Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Colombo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Colombo

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi CMB
Lennon hinta 538 €

Halvat lennot Helsingistä Colomboon

Pisaran- tai päärynänmuotoinen Sri Lankan saari on kohde, joka kiehtoo mieltä. Upea Colombon kaupunki on saaren suurin kaupunki ja sen kaupallinen keskus. Kaupunki sijaitsee saaren länsipuolella ja koko saari Intian niemimaan itäpuolella, Intian valtameressä. Rentoudu hiekkarannoilla, ihaile temppeleitä, vietä vaikka koko päivä ostosreissulla ja kiertele museoissa.

Matka Sri Lankan pääkaupunkiin häämöttää ja tarvitset halvat lennot Helsingistä Colomboon? Olet oikeassa paikassa. Ebookers tarjoaa lentoyhtiöiden erilaiset tarjoukset ja sinulle jää mukava valitsemisen tehtävä. Istahda alas koneesi ääreen, valitse hyvin ja kun lennot Helsingistä Colomboon on hankittu, pääsetkin keskittymään kohteen tarjontaan eli oleelliseen.

Muistathan hankkia matkaasi varten turistiviisumin!

Vielä yksi kysymys Colombosta

Pääkaupungin nimen alkuperä on pieni mysteeri ja pitkäaikainen kiistelyn aihe. Sen alkuperä nähdään hyvin eri tavalla eri näkökulmista. Mutta yksi asia on varmaa: se ei ole saanut nimeänsä komisario Columbolta, joka aina palasi popliinitakissaan esittämään vielä yhden kysymyksen. Ei pidä sekoittaa!

Sri Lankan historia on rikkonainen ja se on kuulunut eri maiden alaisuuteen. 1500-luvulta alkoi Portugalin kausi, 1600-luvulta hollantilaisten kausi ja tämän jälkeen seurasi 1700- ja 1800-lukujen taitteesta alkanut brittiläinen kausi. 1948 saari saavutti itsenäisyyden. Saaren nimeksi tuli Ceylon.

Lämpöä? Lennot Helsingistä Colomboon, kiitos!

Ilmastoltaan Sri Lankan Colombo on tasaisen lämmin. Kaikkina kuukausina ennätyslämpötila sekä keskilämpötila ylittävät 30 astetta mutteivät koskaan ylitä 40 astetta. Kuumin kuukausi on maaliskuu. Suomalaisesta perspektiivistä on hieman karua todeta, että vuoden ennätyskylmätkin lämpötilat ovat sellaista Suomen kesän keskilämpötilaa. Jos matkustuskuukautesi on toukokuusta marraskuuhun, tulet jonkinlaisella todennäköisyydellä kohtaamaan sateita.

Väestö jakautuu täällä singaleeseihin, joita on noin kolme neljännestä, sekä tamileihin. Näiden välillä puhkesi vuonna 1983 sisällissota, joka kesti aina vuoteen 2009 saakka. Nykyisin tilanne on kuitenkin rauhoittunut.

Helposti ja edullisesti Colomboon!

Suorat lennot Helsingistä Colomboon jäävät haaveeksi, sillä yksikään lentoyhtiö ei lennä sinne Helsingistä suoraan. Tarvitaan ainakin yksi jaloittelutauko välillä, mikä näin pitkällä lennolla on useimmille ihan hyvä asia. Yhdellä välilaskulla matkaan kuluu aikaa yli 13 tuntia. Tällöin Qatarin yhteydellä välilasku on Dohassa, Qatarissa. Finnairilla noin 15-tuntisen lennon pysähdys on Bangkokissa. Aina yhteydet eivät kuitenkaan onnistu yhdellä pysähdyksellä vaan niitä tarvitaan kaksi. Tällöin suosittuja välilaskupaikkoja ovat muun muassa Amsterdam ja Mumbai.

Helsingissä saavu ajoissa lentokentälle ja voit tässä yhteydessä nauttia myös pääkaupunkimme lämmöstä, vaikka vertailuja kohdemaahan on huono tehdä. Muista, että keskustasta Helsingin päärautatieasemalta pääset nykyisin mukavasti lentokentälle myös junalla.

Siirretään kellot Sri Lankan aikaan!

Sri Lankan nykyisen pääkaupungin nimi on hyvä tietokilpailukysymys, sillä nimi voi olla vaikea muistaa. Nimi on Sri Jayewardenepura Kotte. Mutta lennot ota Colomboon, Bandaranaiken kansainväliselle lentokentälle (CMB).

Sri Lanka on niitä maailman kelloihmeellisiä valtioita, joiden aikaero ei ole tasatuntinen, vaan 3,5 tuntia ja kesäaikanamme 2,5 tuntia.

Ja nyt kun olemme oikeassa ajassa, siirrytään Sri Lankan keittiöön. Ja kuinka ollakaan, vahvasti tuoksuu täällä kookokselta! Mutta sen vastapainona ruuat ovat yleisesti varsin voimakkaasti maustettuja, joten kookosta tarvitaan usein tasapainottamaan, kun suuta polttaa. Ja hedelmät maistuvat täällä, no emme tässä vertaa niitä suomalaisiin. Kun istutaan alas, maistuukin Ceylonin tee, joka on Sri Lankan tärkeä vientituote.

Vielä 1400-luvun paikkeilla saari oli sidoksissa Intian mantereeseen Aataminsillan kautta. Yritykset ylläpitää reitti eivät kuitenkaan ole onnistuneet ja se on meren alla eikä sitä pitkin pääse kulkemaan. Mielenkiintoinen nähtävyys se silti on!

Urheilussa kaksi lajia nousee ylitse muiden. Nämä ovat lentopallo sekä kriketti, jossa maa on voittanut myös maailmanmestaruuden.

Jos lennot Helsingistä Colomboon ovat vielä harkinnassa, paina vain ebookersin Valitse-nappia sinulle sopivien lentojen kohdalla ja saavu nauttimaan, nyt voisi olla sen aika!

Onko kohteiden Helsinki ja Colombo välillä suoria lentoja?

Mikään yhtiö ei juuri nyt lennä suoraan kohteiden Helsinki ja Colombo välillä. Muutama lentää välilaskullisia lentoja, joten reitilläsi tulee olemaan vähintään yksi välilasku.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Colombo välisille lennoille?

Jos olet varaamassa matkaa kohteesta Helsinki kohteeseen Colombo, lähtökenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Colombo (CMB-Bandaranaiken kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Colombo välillä on?

Halusitpa sitten matkustaa kohteeseen Colombo keskellä viikkoa tai viikonloppuna, tulet taatusti löytämään matkasuunnitelmiisi sopivan lentoajan. Voit valita 8 lennosta, jotka lennetään joka viikko kohteiden Helsinki ja Colombo välillä.

Varatuimmat hotellit Colombo

Näytä kaikki 339 majoitusliikettä kohteessa Colombo
52 €
Ocean Edge Suites & Hotel Colombo

Ocean Edge Suites & Hotel Colombo

4.0 kautta 5.0 Marine Drive (Kollupitiya), 10th Lane, No.24, Colombo
Ocean Edge Suites & Hotel Colombo on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marino Mallin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 78 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
59 €
Marino Beach Colombo

Marino Beach Colombo

5.0 kautta 5.0 590 Marine Drive, Colombo, WP
Marino Beach Colombo on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bellagio Casino. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 289 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
77 €
Mövenpick Hotel Colombo

Mövenpick Hotel Colombo

5.0 kautta 5.0 24 Dharmapala Mawatha, Colombo, Western
Mövenpick Hotel Colombo on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liberty Plazan ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 219 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.