Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Velez-Malaga

63 €
Hotel Mainake

Hotel Mainake

4.0 kautta 5.0 Calle Los Fenicios, s/n, Torre del Mar, Velez-Malaga, Malaga
Hotel Mainake on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Torre del Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
80 €
Hotel Torremar

Hotel Torremar

4.0 kautta 5.0 Calle Saladero Viejo, 15, Torre del Mar, Velez-Malaga
Hotel Torremar on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Torre del Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 83 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
64 €
Casa Rural Paloma

Casa Rural Paloma

3.0 kautta 5.0 Deseminado Las Panaderas 9, Velez-Malaga, Malaga
Casa Rural Paloma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Benajarafe. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
72 €
BQ Andalucia Beach Hotel

BQ Andalucia Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo Poniente S/n, Torre del Mar, Velez-Malaga, Malaga
BQ Andalucia Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Torre del Marin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
65 €
Hostal Esperanza

Hostal Esperanza

1.0 kautta 5.0 Carretera Málaga-Almería, km. 261, Benajarafe, Velez-Malaga, Malaga
Hostal Esperanza on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Benajarafe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 1 tähden hostalissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Viihtyisä Mökki Almayate, Lähellä Rantaa

Viihtyisä Mökki Almayate, Lähellä Rantaa

Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Costa del Sol. Mökki tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Cortijo Bravo

Hotel Cortijo Bravo

4.0 kautta 5.0 Carretera Velez-Benamocarra, km 1.5, Velez-Malaga, Malaga
Hotel Cortijo Bravo sijaitsee lähellä kohdetta Vélez-Málagan nykytaiteen keskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
La Casa De Las Titas

La Casa De Las Titas

3.0 kautta 5.0 Calle Magdalena, 2, Velez-Malaga
La Casa De Las Titas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Juan Bautistan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
79 €
Hotel Miraya

Hotel Miraya

2.0 kautta 5.0 Calle Patrón Veneno, 6, Torre del Mar, Velez-Malaga, Malaga
Hotel Miraya on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Torre del Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja välipalabaarin/delin. Tässä 2 tähden hotellissa on 21 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
El Patio Andaluz

El Patio Andaluz

3.5 kautta 5.0 Calle Félix Lomas 25, Velez-Malaga, Málaga
El Patio Andaluz sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vélez-Málagan nykytaiteen keskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 6 kotia. Kaikki kodit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
105 €
Hotel Palacio Blanco

Hotel Palacio Blanco

3.0 kautta 5.0 Calle Felix Lomas, 4, Velez-Malaga, Malaga
Hotel Palacio Blanco on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vélez-Málagan nykytaiteen keskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Aprt. Almeria en Finca Rural

Aprt. Almeria en Finca Rural

3.0 kautta 5.0 Trasera Calle Granada 1, Chilches, Velez-Malaga, Malaga
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Hoya Las Cabras. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Casa Andalucia piscina privada

Casa Andalucia piscina privada

3.0 kautta 5.0 Trasera Calle Granada 3, Chilches, Velez-Malaga, Malaga
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Hoya Las Cabras. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
89 €
Fantástico Apartamento 4p con Piscina y Pista de Tenis!

Fantástico Apartamento 4p con Piscina y Pista de Tenis!

2.5 kautta 5.0 Av. Dr. Maranon, 2, Torre del Mar, Velez-Malaga, Malaga
Fantástico Apartamento 4p con Piscina y Pista de Tenis! sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parroquia de San Andrés Apóstolin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ulkotenniskentän.
Hae hinnat
Villa With 3 Bedrooms in Benajarafe, With Wonderful sea View, Private Pool, Enclosed Garden - 500 m From the Beach

Villa With 3 Bedrooms in Benajarafe, With Wonderful sea View, Private Pool, Enclosed Garden - 500 m From the Beach

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Benajarafe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Velez-Malaga

Näytä kaikki

Kohteen Velez-Malaga hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Velez-Malaga? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 120 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Velez-Malaga löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Velez-Malaga


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Velez-Malaga, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät tästä hotellista kohteessa Velez-Malaga sen :

 • BQ Andalucia Beach Hotel

Nämä kohteen Velez-Malaga hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Palacio Blanco
 • Luonnollinen ja Kestävä Ylellisyyttä
 • Malaga 101404 4 Bedroom Villa By Mo Rentals

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Velez-Malaga hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Luonnollinen ja Kestävä Ylellisyyttä
 • Ylellinen ja Viihtyisä Huoneisto 500 Metrin Päässä Merestä, Wifi, Netflix
 • BQ Andalucia Beach Hotel

Kohteeseen Velez-Malaga tutustuminen


Velez-Malaga on tunnettu baareista ja merinäköaloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Velez-Malaga ja sen lähellä kuuluu:

 • Vélez-Málagan nykytaiteen keskus
 • Teatro del Carmen
 • San Juan Bautistan kirkko
 • San Franciscon luostari
 • El Ingenion ostoskeskus
 • Indoor Padel Club Velez Malaga
 • Aquavelisin vesipuisto

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Velez-Malaga, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Málaga (AGP). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Velez-Malaga?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Velez-Malaga, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Velez-Malaga, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Huhtikuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja elokuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 20°C ja öisin 8°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29°C päivisin ja 11°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 5 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 17°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26°C ja 9°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Velez-Malaga on 20 cm.

Viimeksi varatut hotellit Velez-Malaga

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.