Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Orlando hotellit

164 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando
132 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,6
/ 5 (28 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Universal CityWalk™, Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskus. Orange County Convention Center ja Mall at Millenia ovat myös 10 kilometrin päässä.

118 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Caribe Royale All-Suite Hotel & Convention Center

Caribe Royale All-Suite Hotel & Convention Center

8101 World Center Dr, Orlando
118 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (21 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lake Buena Vista Factory Stores ja Bryan-järvi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskus. Orlando Vineland Premium Outlets ja Mary Queen of the Universe Shrine ovat myös 5 kilometrin päässä.

210 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
The Grove Resort & Spa Orlando - Luxury 2-3 Bedroom Suites

The Grove Resort & Spa Orlando - Luxury 2-3 Bedroom Suites

14501 Grove Resort Avenue, Winter Garden
119 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (3 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Orange County National Golf Club, Vanhakaupunki ja Disney's Hollywood Studios® sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta lomakeskus. Disney Springs® ja Disney's Animal Kingdom® Theme Park ovat myös 20 kilometrin päässä.

67 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Avanti International Resort

Avanti International Resort

8738 International Dr, Orlando
91 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (6 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Pirate's Cove Adventure Golf ja I-Drive 360 sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotelli. SeaWorld® Orlando ja Orange County Convention Center ovat myös 5 kilometrin päässä.

77 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Best Western Lake Buena Vista - Disney Springs® Resort Area

Best Western Lake Buena Vista - Disney Springs® Resort Area

2000 Hotel Plaza Boulevard, Lake Buena Vista
92 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.5 kautta 5.0

Disney Springs®, Disneyn Typhoon Lagoon -vesipuisto ja Bryan-järvi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotelli. Orlando Vineland Premium Outlets ja Lake Buena Vista Factory Stores ovat myös 5 kilometrin päässä.

68 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 14 tuntia sitten
The Grand Orlando Resort at Celebration

The Grand Orlando Resort at Celebration

2900 Parkway Blvd, Kissimmee
30 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,6
/ 5 (7 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Vanhakaupunki, Fun Spot America ja Celebration Golf Club sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta lomakeskus. ESPN Wide World of Sports ja Disney's Blizzard Beach Water Park ovat myös 10 kilometrin päässä.

86 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Country Inn & Suites by Radisson, Orlando Airport, FL

Country Inn & Suites by Radisson, Orlando Airport, FL

5440 Forbes Pl, Orlando
20 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (4 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Orlando Watersports Complex on 2,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Florida Mall ja Ventura Country Club sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Lake Conway ja Festival Park ovat myös 15 kilometrin päässä.

143 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 8 tuntia sitten
Disney's Caribbean Beach Resort

Disney's Caribbean Beach Resort

900 Cayman Way, Lake Buena Vista
65 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (3 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Disney's Boardwalk, Disney's Hollywood Studios® ja Epcot® ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskus. Disneyn Typhoon Lagoon -vesipuisto ja ESPN Wide World of Sports ovat myös 5 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Orlando Hotellit

Hotellit Orlandossa – upeassa teemapuistojen kaupungissa

Floridan osavaltion suuri sisämaakaupunki, Orlando, tarjoaa vierailijoilleen todella paljon mukavaa tekemistä ja nähtävää pidemmäksikin aikaa. Orlando on erityisen kuuluisa erilaisista teemapuistoistaan, joita on eri puolilla kaupunkia. Tähän Floridan suosituimpaan matkakohteeseen matkustetaan usein nauttimaan tasaisen lämpimästä ilmastosta sekä monipuolisista viihdepalveluista.

Joka tavalla monipuolinen hotellivalikoima

Jokainen matkailija löytää Orlandosta varmasti itselleen sopivan yösijan, ja niitä onkin tarjolla monissa eri hintaluokissa. Hotellit Orlandossa sijaitsevat suurilta osin aivan kaupungin keskustassa, josta on helppoa liikkua ympäri kaupunkia ja tutustua sen lähiympäristöön. Hotellien yöhinnat vaihtelevat mukavasti aina noin 50 eurosta yli 200 euron yöhintaan, joten jokaiseen tarpeeseen sopiva hotelli löytyy takuuvarmasti. Hintojen puolesta paras aika matkustaa Orlandoon on talvikuukausina, jolloin pahin kuumuus sekä kosteus loistavat poissaolollaan. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Orlandosta tai muista Yhdysvaltain kaupungeista, kuten esimerkiksi upeasta Chicagostakäyttämällä kätevää hakukonettamme.

Upeiden teemapuistojen kaupunki

Orlando on täynnä toistaan upeampia teemapuistoja, joissa voi helposti viettää useammankin lomapäivän. Kenties tunnetuin matkakohteista on Disney World, joka koostuu kokonaisuudessaan monista erillisistä teemapuistoista. Disney Worldissa matkailija voi tutustua mm. Magic Kingdomiin, Epcotiin, Disney’s Animal Kingdomiin sekä Disney’s Hollywood Studios -elokuvapuistoon. Alueelta löytyy myös useita vesipuistoja vilvoittelua kaipaaville. Osa Orlandon hotelleista sijaitsee monien kaupungin teemapuistojen lähettyvillä, ja välimatkat ovat suhteellisen pieniä. Toinen todella suosittu teemapuisto kaupungissa on Universal Studios -huvipuisto, joka sisältää mm. Harry Potter -teemapuiston. Kulttuurista kiinnostuneet voivat lisäksi vierailla Holy Land -teemapuistossa, joka on Raamattuun perustuva teemapuisto. Puistoihin kannattaa ostaa tai varata liput hyvissä ajoin etukäteen ennen matkan alkua, jotta pääsee varmasti tutustumaan haluamiinsa kohteisiin.

Shoppailua ja päiväretkiä

Orlando tarjoaa vierailijoilleen hyvät ostosmahdollisuudet, sillä kaupunki sisältää miellyttävän sekoituksen pieniä putiikkeja ja suuria ostoskomplekseja. Yksi alueen suurimmista ostoskeskuksista on The Mall at Millenia. Edullisia merkkivaatteita metsästävien kannattaa suunnata Premium Outlets -ostoskeskuksiin, joissa on usein tarjolla todella uusia tuotteita, jotka eivät vielä Euroopan markkinoille ole ehtineet. Teemapuistojen ja ostosten keskeltä voi myös lähteä päiväretkelle lähialueille, esimerkiksi hienoon Kennedy Space Centeriin, jossa voi tutustua avaruustutkimuksen historiaan. Myös lähistöllä sijaitsevat kaupungit, kuten suurkaupunki Tampa, ovat vierailun arvoisia loman aikana.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Orlando

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.