Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Igor I. Sikorsky Memorial

Hae hinnat
Beach House 3 Br/3&1/half Bath Home With Private Beach in CT

Beach House 3 Br/3&1/half Bath Home With Private Beach in CT

393 Ocean Ave, Stratford, CT
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lordship Beach. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 3.5 kylpyhuonetta.
72 €
Quality Suites

Quality Suites

2.5 kautta 5.0 1500 South Ave, Stratford, CT
Quality Suites on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Perry House. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 82 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Honeyspot Motor Lodge

Honeyspot Motor Lodge

2.0 kautta 5.0 360 Honeyspot Rd, Stratford, CT
Honeyspot Motor Lodge sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Perry House. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden motellissa on 92 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
63 €
Motel 6 Milford, CT

Motel 6 Milford, CT

2.5 kautta 5.0 111 Schoolhouse Road, Milford, CT
Motel 6 Milford, CT on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Silver Sands State Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 2,5 tähden motellissa on 104 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
83 €
Holiday Inn Bridgeport-Trumbull-Fairfield

Holiday Inn Bridgeport-Trumbull-Fairfield

3.0 kautta 5.0 1070 Main St, Bridgeport, CT
Holiday Inn Bridgeport-Trumbull-Fairfield on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bridgeport Downtown Southin historiallinen alue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Laurel Beach-milford

Laurel Beach-milford

53 7th Ave, Milford, CT
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Walnut Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkotenniskentän. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Brand new Beach House!

Brand new Beach House!

50 7th Ave, Milford, CT
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Walnut Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat ja pelihallin/-huoneen. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
96 €
Springhill Suites Milford

Springhill Suites Milford

3.0 kautta 5.0 50 Rowe Ave, Milford, CT
Springhill Suites Milford on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Silver Sands State Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
47 €
Red Roof Inn Milford - New Haven

Red Roof Inn Milford - New Haven

2.0 kautta 5.0 10 Rowe Ave, Milford, CT
Red Roof Inn Milford - New Haven on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Silver Sands State Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
125 €
Residence Inn by Marriott Milford

Residence Inn by Marriott Milford

3.0 kautta 5.0 62 Rowe Avenue, Milford, CT
Residence Inn by Marriott Milford on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Silver Sands State Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntoklubin. Tässä 3 tähden hotellissa on 74 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
74 €
Hampton Inn Milford

Hampton Inn Milford

2.5 kautta 5.0 129 Plains Rd, Milford, CT
Hampton Inn Milford on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Silver Sands State Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
113 €
Trumbull Marriott Shelton

Trumbull Marriott Shelton

3.5 kautta 5.0 180 Hawley Ln, Trumbull, CT
Trumbull Marriott Shelton on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Forest. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 325 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja kaapelikanavat.
85 €
Hyatt Place Milford / New Haven

Hyatt Place Milford / New Haven

3.0 kautta 5.0 190 Old Gate Lane, Milford, CT
Hyatt Place Milford / New Haven on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Connecticut Post Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Hidaway 2 Bridgeportissa

Hidaway 2 Bridgeportissa

865 Clinton Ave, Bridgeport, CT
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bridgeport Downtown Southin historiallinen alue. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Rantamökki Silver Sandsin Osavaltion Puiston Vieressä

Rantamökki Silver Sandsin Osavaltion Puiston Vieressä

784 E Broadway, Milford, CT
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Silver Sands State Park (puisto). Loma-asunto tarjoaa keittiön ja pation.

Lentokenttähotellit Igor I. Sikorsky Memorial

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Igor I. Sikorsky Memorial läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Igor I. Sikorsky Memorial edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Igor I. Sikorsky Memorial voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Igor I. Sikorsky Memorial, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Igor I. Sikorsky Memorial läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Igor I. Sikorsky Memorial ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Igor I. Sikorsky Memorial ajoissa

Tarjoukset lentokentän Igor I. Sikorsky Memorial hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Igor I. Sikorsky Memorial hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Igor I. Sikorsky Memorial ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Igor I. Sikorsky Memorial hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.