Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Savannah – Matkat

Älä jää sohvalle haaveilemaan mahtavasta lomasta, vaan tartu toimeen ja valitse hyvä kohde, kuten Savannah. Matkat on helppo organisoida, kun apuna on ebookers!

Savannah – Matkat

Kaupungin kortteleihin tutustuessasi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu noin 140 000 ihmistä.

Täältä on 360 km:n pituinen matka osavaltion pääkaupunkiin (Atlanta) ja 35 km lähimpään kaupunkiin, joka on Okatie.

Fun Zone Amusement and Sports Park tai SK8 City tarjoavat hyvän tilaisuuden viettää aikaa yhdessä. Savannah Children's Museum tai Frames 'n' Games ovat hyviä kohteita, jos mielesi tekee enemmän seikkailuita.

Oatland Island Wildlife Center on kiinnostava paikka tavata eläinkunnan edustajia ja oppia, mitä niiden hoitaminen vaatii. Täällä vietetty päivä tulee avaamaan kaikenikäisten silmät.

Roebling Road Raceway on paikka, jossa voit katsoa konepellin alle sekä seurata huippuunsa viritettyjen ajopelien kiitävän rataa, joka tarjoaa katsojille enemmän kuin tarpeeksi jännitystä ja toimintaa.

Jos haluat tietää alueen kasvillisuudesta ja ihailla samalla kaunista puutarhaa, Coastal Georgia Botanical Gardens on oikea osoite.

Forsyth Park ja Myers Park ovat kaupungin sydämessä olevia keitaita, joihin kannattaa suunnata pelailemaan jalkapalloa, lojumaan nurmikolle tai tekemään melkein mitä vain. Lisäksi Wells Park ja Juliette Low Park ovat paikkoja, joissa pääset liikkumaan ulkotiloissa.

Savannah Visitor Center on paras paikka aloittaa vierailu. Sieltä löydät valtavasti tietoa opastetuista kierroksista, kaupungin parhaista ravintoloista ja monesta muusta kaupunkia koskevasta asiasta.

Haaveissa verkkainen päivä meren rannalla? Tunne mereltä puhaltava tuuli ihollasi ja kasta varpaasi veteen kohteissa Tybee Island Beach ja Back River Beach. North Beach on toinen suosittu vierailukohde, johon kannattaa myös tutustua.

Haussa kohde, jossa voisit ladata vähän akkujasi? Maailmassa ei ole montaa asiaa, joka virkistäisi mielen samalla tavalla kuin päivä luonnon helmassa! Rauhoita mielesi ja unohda huolet kohteessa Skidaway Island State Park.

Mighty Eighth Air Force Museum (museo) ja Great Savannah Races Museum ovat täydellisiä paikkoja rauhallisen päivän viettämiseen. Ihastele mielenkiintoisia näyttelyitä ja kysy henkilökunnalta tarjolla olevista opastetuista kierroksista ja muista erikoistapahtumista. Girl Scout First Headquarters ja Savannah Center for Fine Art kuuluvat myös suosittuihin kohteisiin.

Laivanrakennuksella ja navigointitekniikoilla on ollut tärkeä merkitys monien maiden kehitykselle. Jos haluat oppia lisää seudun merenkulun menneisyydestä, ota suunnaksi Ships of the Sea Maritime Museum.

Taiteen harrastajat saapuvat maailman kaikista kolkista ihailemaan alueen tunnettuja kokoelmia, ja Telfairin taidemuseo sekä SCAD Museum of Art ovatkin usein ensimmäisten käyntikohteiden joukossa. Jepson Center ja Roots Up Gallery tarjoavat lisää elämää sykkiviä maalauksia ja mielikuvituksellisia veistoksia.

Massie Heritage Center ja Richmond Hill Historical Society Museum tutustuttavat sinut siihen, mikä vaikutus tämän alueen historiallisilla tapahtumilla ja ihmisillä on ollut koko maalle tai jopa koko maailmalle. Savannah-Ogeechee Canal Museum ja Ralph Mark Gilbert Civil Rights Museum tutustuttavat kävijät myös aivan ainutlaatuisiin näyttelyihin, joiden avulla historia herää uudelleen eloon.

Tunnetko kiinnostusta käsittää paremmin alueen historiaa? Savannahin osavaltion yliopisto ja Bonaventure Cemetery ovat ehdottomia käyntikohteita. Siinä tapauksessa, että historia ei vielä saanut sinua aivan uuvuksiin, muista käydä myös kohteissa Telfair Academy ja Owens-Thomas House.

Tutki vuosien takaista historiaa kohteissa Fort McAllister ja Old Fort Jackson (linnoitus), jotka ovat alueen kaksi suurinta entistä puolustustukikohtaa. Voit ihastella myös kohteen Fort Pulaski National Monument upeita muureja, jotka ovat olleet todistamassa vuosien saatossa monia taisteluja.

Johannes Kastajan katedraali ja Mickve Israel Temple ovat juuri oikeita kohteita seudun uskonnolliseen elämään ja historiaan tutustumiseen. Lisäksi First African Baptist Church ja Second African Baptish Church ovat suosittuja vierailukohteita hengellisistä asioista kiinnostuneiden matkailijoiden keskuudessa.

On parempi miettiä menneitä ja sanoa tehneensä jotain mielenkiintoista sen sijaan, että harmittelee jotain tärkeää jääneen kokematta. Joten kun kerran olet täällä, sinun kannattaa tutustua myös joihinkin suhteellisen tuntemattomiin nähtävyyksiin, kuten Tybee Island Marine Science Center ja Marine Education Center and Aquarium. Georgia Historical Society ja Hunter Army Airfield ovat paikkoja, jotka myös kannattaa nähdä.

Savannah – Hotellit

Varaat todella laajasta tarjonnastamme takuulla sinulle sopivimman majoituksen ilman huolia, sillä ebookersin sivusto sisältää nyt yli 74 majoitusliikettä.

Onneksi tällä alueella on lukuisia majoitusliikkeitä, jotka sopivat joka budjetille. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita matkakassaa liikaa mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, kiinnostavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Hampton Inn Savannah-Historic District (201 East Bay Street) ja Oglethorpe Lodge (117 East Bay Street). Toisaalta loman pitäisi olla täydellinen irtiotto arjesta. Jos siis mieluummin keskityt vain nauttimaan elämästäsi, siinä ei ole mitään pahaa! Kokenut henkilökunta majoitusliikkeissä The Bohemian Hotel Savannah Riverfront, Autograph Collection ja The Olde Savannah Inn tekee lomakokemuksestasi ylellisen.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Savannah

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Savannah

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Savannah

Näytä kaikki 966 majoitusliikettä kohteessa Savannah
Hyatt Regency Savannah

Hyatt Regency Savannah

2 W Bay St, Savannah, GA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (1 arvostelua)

  Hyatt Regency Savannah on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta River Street. Majoitusliikkeessä ...

  Hyatt Regency Savannah133 €

  Hyatt Regency Savannah133 €
  River Street Inn

  River Street Inn

  124 E. Bay Street, Savannah, GA
   3.0 kautta 5.0
    
    

   River Street Inn on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta River Street. Majoitusliikkeessä ...

   River Street Inn112 €

   River Street Inn112 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.