Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta St. Petersburg - Clearwater

Jos St. Petersburg - Clearwater on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen St. Petersburg - Clearwater lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset St. Petersburg - Clearwater

Kohteen St. Petersburg - Clearwater lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen St. Petersburg - Clearwater hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta St. Petersburg - Clearwater, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa St. Petersburg - Clearwater

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen St. Petersburg - Clearwater

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen St. Petersburg - Clearwater. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen St. Petersburg - Clearwater lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen St. Petersburg - Clearwater?

Juuri nyt kohteeseen St. Petersburg - Clearwater saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen St. Petersburg - Clearwater itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen St. Petersburg - Clearwater ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen St. Petersburg - Clearwater matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen St. Petersburg - Clearwater löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen St. Petersburg - Clearwater?

Kohteen St. Petersburg - Clearwater suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, maaliskuu, huhtikuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen St. Petersburg - Clearwater halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa St. Petersburg - Clearwater

232 €
Hyatt Regency Clearwater Beach Resort & Spa

Hyatt Regency Clearwater Beach Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 301 S Gulfview Blvd, Clearwater Beach, FL
Hyatt Regency Clearwater Beach Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 60 Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 287 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
141 €
Hilton Clearwater Beach Resort & Spa

Hilton Clearwater Beach Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 400 Mandalay Ave, Clearwater Beach, FL
Hilton Clearwater Beach Resort & Spa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 60 Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 418 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
161 €
Sirata Beach Resort

Sirata Beach Resort

3.0 kautta 5.0 5300 Gulf Blvd, St. Pete Beach, FL
Sirata Beach Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pass-a-Grille Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, 3 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 382 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja taulutelevision.
172 €
Sheraton Sand Key Resort

Sheraton Sand Key Resort

4.0 kautta 5.0 1160 Gulf Blvd, Clearwater Beach, FL
Sheraton Sand Key Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sand Key Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 390 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen/pation ja pillowtop-patjallisen sängyn.
157 €
Seaside Inn & Suites

Seaside Inn & Suites

3.0 kautta 5.0 401 S Gulfview Blvd, Clearwater Beach, FL
Seaside Inn & Suites on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 60 Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 127 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
163 €
Alden Suites - A Beachfront Resort

Alden Suites - A Beachfront Resort

3.0 kautta 5.0 5900 Gulf Blvd, St. Pete Beach, FL
Alden Suites - A Beachfront Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pass-a-Grille Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 140 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
276 €
Opal Sands Resort

Opal Sands Resort

4.0 kautta 5.0 430 South Gulfview Blvd, Clearwater Beach, FL
Opal Sands Resort on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 60 Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 230 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
212 €
Wyndham Grand Clearwater Beach

Wyndham Grand Clearwater Beach

4.0 kautta 5.0 100 Coronado Drive, Clearwater Beach, FL
Wyndham Grand Clearwater Beach on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 60 Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 343 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
136 €
Pier House 60 Clearwater Beach Marina Hotel

Pier House 60 Clearwater Beach Marina Hotel

3.0 kautta 5.0 101 Coronado Drive, Clearwater Beach, FL
Pier House 60 Clearwater Beach Marina Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 60 Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 107 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
145 €
Grand Plaza Beachfront Resort Hotel

Grand Plaza Beachfront Resort Hotel

3.0 kautta 5.0 5250 Gulf Blvd, St. Pete Beach, FL
Grand Plaza Beachfront Resort Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pass-a-Grille Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 3 ravintolaa, ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 156 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa St. Petersburg - Clearwater

Katso kaikki kohteen St. Petersburg - Clearwater vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen St. Petersburg - Clearwater

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa St. Petersburg - Clearwater

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.