Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Orlando hotellit

B Resort and Spa located in Disney Springs® Resort Area 80 €
B Resort and Spa located in Disney Springs® Resort Area

B Resort and Spa located in Disney Springs® Resort Area

1905 Hotel Plaza Blvd, Lake Buena Vista
   
  4,4
  / 5 (12 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Disney Springs® on 1,8 kilometrin päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. SeaWorld® Orlando ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Walt Disney World® sijaitsee 17,5 kilometrin päässä.

  Orlando Metropolitan Resort 33 €
  Orlando Metropolitan Resort

  Orlando Metropolitan Resort

  8444 Austrian Court, Orlando
    
   1,8
   / 5 (13 arvostelua)
   2.5 kautta 5.0

   Pirate's Cove Adventure Golf ja I-Drive 360 sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. SeaWorld® Orlando ja Orange County Convention Center ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts 127 €
   Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts

   Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts

   7600 Mystic Dunes Lane, Kissimmee
     
    4,2
    / 5 (19 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Disney's Animal Kingdom® Theme Park, Disney's Hollywood Studios® ja Epcot® sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Disney Springs® ja Orlando Vineland Premium Outlets ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Liki Tiki Village by Diamond Resorts 86 €
    Liki Tiki Village by Diamond Resorts

    Liki Tiki Village by Diamond Resorts

    17777 Bali Blvd, Winter Garden
      
     4,5
     / 5 (6 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Walt Disney World® Resort, ChampionsGate Golf Club ja Disney's Animal Kingdom® Theme Park sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Disney's Hollywood Studios® ja Epcot® ovat myös 20 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Orlando

     Maingate Lakeside Resort 38 €
     Maingate Lakeside Resort

     Maingate Lakeside Resort

     7769 W Irlo Bronson Memorial Hwy, Kissimmee
       
      3,2
      / 5 (4 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Walt Disney World® Resort ja Disney's Animal Kingdom® Theme Park sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Disney's Hollywood Studios® ja Fun Spot Americaovat myös 10 kilometrin päässä.

      Red Lion Hotel Orlando - Kissimmee Maingate 35 €
      Red Lion Hotel Orlando - Kissimmee Maingate

      Red Lion Hotel Orlando - Kissimmee Maingate

      7300 W Irlo Bronson Hwy, Kissimmee
        
       3,9
       / 5 (7 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Disney's Animal Kingdom® Theme Park on 4,4 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä motellista. Disney's Hollywood Studios® ja ESPN Wide World of Sports sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Disney's Winter Summerland Miniature Golf Course ja Disneyn Fantasia Gardens -minigolfkenttä ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Champions World Resort
       Champions World Resort

       Champions World Resort

       8660 W Irlo Bronson Memorial Hwy, Kissimmee
         
        3,1
        / 5 (10 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Walt Disney World®, Walt Disney World® Resort ja Davenport-järvi ovat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Disney's Animal Kingdom® Theme Park ja Disney's Hollywood Studios® ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Galleria Palms Hotel
        Galleria Palms Hotel

        Galleria Palms Hotel

        3000 Maingate Ln, Kissimmee
          
         3,3
         / 5 (6 arvostelua)
         2.5 kautta 5.0

         Walt Disney World® Resort on 2,1 kilometrin ja Disney's Animal Kingdom® Theme Park on 3,5 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Disney's Hollywood Studios® ja Disney's Blizzard Beach Water Park ovat myös 10 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Orlando

         Waldorf Astoria Orlando Hae hinnat
         Waldorf Astoria Orlando

         Waldorf Astoria Orlando

         14200 Bonnet Creek Resort Lane, Orlando
           
          5,0
          / 5 (2 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Disney's Boardwalk, Disney's Hollywood Studios® ja Epcot® ovat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Disney's Blizzard Beach Water Park ja Walt Disney World® Resortovat myös 10 kilometrin päässä.

          Hyatt Regency Orlando Hae hinnat
          Hyatt Regency Orlando

          Hyatt Regency Orlando

          9801 International Dr, Orlando
            
           4,7
           / 5 (18 arvostelua)
           4.5 kautta 5.0

           Pointe Orlando, Orange County Convention Center ja I-Drive 360 sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. SeaWorld® Orlando ja Aquatica ovat myös 5 kilometrin päässä.

           Four Seasons Resort Orlando At Walt Disney World Resort Hae hinnat
           Four Seasons Resort Orlando At Walt Disney World Resort

           Four Seasons Resort Orlando At Walt Disney World Resort

           10100 Dream Tree Blvd., Lake Buena Vista
             
            5.0 kautta 5.0

            Walt Disney World® Resort on 0,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Disney's Hollywood Studios® ja Epcot® sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Disneyn Typhoon Lagoon -vesipuisto ja Richard Petty Driving Experienceovat myös 10 kilometrin päässä.

            Reunion Resort, A Salamander Golf & Spa Resort Hae hinnat
            Reunion Resort, A Salamander Golf & Spa Resort

            Reunion Resort, A Salamander Golf & Spa Resort

            7593 Gathering Drive, Kissimmee
              
             4,0
             / 5 (5 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Disney's Animal Kingdom® Theme Park, Disney's Hollywood Studios® ja ESPN Wide World of Sports sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Epcot® ja Disney Springs® ovat myös 25 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut Orlando Hotellit

             Hotellit Orlandossa – upeassa teemapuistojen kaupungissa

             Floridan osavaltion suuri sisämaakaupunki, Orlando, tarjoaa vierailijoilleen todella paljon mukavaa tekemistä ja nähtävää pidemmäksikin aikaa. Orlando on erityisen kuuluisa erilaisista teemapuistoistaan, joita on eri puolilla kaupunkia. Tähän Floridan suosituimpaan matkakohteeseen matkustetaan usein nauttimaan tasaisen lämpimästä ilmastosta sekä monipuolisista viihdepalveluista.

             Joka tavalla monipuolinen hotellivalikoima

             Jokainen matkailija löytää Orlandosta varmasti itselleen sopivan yösijan, ja niitä onkin tarjolla monissa eri hintaluokissa. Hotellit Orlandossa sijaitsevat suurilta osin aivan kaupungin keskustassa, josta on helppoa liikkua ympäri kaupunkia ja tutustua sen lähiympäristöön. Hotellien yöhinnat vaihtelevat mukavasti aina noin 50 eurosta yli 200 euron yöhintaan, joten jokaiseen tarpeeseen sopiva hotelli löytyy takuuvarmasti. Hintojen puolesta paras aika matkustaa Orlandoon on talvikuukausina, jolloin pahin kuumuus sekä kosteus loistavat poissaolollaan. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Orlandosta tai muista Yhdysvaltain kaupungeista, kuten esimerkiksi upeasta Chicagostakäyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Upeiden teemapuistojen kaupunki

             Orlando on täynnä toistaan upeampia teemapuistoja, joissa voi helposti viettää useammankin lomapäivän. Kenties tunnetuin matkakohteista on Disney World, joka koostuu kokonaisuudessaan monista erillisistä teemapuistoista. Disney Worldissa matkailija voi tutustua mm. Magic Kingdomiin, Epcotiin, Disney’s Animal Kingdomiin sekä Disney’s Hollywood Studios -elokuvapuistoon. Alueelta löytyy myös useita vesipuistoja vilvoittelua kaipaaville. Osa Orlandon hotelleista sijaitsee monien kaupungin teemapuistojen lähettyvillä, ja välimatkat ovat suhteellisen pieniä. Toinen todella suosittu teemapuisto kaupungissa on Universal Studios -huvipuisto, joka sisältää mm. Harry Potter -teemapuiston. Kulttuurista kiinnostuneet voivat lisäksi vierailla Holy Land -teemapuistossa, joka on Raamattuun perustuva teemapuisto. Puistoihin kannattaa ostaa tai varata liput hyvissä ajoin etukäteen ennen matkan alkua, jotta pääsee varmasti tutustumaan haluamiinsa kohteisiin.

             Shoppailua ja päiväretkiä

             Orlando tarjoaa vierailijoilleen hyvät ostosmahdollisuudet, sillä kaupunki sisältää miellyttävän sekoituksen pieniä putiikkeja ja suuria ostoskomplekseja. Yksi alueen suurimmista ostoskeskuksista on The Mall at Millenia. Edullisia merkkivaatteita metsästävien kannattaa suunnata Premium Outlets -ostoskeskuksiin, joissa on usein tarjolla todella uusia tuotteita, jotka eivät vielä Euroopan markkinoille ole ehtineet. Teemapuistojen ja ostosten keskeltä voi myös lähteä päiväretkelle lähialueille, esimerkiksi hienoon Kennedy Space Centeriin, jossa voi tutustua avaruustutkimuksen historiaan. Myös lähistöllä sijaitsevat kaupungit, kuten suurkaupunki Tampa, ovat vierailun arvoisia loman aikana.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Orlando

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.