Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Sedona

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sedona. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Sedona lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Sedona?

Juuri nyt kohteeseen Sedona saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sedona itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sedona ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Sedona matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Sedona löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sedona?

Kohteen Sedona suosituimmat kuukaudet ovat maaliskuu, huhtikuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sedona halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sedona

201 €
Amara Resort and Spa

Amara Resort and Spa

4.5 kautta 5.0 100 Amara Lane, Sedona, AZ
Amara Resort and Spa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sedonan taidekeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 100 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
159 €
Arabella Hotel Sedona

Arabella Hotel Sedona

3.5 kautta 5.0 725 Highway 179 Sedona, Sedona, AZ
Arabella Hotel Sedona on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Exposures International Fine Art Gallery. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 144 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
140 €
Sedona Real Inn & Suites

Sedona Real Inn & Suites

3.5 kautta 5.0 95 Arroyo Pinon Dr, Sedona, AZ
Sedona Real Inn & Suites on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Verde Valley Medical Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 89 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
216 €
Hilton Sedona Resort at Bell Rock

Hilton Sedona Resort at Bell Rock

4.0 kautta 5.0 90 Ridge Trail Dr, Sedona, AZ
Hilton Sedona Resort at Bell Rock on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sedona-golfkeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 221 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja takan.
76 €
Bell Rock Inn by Diamond Resorts

Bell Rock Inn by Diamond Resorts

3.5 kautta 5.0 6246 State Route 179, Sedona, AZ
Bell Rock Inn by Diamond Resorts on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bell Rock. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 85 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja DVD-soittimet.
90 €
Los Abrigados Resort And Spa by Diamond Resorts

Los Abrigados Resort And Spa by Diamond Resorts

3.5 kautta 5.0 160 Portal Ln, Sedona, AZ
Los Abrigados Resort And Spa by Diamond Resorts on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuivato Gallery. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ravintolaa, täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 180 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.
99 €
Sedona Summit Resort by Diamond Resorts

Sedona Summit Resort by Diamond Resorts

3.5 kautta 5.0 4055 Navoti Dr, Sedona, AZ
Sedona Summit Resort by Diamond Resorts on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Verde Valley Medical Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, 4 poreallasta ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 417 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
166 €
Sky Rock Inn of Sedona

Sky Rock Inn of Sedona

3.5 kautta 5.0 1200 W Highway 89A, Sedona, AZ
Sky Rock Inn of Sedona on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kuivato Gallery. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 109 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
198 €
Poco Diablo Resort

Poco Diablo Resort

4.0 kautta 5.0 1752 State Route 179, Sedona, AZ
Poco Diablo Resort on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Broken Arrow Trailhead. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 137 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
94 €
Andante Inn of Sedona

Andante Inn of Sedona

2.5 kautta 5.0 2545 W Highway 89a, Sedona, AZ
Andante Inn of Sedona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amitabha Stupa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 66 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sedona

Katso kaikki kohteen Sedona vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Sedona

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Sedona

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.