Lennot Indonesia

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Indonesia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Indonesia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Indonesia olivat annetulla aikavälillä 422 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 727 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air France
KLM
Etihad Airways
Turkish Airlines
Qatar Airways
Air France
KLM
Air France
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Qatar Airways

Eksoottiset Indonesian-matkat ovat elämyksiä täynnä!

Jos olet haaveillut todella eksoottisesta, lämpimästä ja rentouttavasta lomakohteesta, yksi erinomainen vaihtoehto on Indonesia. Matkat yli 250 miljoonan asukkaan maahan saat edullisesti ebookersin kautta. Indonesiassa on tuhansia saaria, jotka tunnetaan kauniista, pitkistä hiekkarannoistaan ja vaikuttavasta trooppisesta luonnostaan. Hintatasoltaan edullisessa maassa voit nauttia herkullista paikallista ruokaa, osallistua erilaisille risteilyille tai vain nauttia auringosta läheistesi seurassa. Osta halvat lennot Indonesiaan vaikka koko perheellesi, sillä kaikenikäiset nauttivat lomasta monipuolisessa Kaakkois-Aasian maassa.

Miten löydän halvat lennot Indonesiaan?

Lento Indonesian pääkaupunkiin Jakartaan kestää Suomesta lyhimmillään noin 15 tuntia ja 25 minuuttia yksi välilasku mukaan lukien. Balin saaren Denpasarille puolestaan pääset yhteensä vajaassa 16 tunnissa. Lennon kesto riippuu jonkin verran tarjolla olevista yhteyksistä. Indonesiaan lentävät useat eri lentoyhtiöt; voit ostaa lentosi esimerkiksi suomalaisille tutuilta Finnairilta, SASilta tai Lufthansalta. Nämä eivät kuitenkaan ole keskimäärin halvimpia liikennöitsijöitä, vaan edulliset lennot Indonesiaan saat todennäköisemmin British Airwaysilta, Air Berliniltä ja Malaysia Airlinesilta. Kannattaa kuitenkin tarkkailla myös muiden lentoyhtiöiden tarjouksia, niin saat varmemmin juuri itsellesi sopivat lennot.

Paras aika matkustaa Indonesiaan

Talvella, noin lokakuusta huhtikuuhun, Indonesiassa sataa runsaasti. Sateen määrä ja sadekauden pituus vaihtelevat jonkin verran riippuen maankolkasta. Yleisesti ottaen sateisinta Indonesiassa on vuodenvaihteen jälkeen tammi- ja helmikuussa. Siksi kesä on sään puolesta parasta aikaa matkustaa Indonesiaan. Lämpötilat ovat tasaisen lämpimiä ympäri vuoden, eli kesäaikaan ei ole juurikaan sen lämpimämpää kuin muina vuodenaikoina. Jos haluat varmistaa vähäsateisen loman, lähde matkaan heinä- tai elokuussa. Lentojen hinnat määräytyvät kuitenkin ymmärrettävästi kysynnän ja tarjonnan mukaan: kesäkuukausina lennot ovat huomattavasti kalliimpia kuin keväällä ja syksyllä. Halvat Indonesian-matkat saat todennäköisimmin huhti- ja toukokuussa. Vilkkain matkailijasesonki ajoittuu juuri heinä- ja elokuulle, joten myös syyskuu on hyvä valinta matkan ajankohdaksi, sillä rannoilla on tuolloin jo enemmän tilaa. Jos varaat Indonesian-matkat hyvissä ajoin, esimerkiksi kahdesta neljään kuukautta ennen lähtöpäivää, voit säästää lentojen hinnoissa jonkin verran rahaa.

Perillä Indonesian Balilla

Mikäli matkustat suositulle Balin saarelle, ensimmäinen kosketuksesi maanpintaan tapahtuu Denpasarin kansainvälisellä lentokentällä (IATA: DPS), joka sijaitsee 13 kilometrin päässä Balin pääkaupungista Denpasarista. Suhteellisen pienellä lentokentällä on tax free -myymälä, rahanvaihtomahdollisuus, kahviloita sekä ravintoloita. Pääset lentokentältä omaan lomakohteeseesi parhaiten taksilla. Lentokentällä olevilla virallisilla takseilla on kiinteä hinnasto, jonka mukaan matka saaren eri puolille maksaa noin 50 000 rupiasta noin 350 000 rupiaan. Lentokentältä voi myös vuokrata auton, jonka avulla tutustuminen upeaan Baliin sujuu omien aikataulujesi mukaisesti.

Saapuminen Jakartaan

Vai onko kohteenasi Jaavalla sijaitseva vilkas miljoonakaupunki Jakarta? Lennot Indonesian pääkaupunkiin laskeutuvat Jakartan kansainväliselle lentokentälle (IATA: CGK) noin 20 kilometrin päähän kaupungista. Lentokenttä palvelee vuosittain noin 60 miljoonaa matkailijaa, ja löydät kaikista terminaaleista paluumatkallasi runsain mitoin kahviloita, ravintoloita ja erilaisia myymälöitä. Jakartan lentokentältä pääset hotelliisi ensinnäkin busseilla, joita lähtee lentokentältä joka puolelle Jaavan saarta. Jakartan keskustaan liikennöi Damri-busseja noin puolen tunnin välein. Terminaalien 1, 2 ja 3 edustalta lähtevät bussit ovat ilmastoituja ja turvallisia, ja matka keskustaan kestää hieman yli tunnin riippuen liikenteen ruuhkaisuudesta. Bussilippu maksaa noin 20 000 rupiaa. Jos matkustat kolmen tai neljän hengen seurueessa tai jos hotellisi lähelle ei kulje busseja, kannattaa nousta taksiin. Jakartan lentokentällä on muutaman eri taksiyhtiön, kuten Silverbirdin ja Bluebirdin, takseja. Taksilla matka kaupungin keskustaan maksaa noin 250 000 rupiaa. Lähempänä oleviin kohteisiin matkustaessa hintakin on matalampi.

Eksoottinen Aasia odottaa

Epäröitkö vielä, vai oletko jo ostanut lentoliput Indonesiaan? Balin ja Jakartan lisäksi pääset lentäen myös Sumatralla sijaitsevaan Medaniin, Borneolla sijaitsevaan Balikpapaniin sekä Indonesian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Surabayaan, joka Jakartan tavoin sijaitsee Jaavan saarella. Jokainen saari on omanlaisensa maailma: voit vetäytyä rauhallisemmalle Lombokin tulivuorisaarelle patikoimaan, tutustua Balin lukuisiin hindutemppeleihin tai katsella orankeja Sumatralla. Jos haluat ainakin kerran elämässäsi kokea jotakin aidosti eksoottista, lähde ihmeessä Indonesiaan! Lennot ovat kaikkien saatavilla.

Autonvuokraustarjoukset Indonesia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.