Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Anaheim – Matkat

Matkat kohteeseen Anaheim tarjoavat todella paljon erilaisia nähtävyyksiä ja käyntikohteita sekä hauskoja kokemuksia lomasi pituudesta riippumatta: voit vierailla kaupungissa lyhyesti tai nauttia olostasi useamman viikon.

Anaheim – Matkat

Tässä kaupungissa asuu suunnilleen 340 000 henkilöä.

Alueen pääkaupunki on Sacramento, joka sijaitsee 620 km luoteeseen tästä kaupunkikohteesta. Lähin kaupunki Fullerton löytyy vain 6 km:n päästä pohjoiseen päin.

Anaheim tunnetaan kaikkialla maailmassa ikonisista nähtävyyksistään, kuten Disney California Adventure® Park ja Disneyland®.

Suunnitteletko viettäväsi hauskoja lomapäiviä lasten kanssa? Adventure City ja Vans Skate Park ovat paikkoja, jotka saavat kaikki hyvälle tuulelle.

Koska viimeksi lähdit eväsretkelle luonnon helmaan? Yorban puisto on paikka, jossa voit syödä, juoda ja nauttia hyvästä seurasta.

Jos ulkona on kamala ilma, ota suunnaksi Hobby City Doll and Toy Museum. Ota esiin muistikirja ja piirrä joitakin näytteillä olevista kiinnostavista kokoelmista. Näin saat upean muiston vierailustasi.

On yhdentekevää pidätkö taidetta koskevien kirjojen tutkimisesta vai pelkästään teosten katselusta, sillä on varmaa, että nautit ihastellessasi värikylläisiä maalauksia kohteessa MUZEO.

Matkalle tarvittavaa budjettia suunnitellessa sinun kannattaa ottaa huomioon paikkakunnan lukuisat ostosalueet Downtown Disney® District ja Anaheim GardenWalk ovat paikkoja, joissa on helppo kuluttaa enemmän rahaa kuin olit alun perin suunnitellut! Anaheim Indoor Marketplace ja Canyon Plaza -ostoskeskus tarjoavat myös paljon mahdollisuuksia shoppailun janon sammuttamiseen.

Kun etsit hyviä illanviettopaikkoja, muista City National Grove of Anaheim. Tämä monien suosiossa oleva vaihtoehto täytyy sisällyttää lomaohjelmaan, jos olet hyvän viihteen ystävä.

Miten olisi kierros tai pari golfia? Pakkaa mailat mukaan, vedä jalkaan tyylikkäät shortsit ja ota suunnaksi Anaheim Hills-golfkeskus tai Dad Miller-golfkeskus.

Vaikka olisitkin jo käynyt kaikkein tunnetuimmilla nähtävyyksillä, et ole vielä nähnyt kaikkea. Anaheimn keskuskirjasto on paikka, jota ei kannata unohtaa.

Anaheim – Hotellit

ebookersin upeasta valikoimasta varmistat majoituksen varmasti ongelmitta. Juuri nytkin ebookersin matkaoppaassa on yli 181 majoitusliikettä.

Sekä budjettimatkailijat että kuherruskuukauttaan viettävät löytävät helposti mieltymyksiään vastaavan majoitusvaihtoehdon. Jos etsit mukavaa huonetta hyvään hintaan, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Del Sol Inn - Anaheim Resort ja Castle Inn and Suites. Jos luksus ja hyvä palvelu kuitenkin sopivat sinulle paremmin, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Disney's Grand Californian Hotel and Spa ja Disneyland Hotel - On Disneyland Resort Property.

Yksikään kohteeseen Anaheim suuntautuva loma ei tunnu täydelliseltä ilman tutustumista kuuluisimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu Disney California Adventure® Park. Sekä Disney's Paradise Pier Hotel-On Disneyland® Resort Property että Courtyard Anaheim Theme Park Entrance sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä siitä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Anaheim

Katso kaikki 14 aktiviteettia kohteessa Anaheim

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Anaheim

Näytä kaikki 558 majoitusliikettä kohteessa Anaheim
Anaheim Majestic Garden Hotel

Anaheim Majestic Garden Hotel

900 S Disneyland Dr, Anaheim, CA
  3.5 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (13 arvostelua)

  Anaheim Majestic Garden Hotel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Downtown Disney® District. ...

  Anaheim Majestic Garden Hotel101 €

  Anaheim Majestic Garden Hotel101 €
  Hilton Anaheim

  Hilton Anaheim

  777 W Convention Way, Anaheim, CA
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Hilton Anaheim on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anaheim Convention ...

   Hilton Anaheim110 €

   Hilton Anaheim110 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.