Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.

Suosituimmat Benalmádena hotellit

Hae hinnat
Medplaya Hotel Bali

Medplaya Hotel Bali

3.0 kautta 5.0
Medplaya Hotel Bali on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Benalmádenan venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 436 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Holiday World PREMIUM Hotel

Holiday World PREMIUM Hotel

4.0 kautta 5.0
Holiday World Polynesia on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carvajalin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 223 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
114 €
Benalmadena Palace

Benalmadena Palace

4.0 kautta 5.0
Benalmadena Palace on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arroyo de la Mielin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 182 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Estival Torrequebrada

Estival Torrequebrada

4.0 kautta 5.0
Estival Torrequebrada on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Yucasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Palia La Roca

Hotel Palia La Roca

3.0 kautta 5.0
Hotel Palia La Roca sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castillo de Bil-Bil. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 155 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa satelliittikanavat ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Holiday World RIWO Hotel

Holiday World RIWO Hotel

4.0 kautta 5.0
Holiday World RIWO Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Carvajalin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 148 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Holiday World Resort

Holiday World Resort

4.0 kautta 5.0
Holiday World Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benalmádenan venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja jääkaapin.
Hae hinnat
Holiday World Resort

Holiday World Resort

4.0 kautta 5.0
Holiday World Resort on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Carvajalin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 3 ulkouima-allasta, 4 ravintolaa ja 3 allasbaaria. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 400 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Globales Los Patos Park

Globales Los Patos Park

4.0 kautta 5.0
Globales Los Patos Park on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Selwo Marina -vesieläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 275 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

All inclusive -hotellit – Benalmádena

Jos haluat lomailla kohteessa Benalmádena ilman huolen häivää, sinun kannattaa ehdottomasti valita tavallisen majapaikan sijaan all inclusive -hotelli. All inclusive -matka kohteeseen Benalmádena sisältää aina kaiken mitä perillä tarvitset, joten sen varattuasi suurin osa matkajärjestelyistä on hoidettu. All inclusive -paketti on hieman tavanomaista huonehintaa kalliimpi, mutta koska se sisältää sekä ateriat että harrasteet, perillä rahaa ei suuremmin kulu. Tarkista kohteen Benalmádena all inclusive -tarjoukset jo tänään ja lähde matkalle, ja pääset kerrankin helpolla.

All inclusive -hotelli kohteessa Benalmádena suorastaan pakottaa rentoutumaan. Mihin menen syömään? Mitä tekisin tänään? Mistä saan neuvoja? Kun majoitut all inclusive -hotelliin, vastaukset ovat selvillä, etkä tarvitse karttoja tai oppaita. Tämä on erityisen tervetullutta, jos lähdet lomalle ennen kaikkea purkamaan stressiä. All inclusive -hotellissa se onnistuu taatusti.

Kenties kaikkein parhaiten kohteen Benalmádena all inclusive -hotellit sopivat lapsiperheille. Lasten kanssa reissatessa loma voi olla kaksijakoinen kokemus. Etenkin pienille lapsille kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten heille matka on aina elämys. Vanhemmille se voi sen sijaan olla jotain aivan muuta – etenkin, jos matkalle osuu mutkia tai esimerkiksi flunssaa. Ja vaikka kaikki menisikin hyvin, vanhempi joutuu aina järjestelemään yhtä sun toista. All inclusive -hotellissa merkittävä osa tästä taakasta on poissa. Ruokailuja et joudu pohtimaan lainkaan, sillä ne sisältyvät pakettiin. Sama pätee harrasteisiin. Ja osassa all inclusive -hotelleista mennään vieläkin pidemmälle. Niissä pakettiin sisältyy nimittäin myös lastenhoito, lapsille suunnattuja kerhoja ja paljon muuta. Usein viimeistään nämä palvelut muuttavat myös vanhempien matkan lomaksi.

All inclusive -hotelleihin liittyy monia väärinkäsityksiä. Moni esimerkiksi luulee, että kaikki all inclusive -hotellit ovat täsmälleen samanlaisia. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Sivustoltamme löydät esimerkiksi sekä vain aikuisille että vain lapsiperheille tarkoitettuja vaihtoehtoja, edullisia ja luksustason vaihtoehtoja sekä all inclusive -hotelleja, joissa koko all inclusive -kokemus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Moni myös ajattelee, että all inclusive -hotelli tekee lomasta tylsän. Tämäkään ei ole totta. Ennemmin all inclusive -paketti tulisikin nähdä vakuutuksena. Sen varaamalla varmistat, että lomasi ei voi mennä pieleen.

Viimeisimmät Benalmádena hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.