Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Hauppauge

82 €
Hyatt Regency Long Island

Hyatt Regency Long Island

3.5 kautta 5.0 1717 Motor Parkway, Hauppauge, NY
Hyatt Regency Long Island on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Lakeland County Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja golfkentän. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
99 €
Radisson Hotel Hauppauge-Long Island

Radisson Hotel Hauppauge-Long Island

3.5 kautta 5.0 110 Vanderbilt Motor Pkwy, Hauppauge, NY
Radisson Hotel Hauppauge-Long Island on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hauppauge Industrial Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
76 €
Holiday Inn Express Hauppauge

Holiday Inn Express Hauppauge

2.5 kautta 5.0 2050 Express Dr S, Hauppauge, NY
Holiday Inn Express Hauppauge on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hauppauge Industrial Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 133 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
153 €
Residence Inn By Marriott Long Island Hauppauge

Residence Inn By Marriott Long Island Hauppauge

3.0 kautta 5.0 850 Veterans Memorial Hwy, Hauppauge, NY
Residence Inn By Marriott Long Island Hauppauge on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stonebridge Golf Links and Country Club (golfkeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 100 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
97 €
Hilton Garden Inn Melville

Hilton Garden Inn Melville

3.0 kautta 5.0 1575 Round Swamp Rd, Plainview, NY
Hilton Garden Inn Melville on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Old Bethpage Village Restoration. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 178 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
101 €
Courtyard Westbury Long Island

Courtyard Westbury Long Island

3.5 kautta 5.0 1800 Privado Road, Westbury, NY
Courtyard Westbury Long Island on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall at the Source. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
114 €
Viana Hotel & Spa

Viana Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 3998 Brush Hollow Rd, Westbury, NY
Viana Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NYCB Theatre at Westbury. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
88 €
Long Island Marriott

Long Island Marriott

3.5 kautta 5.0 101 James Doolittle Blvd, Uniondale, NY
Long Island Marriott on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nassau Veterans Memorial Coliseum (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 599 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja jääkaapit.
90 €
SpringHill Suites by Marriott Long Island Brookhaven

SpringHill Suites by Marriott Long Island Brookhaven

3.0 kautta 5.0 2 Sawgrass Dr, Yaphank, NY
SpringHill Suites by Marriott Long Island Brookhaven on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Baseball Heaven. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 128 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat vuodesohvat ja LCD-televisiot.
105 €
Hampton Inn Garden City Long Island

Hampton Inn Garden City Long Island

2.5 kautta 5.0 1 North Ave, Garden City, NY
Hampton Inn Garden City Long Island on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Field Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
89 €
Extended Stay America - Long Island - Melville

Extended Stay America - Long Island - Melville

2.5 kautta 5.0 100 Spagnoli Rd, Melville, NY
Extended Stay America - Long Island - Melville on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Farmingdale State College (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
57 €
East Norwich Inn-Oyster Bay, Long Island, NY

East Norwich Inn-Oyster Bay, Long Island, NY

2.5 kautta 5.0 6321 Northern Blvd., East Norwich, NY
East Norwich Inn-Oyster Bay, Long Island, NY on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sagamore Hill National Historic Site. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 71 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
87 €
Holiday Inn Westbury - Long Island

Holiday Inn Westbury - Long Island

3.0 kautta 5.0 369 Old Country Rd, Carle Place, NY
Holiday Inn Westbury - Long Island on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall at the Source. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 3 tähden hotellissa on 152 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
87 €
Hilton Garden Inn Stony Brook

Hilton Garden Inn Stony Brook

3.0 kautta 5.0 1 Circle Road, Stony Brook, NY
Hilton Garden Inn Stony Brook on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stony Brook University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
175 €
The Inn At Fox Hollow Hotel

The Inn At Fox Hollow Hotel

4.0 kautta 5.0 7755 Jericho Turnpike, Woodbury, NY
The Inn At Fox Hollow Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oyster Bay Golf Course (golfkeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 145 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hauppauge

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hauppauge

Näytä kaikki

Kohteen Hauppauge hotellit

Hauppauge on hyvä vierailukohde, mutta jos majoituksen löytäminen on vaikeaa ja sinun tarvitsee löytää jokin toinen vaihtoehto, tämä lähellä sijaitseva kaupunki saattaa tarjota sinulle sopivia vaihtoehtoja.

 • 3 hotellia kohteessa Smithtown

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hauppauge

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Hauppauge, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Hauppauge niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Holiday Inn Express Hauppauge
 • Residence Inn By Marriott Long Island Hauppauge

Nämä kohteen Hauppauge hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hyatt Regency Long Island
 • Holiday Inn Express Hauppauge
 • Radisson Hotel Hauppauge-Long Island

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Hauppauge hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hyatt Regency Long Island
 • Holiday Inn Express Hauppauge
 • Radisson Hotel Hauppauge-Long Island

Kohteeseen Hauppauge tutustuminen

Ystävällinen Hauppauge on tunnettu kauniista saarinäkymistä ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hauppauge ja sen lähellä kuuluu:

 • Lake Ronkonkoma
 • Tanger Outlets
 • Port Jefferson (kylä ja ranta-alue)
 • Paramount Theater
 • Oheka Castle (historiallinen rakennus)
 • Baseball Heaven
 • NYCB Theatre at Westbury

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Hauppauge, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hauppauge?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Hauppauge, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hauppauge, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Maaliskuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 11 °C ja öisin -5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 288 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27 °C päivisin ja 2 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 315 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 28 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 279 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 20 °C ja -4 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 293 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Hauppauge on 1175 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hauppauge

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.