hae hinnat
Rukako RUKANPOVI RP 7

Rukako RUKANPOVI RP 7

3.0 kautta 5.0 Salmilammentie 4 as 7, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako Vuosselin Helmi 13

Rukako Vuosselin Helmi 13

2.5 kautta 5.0 Vaunukuja 3 Bistrontie, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja lieden.
149 €
Rukankarhu

Rukankarhu

3.5 kautta 5.0 Saukkotie 10, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja hiihtokuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako LUMIKKOPIRTTI B

Rukako LUMIKKOPIRTTI B

3.0 kautta 5.0 Lumikkotie 7 B, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Rukako PEIKKOKUMPU A

Rukako PEIKKOKUMPU A

3.5 kautta 5.0 KESÄTIE 38 A, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
Rukako KORTEHONGISTO A2

Rukako KORTEHONGISTO A2

Kesäjärventie 21 A 2, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Rukako Rukaköngäs D 17

Rukako Rukaköngäs D 17

3.0 kautta 5.0 Voimapolku 5, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
109 €
Hippu

Hippu

3.5 kautta 5.0 Hiihtäjäntie 3 B, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä täyden palvelun kylpylän ja hiihtokuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako Rantaruka 2 A 2

Rukako Rantaruka 2 A 2

3.0 kautta 5.0 MIKONRANTA 2 A 2, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Rukako KIVAKKA E 22

Rukako KIVAKKA E 22

3.0 kautta 5.0 TALVIJÄRVENTIE 1 E 22, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pation.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Kuusamo, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Kuusamo todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Kuusamo – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Kuusamo, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Kuusamo nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Kuusamo sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Kuusamo nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Kuusamo Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Kuusamo hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Kuusamo

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Kuusamo, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Kuusamo parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

Suosituimmat hotellit Kuusamo

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.