Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Miami

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Fort Lauderdale - Hollywoodin kansainvälinen lentokenttä
Kohdekaupunki Fort Lauderdale
Lennon hinta 102 €

Lennot Miamiin

Saman matkaseurueen jäsenille saattaa joskus tulla eripuraa lomakohteesta, sillä osa porukasta haluaisi huvitella suurkaupungin sykkeessä ja osa ottaa iisisti hiekkarannalla. Apuun tulee Floridan huippusuosittu matkakohde Miami, joka on varmasti kaikkia ilahduttava ratkaisu lomapulmiin. Suomen loskakelien ollessa kauheimmillaan paistatellaan Floridassa auringon lämmössä, joten varaa lennot Miamiin ja vaihda karvalakki aurinkolaseihin. Pilvenpiirtäjien lomassa voi shoppailla ja katsella nähtävyyksiä, ja keskikaupungin edustalla olevilla Miami Beachin huippurennoilla rannoilla ei aurinkotuolilta tarvitse nousta kuin enintään juotavaa hakemaan. Metropoli vetää väkeä puoleensa kaikkina vuodenaikoina, mutta halvat lennot Miamiin löytää todennäköisimmin kuumankostean kesäkauden aikana. Valitse itsellesi sopivin lento eBookersin sivuilta ja kiiruhda Miamin kesäiseen lämpöön.

Suomesta halvoilla lennoilla Miamiin

Atlantin ylittäminen paikallaan istuen on raskasta puuhaa, joten lentokoneessa vietetty aika on parasta yrittää minimoida. Floridaan menijöiden riemuksi Suomesta on tarjolla suoria lentoja Miamiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja ei kuitenkaan ole tarjolla joka päivä, joten nopean lentomatkan perään haikailevien matkailijoiden on syytä suunnitella matkapäivät hyvissä ajoin etukäteen. Joustovaraa on syytä olla mukana myös lentotarjouksien metsästyksessä, sillä muutoin hyvä diili voi mennä ohi suun. Uutterasti suunnittelemalla ja vertailemalla lento Miamiin voi löytyä varsin houkuttelevalla hinnalla. Suora lento Atlantin yli kestää 10–11 tuntia, joten Miamiin saattaa hyvällä tuurilla päästä nopeammin kuin välilaskun vaativiin eurooppalaisiin rantalomakohteisiin. Hae suoria lentoja Miamin ja Helsingin välillä tutustumalla American Airlinesin, Finnairin, British Airwaysin ja Iberian tarjoamiin yhteyksiin. Hopea ei ole häpeä eikä välilasku ole mikään kauhistus Miamiin matkatessa, joten myös muihin lentoyhteyksiin kannattaa suhtautua suosiollisesti. Helsingistä käsin helpointa on löytää jatkoyhteyksiä Lontoon Heathrow’n kansainvälisen lentoaseman kautta, sillä esimerkiksi Virgin Atlantic tarjoaa runsaasti valinnanvaraa lentojen suhteen. Muitakin mahdollisuuksia toki löytyy, sillä esimerkiksi United Airlines ja Lufthansa hoitavat matkailijat ensin Helsingistä Frankfurtiin ja sitten valtameren toisella puolella siintävään Miamiin. Matka-aika pitenee keskimäärin 4–6 tunnilla, mutta aikaa uhraamalla säästää rahaa ja pääsee halvalla Miamiin. Aikaero laittaa joka tapauksessa pään iloisesti pyörälle, sillä Suomen keskipäivä on Miamissa lähempänä aamuyötä.

Suunta kohti Miamia

Miamin kansainvälinen lentoasema (IATA: MIA) on suorastaan hämmästyttävän lähellä keskikaupunkia, joten sinne lentäminen on vauhdikas ja vaivaton valinta Floridan-loman alussa. Lähialueelta löytyy myös muita vaihtoehtoja, sillä Fort Lauderdale–Hollywoodin kansainvälinen lentoasema (IATA: FLL) on hämäävästä nimestään huolimatta lähellä Miamia. Fort Lauderdaleen saapuu lähinnä Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja, ja kansainvälisistä yhteyksistä suurin osa on Etelä-Amerikkaan, mutta myös joistain Euroopan kaupungeista on mahdollista saapua Fort Lauderdalen lentoasemalle. Fort Lauderdalesta on Miamiin matkaa viitisenkymmentä kilometriä. Helppoa lomailua kaipaavat matkailijat valitsevat kuitenkin ehdottomasti Miamin oman kentän, sillä Floridan auringonpaistetta menee hukkaan lentokenttäbussissa nököttäessä. Lentoaseman hulinaa hämmästellessä on helppo uskoa, että Miami on yksi Yhdysvaltojen vilkkaimpia kenttiä. Terminaaleja on kolme, jotka on varsin käytännöllisesti nimetty North, Central ja South Terminaleiksi. Miamiin saapuessa pieni sekoilu ilmansuunnissa ja kerroksissa ei vielä haittaa, mutta paluumatkaa Suomeen ei kannata aloittaa hämmentyneissä tunnelmissa. Miamista ulkomaille suuntaavia matkustajia neuvotaan tulemaan kentälle pari tuntia ennen lähtöä, mikä ei ole lainkaan liioittelua. Miamin lentoasemalta on harvinaisen helppo jatkaa matkaa keskikaupungille, sillä julkinen liikenne toimii paljon paremmin kuin autohullussa Amerikassa yleensä. Metrobus ja Metrorail ovat suosituimmat ja sukkelimmat kulkuvälineet lentoasemalta kaupunkiin siirryttäessä. Matka Miamin keskikaupungille kestää puolisen tuntia ja maksaa vain muutaman euron. Laita siis Miami Vicen ääniraita pyörimään taustalle ja varaa itsellesi lennot Floridan unelmakohteeseen.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Miami?

Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, Air France, SAS, Finnair, American Airlines, United, Turkish Airlines, British Airways

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.