Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Niagara Falls

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Niagara Falls. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Niagara Falls lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Niagara Falls?

Juuri nyt kohteeseen Niagara Falls saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Niagara Falls itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Niagara Falls ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Niagara Falls matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Niagara Falls löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Niagara Falls?

Kohteen Niagara Falls suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Niagara Falls halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Niagara Falls

156 €
Sheraton Niagara Falls

Sheraton Niagara Falls

4.0 kautta 5.0 300 3rd St, Niagara Falls, NY
Sheraton Niagara Falls on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seneca Niagara Resort & Casino. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 391 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
131 €
Hyatt Place Niagara Falls

Hyatt Place Niagara Falls

3.0 kautta 5.0 310 Rainbow Blvd S, Niagara Falls, NY
Hyatt Place Niagara Falls on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Niagara Falls State Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 128 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
134 €
Wyndham Garden at Niagara Falls

Wyndham Garden at Niagara Falls

3.0 kautta 5.0 443 Main St, Niagara Falls, NY
Wyndham Garden at Niagara Falls on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Niagara Falls State Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 188 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
86 €
Wingate By Wyndham Niagara Falls

Wingate By Wyndham Niagara Falls

3.0 kautta 5.0 333 Rainbow Blvd, Niagara Falls, NY
Wingate By Wyndham Niagara Falls on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Niagara Falls State Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 110 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
151 €
DoubleTree by Hilton Hotel Niagara Falls New York

DoubleTree by Hilton Hotel Niagara Falls New York

3.5 kautta 5.0 401 Buffalo Ave, Niagara Falls, NY
DoubleTree by Hilton Hotel Niagara Falls New York on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Niagara Falls State Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 192 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
84 €
Niagara Riverside Resort, BW Premier Collection

Niagara Riverside Resort, BW Premier Collection

3.0 kautta 5.0 7001 Buffalo Ave, Niagara Falls, NY
Niagara Riverside Resort, BW Premier Collection on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fashion Outlets of Niagara Falls (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 140 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
136 €
Hampton Inn Niagara Falls, USA

Hampton Inn Niagara Falls, USA

2.5 kautta 5.0 501 Rainbow Blvd, Niagara Falls, NY
Hampton Inn Niagara Falls, USA on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Niagara Falls State Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 99 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
72 €
Radisson Hotel Niagara Falls-Grand Island

Radisson Hotel Niagara Falls-Grand Island

3.0 kautta 5.0 100 Whitehaven Rd, Grand Island, NY
Radisson Hotel Niagara Falls-Grand Island on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Niawanda Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 263 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
138 €
Holiday Inn Niagara Falls Scenic Downtown

Holiday Inn Niagara Falls Scenic Downtown

3.0 kautta 5.0 114 Buffalo Ave, Niagara Falls, NY
Holiday Inn Niagara Falls Scenic Downtown on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Niagara Falls State Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 189 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
131 €
Hampton Inn Niagara Falls/Blvd

Hampton Inn Niagara Falls/Blvd

2.5 kautta 5.0 6501 Niagara Falls Blvd, Niagara Falls, NY
Hampton Inn Niagara Falls/Blvd on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fashion Outlets of Niagara Falls (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 79 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Niagara Falls

Katso kaikki kohteen Niagara Falls vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Niagara Falls

Katso kaikki 10 aktiviteettia kohteessa Niagara Falls

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.