Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Miami

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Miami olivat annetulla aikavälillä 361 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 75 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Miamiin

Saman matkaseurueen jäsenille saattaa joskus tulla eripuraa lomakohteesta, sillä osa porukasta haluaisi huvitella suurkaupungin sykkeessä ja osa ottaa iisisti hiekkarannalla. Apuun tulee Floridan huippusuosittu matkakohde Miami, joka on varmasti kaikkia ilahduttava ratkaisu lomapulmiin. Suomen loskakelien ollessa kauheimmillaan paistatellaan Floridassa auringon lämmössä, joten varaa lennot Miamiin ja vaihda karvalakki aurinkolaseihin. Pilvenpiirtäjien lomassa voi shoppailla ja katsella nähtävyyksiä, ja keskikaupungin edustalla olevilla Miami Beachin huippurennoilla rannoilla ei aurinkotuolilta tarvitse nousta kuin enintään juotavaa hakemaan. Metropoli vetää väkeä puoleensa kaikkina vuodenaikoina, mutta halvat lennot Miamiin löytää todennäköisimmin kuumankostean kesäkauden aikana. Valitse itsellesi sopivin lento eBookersin sivuilta ja kiiruhda Miamin kesäiseen lämpöön.

Suomesta halvoilla lennoilla Miamiin

Atlantin ylittäminen paikallaan istuen on raskasta puuhaa, joten lentokoneessa vietetty aika on parasta yrittää minimoida. Floridaan menijöiden riemuksi Suomesta on tarjolla suoria lentoja Miamiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja ei kuitenkaan ole tarjolla joka päivä, joten nopean lentomatkan perään haikailevien matkailijoiden on syytä suunnitella matkapäivät hyvissä ajoin etukäteen. Joustovaraa on syytä olla mukana myös lentotarjouksien metsästyksessä, sillä muutoin hyvä diili voi mennä ohi suun. Uutterasti suunnittelemalla ja vertailemalla lento Miamiin voi löytyä varsin houkuttelevalla hinnalla. Suora lento Atlantin yli kestää 10–11 tuntia, joten Miamiin saattaa hyvällä tuurilla päästä nopeammin kuin välilaskun vaativiin eurooppalaisiin rantalomakohteisiin. Hae suoria lentoja Miamin ja Helsingin välillä tutustumalla American Airlinesin, Finnairin, British Airwaysin ja Iberian tarjoamiin yhteyksiin. Hopea ei ole häpeä eikä välilasku ole mikään kauhistus Miamiin matkatessa, joten myös muihin lentoyhteyksiin kannattaa suhtautua suosiollisesti. Helsingistä käsin helpointa on löytää jatkoyhteyksiä Lontoon Heathrow’n kansainvälisen lentoaseman kautta, sillä esimerkiksi Virgin Atlantic tarjoaa runsaasti valinnanvaraa lentojen suhteen. Muitakin mahdollisuuksia toki löytyy, sillä esimerkiksi United Airlines ja Lufthansa hoitavat matkailijat ensin Helsingistä Frankfurtiin ja sitten valtameren toisella puolella siintävään Miamiin. Matka-aika pitenee keskimäärin 4–6 tunnilla, mutta aikaa uhraamalla säästää rahaa ja pääsee halvalla Miamiin. Aikaero laittaa joka tapauksessa pään iloisesti pyörälle, sillä Suomen keskipäivä on Miamissa lähempänä aamuyötä.

Suunta kohti Miamia

Miamin kansainvälinen lentoasema (IATA: MIA) on suorastaan hämmästyttävän lähellä keskikaupunkia, joten sinne lentäminen on vauhdikas ja vaivaton valinta Floridan-loman alussa. Lähialueelta löytyy myös muita vaihtoehtoja, sillä Fort Lauderdale–Hollywoodin kansainvälinen lentoasema (IATA: FLL) on hämäävästä nimestään huolimatta lähellä Miamia. Fort Lauderdaleen saapuu lähinnä Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja, ja kansainvälisistä yhteyksistä suurin osa on Etelä-Amerikkaan, mutta myös joistain Euroopan kaupungeista on mahdollista saapua Fort Lauderdalen lentoasemalle. Fort Lauderdalesta on Miamiin matkaa viitisenkymmentä kilometriä. Helppoa lomailua kaipaavat matkailijat valitsevat kuitenkin ehdottomasti Miamin oman kentän, sillä Floridan auringonpaistetta menee hukkaan lentokenttäbussissa nököttäessä. Lentoaseman hulinaa hämmästellessä on helppo uskoa, että Miami on yksi Yhdysvaltojen vilkkaimpia kenttiä. Terminaaleja on kolme, jotka on varsin käytännöllisesti nimetty North, Central ja South Terminaleiksi. Miamiin saapuessa pieni sekoilu ilmansuunnissa ja kerroksissa ei vielä haittaa, mutta paluumatkaa Suomeen ei kannata aloittaa hämmentyneissä tunnelmissa. Miamista ulkomaille suuntaavia matkustajia neuvotaan tulemaan kentälle pari tuntia ennen lähtöä, mikä ei ole lainkaan liioittelua. Miamin lentoasemalta on harvinaisen helppo jatkaa matkaa keskikaupungille, sillä julkinen liikenne toimii paljon paremmin kuin autohullussa Amerikassa yleensä. Metrobus ja Metrorail ovat suosituimmat ja sukkelimmat kulkuvälineet lentoasemalta kaupunkiin siirryttäessä. Matka Miamin keskikaupungille kestää puolisen tuntia ja maksaa vain muutaman euron. Laita siis Miami Vicen ääniraita pyörimään taustalle ja varaa itsellesi lennot Floridan unelmakohteeseen.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Miami?

✔️ Lennot kohteeseen Miami maksavat yleensä 75 €–648 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Miami, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 361 €. Halpaa lentoa kohteeseen Miami etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Miami?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Miami on maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Miami?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Miami helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Miami saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Miami?

✔️ Voit muuttaa kohteen Miami lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Miami?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Miami helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Miami lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Miami, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, United, American Airlines, British Airways, Lufthansa, Air Canada, Finnair, Delta. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Miami Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiFLL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötTurkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, United, American Airlines, British Airways, Lufthansa, Air Canada, Finnair, Delta
Halvin lento75 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Miami?

Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, United, American Airlines, British Airways, Lufthansa, Air Canada, Finnair, Delta

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
EWR Miami 6.4. - 21.4. 75 €
EWR Miami 6.4. - 21.4. 75 €
JFK Miami 3.4. - 15.4. 78 €
LGA Miami 5.4. - 20.4. 78 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
EWR Miami 13.3. - 26.3. 90 €
EWR Miami 13.3. - 26.3. 90 €
JFK Miami 13.3. - 27.3. 99 €
LGA Miami 12.3. - 22.3. 283 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Miami vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.