Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
15.11. - 17.11.
Ensi viikonloppuna
22.11. - 24.11.

Suosituimmat Benalmádena hotellit

Medplaya Hotel Bali 54 €
Medplaya Hotel Bali

Medplaya Hotel Bali

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Medplaya Hotel Bali on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Benalmádenan venesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 436 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  Holiday World PREMIUM Hotel 79 €
  Holiday World PREMIUM Hotel

  Holiday World PREMIUM Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Holiday World PREMIUM Hotel on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Carvajal. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 3 ravintolaa, 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 223 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittonurkkaukset ja parvekkeet/patiot.

   Benalmadena Palace 66 €
   Benalmadena Palace

   Benalmadena Palace

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Benalmadena Palace on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Arroyo de La Mielin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 182 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Estival Torrequebrada Hae hinnat
    Estival Torrequebrada

    Estival Torrequebrada

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Estival Torrequebrada on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Yucasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     Hotel Palia La Roca Hae hinnat
     Hotel Palia La Roca

     Hotel Palia La Roca

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Palia La Roca sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castillo de Bil-Bil. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, baarin ja lastenaltaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 155 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat satelliitti ja Wi-Fi-yhteyden.

      Holiday World RIWO Hotel Hae hinnat
      Holiday World RIWO Hotel

      Holiday World RIWO Hotel

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Holiday World RIWO Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Carvajal. Majoitusliikkeessä on saatavilla 2 ulkouima-allasta, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 148 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen/pation.

       Holiday World Resort Hae hinnat
       Holiday World Resort

       Holiday World Resort

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Holiday World Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benalmádenan venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla täyden palvelun kylpylä, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 864 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.

        Holiday World Resort 76 €
        Holiday World Resort

        Holiday World Resort

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Holiday World Resort on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Carvajal. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 4 ravintolaa, 3 allasbaaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 400 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kalustetut parvekkeet ja satelliitti.

         All inclusive -hotellit – Benalmádena

         Jos haluat lomailla kohteessa Benalmádena ilman huolen häivää, sinun kannattaa ehdottomasti valita tavallisen majapaikan sijaan all inclusive -hotelli. All inclusive -matka kohteeseen Benalmádena sisältää aina kaiken mitä perillä tarvitset, joten sen varattuasi suurin osa matkajärjestelyistä on hoidettu. All inclusive -paketti on hieman tavanomaista huonehintaa kalliimpi, mutta koska se sisältää sekä ateriat että harrasteet, perillä rahaa ei suuremmin kulu. Tarkista kohteen Benalmádena all inclusive -tarjoukset jo tänään ja lähde matkalle, ja pääset kerrankin helpolla.

         All inclusive -hotelli kohteessa Benalmádena suorastaan pakottaa rentoutumaan. Mihin menen syömään? Mitä tekisin tänään? Mistä saan neuvoja? Kun majoitut all inclusive -hotelliin, vastaukset ovat selvillä, etkä tarvitse karttoja tai oppaita. Tämä on erityisen tervetullutta, jos lähdet lomalle ennen kaikkea purkamaan stressiä. All inclusive -hotellissa se onnistuu taatusti.

         Kenties kaikkein parhaiten kohteen Benalmádena all inclusive -hotellit sopivat lapsiperheille. Lasten kanssa reissatessa loma voi olla kaksijakoinen kokemus. Etenkin pienille lapsille kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten heille matka on aina elämys. Vanhemmille se voi sen sijaan olla jotain aivan muuta – etenkin, jos matkalle osuu mutkia tai esimerkiksi flunssaa. Ja vaikka kaikki menisikin hyvin, vanhempi joutuu aina järjestelemään yhtä sun toista. All inclusive -hotellissa merkittävä osa tästä taakasta on poissa. Ruokailuja et joudu pohtimaan lainkaan, sillä ne sisältyvät pakettiin. Sama pätee harrasteisiin. Ja osassa all inclusive -hotelleista mennään vieläkin pidemmälle. Niissä pakettiin sisältyy nimittäin myös lastenhoito, lapsille suunnattuja kerhoja ja paljon muuta. Usein viimeistään nämä palvelut muuttavat myös vanhempien matkan lomaksi.

         All inclusive -hotelleihin liittyy monia väärinkäsityksiä. Moni esimerkiksi luulee, että kaikki all inclusive -hotellit ovat täsmälleen samanlaisia. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Sivustoltamme löydät esimerkiksi sekä vain aikuisille että vain lapsiperheille tarkoitettuja vaihtoehtoja, edullisia ja luksustason vaihtoehtoja sekä all inclusive -hotelleja, joissa koko all inclusive -kokemus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Moni myös ajattelee, että all inclusive -hotelli tekee lomasta tylsän. Tämäkään ei ole totta. Ennemmin all inclusive -paketti tulisikin nähdä vakuutuksena. Sen varaamalla varmistat, että lomasi ei voi mennä pieleen.

         Viimeksi varatut Benalmádena Hotellit

         Viimeisimmät Benalmádena hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.