Halvat lennot San José

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot San José

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen San José olivat annetulla aikavälillä 529 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 661 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen San José vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen San José?

✔️ Lennot kohteeseen San José maksavat yleensä 661 €–1 105 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen San José, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 529 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen San José?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen San José yhdensuuntaiselle matkalle on tammikuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen San José?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen San José helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen San José saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen San José?

✔️ Voit muuttaa kohteen San José lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen San José?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen San José helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen San José lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen San José sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: TAP Portugal, Turkish Airlines, Lufthansa, Brussels Airlines, Delta, Scandinavian Airlines, United, Icelandair, Air Canada. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen San José (SJC) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen San José (SJC), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

San José Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
SJC
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
TAP Portugal, Turkish Airlines, Lufthansa, Brussels Airlines, Delta, Scandinavian Airlines, United, Icelandair, Air Canada
Halvin lento
661 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
San Franciscon kansainvälinen lentoasema
Menopaluumatkan hinta
930 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen San José?

TAP Portugal, Turkish Airlines, Lufthansa, Brussels Airlines, Delta, Scandinavian Airlines, United, Icelandair, Air Canada

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.