Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Denver – Matkat

Jos olet valmis jättämään työt vähäksi aikaa, suuntaa reissulle johonkin kiehtovaan kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Denver – matkat sinne on helppo järjestää, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apuna on ebookers!

Denver – Lennot ja hotelli

Onko Denver aina mielessäsi? Viikkokausia kestävistä lomista aina lyhyempiin rentoutumisretkiin – ebookers on matkojen suunnittelun todellinen asiantuntija.

Saat alennusta jopa 9.6%^, jos päätät hankkia meiltä lentoliput ja yöpymiset yhtenä pakettina.

Mikään ei ole virkistävämpää kuin huolellisesti suunniteltu matka. Laajassa kansainvälisessä valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, joten seikkailuntäyteinen matka on lähempänä kuin uskotkaan.

Kiinnostaisiko hintatakuu? Jos löydät jostakin edullisemman matkapaketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen ja siirrämme erotuksen takaisin tilillesi.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisälläsi uinuvan tutkimusmatkailijan tulla esiin. Maailma on täynnä ihania elämyksiä ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Denver – Matkat

Uusien ihmisten tapaaminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Tällä alueella on noin 600 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden hieromiseen paikallisten kanssa löytyy kyllä runsaasti.

Jos lomailette koko perheen voimin, Elitch Gardens Theme Park (teemapuisto) ja United States Mint (rahapaja) ovat takuuvarmoja päiväretkikohteita, jotka saavat kaikki hymyilemään onnellisina. Water World tai Lakeside Amusement Park voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos lapset kaipaavat lisää tekemistä.

Denver's Downtown Aquarium (akvaario) tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa meren eläimiä täynnä olevaan maagiseen vedenalaiseen maailmaan. Jotkut altaiden liukkaista asukeista ovat kuitenkin turvallisempia kaukaa ihailtuina, joten sinun on parempi pysyä kuivalla maalla!

Denverin eläintarha ei ole pelkästään lasten suosima retkikohde. Kaikenikäisillä vierailijoilla on täällä tilaisuus nähdä villieläimiä lähes kasvokkain hienosti suunnitelluissa näyttelyissä.

Nähtävyydeltä toiselle juostun päivän jälkeen on todellakin oikea hetki istahtaa tuopilliselle. Tämä seutu on kuuluisa varsin kelvollisista panimoistaan, joten sinun tarvitsee vain mennä ulos ja valita suosikkisi! Jos kaipaat vinkkejä, Coors Brewery (museo) ja Lone Tree Brewing Company ovat kumpikin panimoiden aatelia.

Denver Botanic Gardens (kasvitieteellinen puutarha) ja Hudson Gardens ovat ihanteellisia paikkoja rauhalliselle päivälle. Niiden sokkeloiset polut ja luovasti kootut kukkaistutukset ilahduttavat jokaista vierailijaa. Denver Botanic Gardens Chatfield Farms on myös monien vierailijoiden suosima aamukävelypaikka.

City Park (puisto) ja Civic Center Park (puistoalue) ovat täydellisiä paikkoja nauttia auringosta, syödä eväitä tai vain rentoutua ja katsella ympärilleen. Washington Park (puisto) ja Daniels Park ovat kaksi paikkaa lisää, joissa pääset nauttimaan luonnon vihreydestä.

Maxwell Falls auttaa sinua unohtamaan maailman murheet hetkeksi, kun ihastelet hypnotisoivan virtauksen putoamista alapuolella olevaan vesialtaaseen.

Aurora Reservoir antaa sinulle hyvän mahdollisuuden ihastella laineiden liplatusta tyynen veden pinnalla.

Denver tarjoaa lukuisia luonnonsuojelualueita, joihin kuuluvat esimerkiksi Pikes Peak (vuori) ja Garden of the Gods (puisto). Cherry Creek State Park (puisto) ja Roxboroughin valtion puisto ovat kaksi muuta kohdetta, joihin kannattaa myös tutustua.

Jos tahdot avartaa maailmankuvaasi tai pelkästään rentoutua rauhallisessa paikassa, ota kohteeksi Forney Transportation Museum (museo) ja Colorado Railroad Museum. Muista myös ottaa selvää opastetuista kierroksista. Astor House Museum ja Wings Over the Rockies Air and Space Museum kuuluvat myös mielenkiintoisiin kohteisiin.

Denver Museum of Nature and Science saa tieteestä kiinnostuneet varmasti innostumaan. Täällä kävijää odottavat hienot tieteelliset esineet ja innovaatiot.

Kauniista maailmastamme löytyy ihmeellisen paljon erilaisia luonnon- ja kulttuurihistoriasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Morrison Natural History Museum antaa tilaisuuden perehtyä useisiin erikoisiin esineisiin ja löydöksiin.

Vaikka tämä kohde on pullollaan vaikuttavia taidenäyttelyjä, Denverin taidemuseo ja Museum of Contemporary Art Denver jostain kumman syystä erottuvat selkeästi muista. Clyfford Still Museum ja Kirklandin kuva- ja koristetaiteen museo kannattaa myös muistaa.

Hei kaikki historian ystävät! Nyt on tilaisuus saada tietää lisää tämän alueen mielenkiintoisesta menneisyydestä kohteissa Molly Brown House Museum (museo) ja Black American West Museum (museo). Buffalo Bill Museum and Grave ja History Colorado (historiallinen keskus) tutustuttavat sinut myös todella kiinnostaviin näyttelyihin, joiden myötä historia herää uudelleen eloon.

Katsaus menneisiin aikoihin ei koskaan ole turhaa. Colorado State Capitol Building (hallintorakennus) ja Denverin yliopisto auttavat meitä ymmärtämään enemmän tutustuessamme tämän seudun ja sen lähialueiden menneisyyteen. Jos sinulla ei ole kova kiire, Dinosaur Ridge (historiallinen alue) ja The Manor House (historiallinen rakennus) ovat myös tärkeitä vierailukohteita.

Cathedral of the Immaculate Conception ja Mother Cabrini Shrine ovat juuri oikeita paikkoja historiaan ja uskonnolliseen elämään tutustumiseen. Chapel at Red Rocks ja St. Elizabeth of Hungary ovat myös historiallisesti merkittäviä kohteita.

Kun matkustat, muista, että joskus vähemmän suositut nähtävyydet ovat niitä, jotka muistat vielä pitkään jälkeenpäin. Kaksi hyvää esimerkkiä sellaisista täällä ovat Denver Performing Arts Complex ja Castle Pines Golf Club (golfkenttä). Denver Center for the Performing Arts ja Buell Theatre ovat myös paikkoja, joissa kannattaa pistäytyä.

Denver – Hotellit

Unelmoitko hotellimajoituksesta? Päästä mielikuvitus laukkaamaan! Voit päättää ja valita yli 284 majoitusliikkeen joukosta sen, jonka mieluiten haluat.

Väittääkö joku, että ystävällisestä palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? La Quinta Inn Denver Central ja Days Inn Denver Downtown mahdollistavat rentoutumisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää vapaa-aikasi luksuksesta nauttien? Mieltä ja ruumista rentouttavat lomapäivät odottavat kulman takana, jos teet varauksen majoitusliikkeestä the ART, a hotel tai Four Seasons Hotel Denver.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Denver

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Denver

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Denver

Näytä kaikki 1 651 majoitusliikettä kohteessa Denver
Hilton Denver City Center

Hilton Denver City Center

1701 California St, Denver, CO
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Hilton Denver City Center on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colorado ...

  Hilton Denver City Center105 €

  Hilton Denver City Center105 €
  Hyatt Regency Denver at Colorado Convention Center

  Hyatt Regency Denver at Colorado Convention Center

  650 15th St., Denver, CO
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (4 arvostelua)

   Hyatt Regency Denver at Colorado Convention Center on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ...

   Hyatt Regency Denver at Colorado Convention Center88 €

   Hyatt Regency Denver at Colorado Convention Center88 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.