Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.10. - 20.10.
Ensi viikonloppuna
25.10. - 27.10.

Suosituimmat Velez-Malaga hotellit

Hotel Palacio Blanco 105 €
Hotel Palacio Blanco

Hotel Palacio Blanco

Calle Felix Lomas, 4, Velez-Malaga, Malaga
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Palacio Blanco on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vélez-Málagan nykytaiteen keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

  Hotel Cortijo Bravo 80 €
  Hotel Cortijo Bravo

  Hotel Cortijo Bravo

  Carretera Velez-Benamocarra, km 1.5, Velez-Malaga, Malaga
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Cortijo Bravo sijaitsee lähellä kohdetta Vélez-Málagan nykytaiteen keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   BQ Andalucia Beach Hotel 42 €
   BQ Andalucia Beach Hotel

   BQ Andalucia Beach Hotel

   Paseo Maritimo Poniente S/n, Torre del Mar, Velez-Malaga, Malaga
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    BQ Andalucia Beach Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Torre del Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

    Hotel Mainake 58 €
    Hotel Mainake

    Hotel Mainake

    Calle Los Fenicios, s/n, Torre del Mar, Velez-Malaga, Malaga
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Mainake on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Torre del Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

     Omakotitalo, Jossa on Suolaisen Veden Allas, Maaseudulla Torre del Marin Lähellä Hae hinnat
     Omakotitalo, Jossa on Suolaisen Veden Allas, Maaseudulla Torre del Marin Lähellä

     Omakotitalo, Jossa on Suolaisen Veden Allas, Maaseudulla Torre del Marin Lähellä

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Vélez-Málagan nykytaiteen keskus. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

      Hotel Axarquia Beach Hae hinnat
      Hotel Axarquia Beach

      Hotel Axarquia Beach

      Ctra Nac.340 km 266.3, Almayate Bajo, Velez-Malaga, Malaga
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Axarquia Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Costa del Sol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas. Tässä hotellissa on 30 huonetta.

       La Casa De Las Titas 60 €
       La Casa De Las Titas

       La Casa De Las Titas

       Calle Magdalena, 2, Velez-Malaga
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        La Casa De Las Titas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Juan Bautistan kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Malaga 101284 2 Bedroom Holiday home By Mo Rentals Hae hinnat
        Malaga 101284 2 Bedroom Holiday home By Mo Rentals

        Malaga 101284 2 Bedroom Holiday home By Mo Rentals

        Lugar Barriada Iberos 48, Velez-Malaga
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Iglesia de San Jacinto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.

         Hotelli uima-altaalla – Velez-Malaga

         Vain harvan kotoa löytyy uima-allas. Lomalla tai työmatkalla se voi kuitenkin nousta arvoon arvaamattomaan – monestakin syystä. Sään ollessa kuuma ulkouima-altaan viileys virkistää, ja pakkasilla sisäallas mahdollistaa kuntoilun ja rentoutumisen viimalta suojassa. Lapsiperheille allas tarjoaa puolestaan mahdollisuuden kylpemiseen ja rentoon yhdessäoloon. Ja totuushan on, että lapsille allas on usein hotellin kovin vetonaula – paikka, jossa kuluisi vaikka koko päivä.

         Kohteen Velez-Malaga hotelleja uima-altaalla etsivä löytää ne helpoiten osoitteesta ebookers.fi. Matkakohteen ja -päivien ollessa selvillä hakutuloksista voi suodattaa vain uima-altaan tarjoavat hotellit ja keskittyä sen jälkeen muiden palveluiden vertailuun. Usein tämä viimeinen vaihe on kaikkein hankalin, sillä jos hotellissa on uima-allas, siellä on taatusti myös kattava valikoima muita mukavuuksia ja palveluita. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellia ei kannata etsiä ennen kuin tietää mitä haluaa. Suomessa uima-altaan tarjoavista hotelleista löytyy yleensä vähintään sauna, kuntosali ja ravintola; ulkomailla sen suojista voi löytyä aivan mitä vain.

         Kun olet rajannut haun yhdistelmään ”hotelli Velez-Malaga uima-allas”, tuloksia kannattaa rajata vielä lisää. Voit esimerkiksi rajoittaa haun vain tietyntyyppisiin, tietyn hintaluokan tai tietyllä alueella sijaitseviin majoitusliikkeisiin. Tai sitten voit ottaa tarkasteluun vain sellaiset vaihtoehdot, joista löytyy uima-altaan lisäksi jokin tietty mukavuus tai palvelu, kuten esimerkiksi keittiö tai ilmastointi. Tuloksia rajataan ruudun vasemmassa laidassa olevien merkintäruutujen avulla. Mitä enemmän niitä merkitset, sitä lyhyemmäksi hotellien lista kutistuu. Ja tietyillä yhdistelmillä tuloksia ei saa laisinkaan – esimerkiksi yhden tähden hotellit uima-altaalla ovat melkoinen harvinaisuus. Hakutuloksia vertaillessa kannattaa tosin huomata myös se, että hakua rajaaviin palveluihin ja mukavuuksiin sisältyy vain osa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tämän vuoksi kannattaa perehtyä myös kunkin hotellin tarkempiin tietoihin. Niistä löydät myös kuvia hotellin huoneista ja yhteisistä tiloista.

         Kun olet löytänyt haluamasi kohteen Velez-Malaga hotellin uima-altaalla, huoneen varaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Usein samalle huoneelle voi olla tarjolla useita eri hintoja. Halvimpaan hintaan ei yleensä sisälly peruutusoikeutta, kalleimpaan voi puolestaan sisältyä sen lisäksi myös esimerkiksi aamiainen tai jopa täysihoito.

         Viimeisimmät Velez-Malaga hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.