Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Fort Lauderdale alkaen 352 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Fort Lauderdale

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Fort Lauderdale olivat annetulla aikavälillä 352 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 402 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ke 10.11.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
352 €
Turkish Airlines
ke 2.2.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
371 €
Aeroflot-Russian Airlines
su 18.7. - ti 27.7.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
402 €
TAP Portugal
su 30.1.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
458 €
TAP Portugal
ke 26.5.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
489 €
United
pe 2.7.
HEL
Helsinki
PBI
West Palm Beach
498 €
Turkish Airlines
ti 22.6.
HEL
Helsinki
FLL
Fort Lauderdale
512 €
Lufthansa
ke 10.11. - su 28.11.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
542 €
Turkish Airlines
ti 1.6.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
591 €
British Airways
ke 13.10. - to 4.11.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
597 €
SAS
la 22.1. - la 29.1.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
635 €
American Airlines
la 22.1. - la 29.1.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
635 €
Finnair
to 23.9. - pe 8.10.
HEL
Helsinki
FLL
Fort Lauderdale
640 €
Air Canada
ke 2.2. - la 19.2.
HEL
Helsinki
MIA
Miami
641 €
Aeroflot-Russian Airlines

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Fort Lauderdale?

✔️ Lennot kohteeseen Fort Lauderdale maksavat yleensä 402 €–641 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Fort Lauderdale, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 352 €. Halpaa lentoa kohteeseen Fort Lauderdale etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Fort Lauderdale?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Fort Lauderdale on marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Fort Lauderdale?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Fort Lauderdale helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Fort Lauderdale saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Fort Lauderdale?

✔️ Voit muuttaa kohteen Fort Lauderdale lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Fort Lauderdale?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Fort Lauderdale helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Fort Lauderdale lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Fort Lauderdale, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, United, Lufthansa, British Airways, SAS, American Airlines, Finnair, Air Canada. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Fort Lauderdale Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi FLL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, United, Lufthansa, British Airways, SAS, American Airlines, Finnair, Air Canada
Halvin lento 402 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Fort Lauderdale?

Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, United, Lufthansa, British Airways, SAS, American Airlines, Finnair, Air Canada

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.