Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Suosituimmat hotellit Lower East Side

114 €
SIXTY Lower East Side

SIXTY Lower East Side

4.5 kautta 5.0 190 Allen Street, New York, NY
SIXTY Lower East Side on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 141 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
79 €
citizenM New York Bowery

citizenM New York Bowery

4.0 kautta 5.0 189 Bowery, New York, NY
CitizenM New York Bowery on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Washington Square Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 300 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.
100 €
Hotel Indigo Lower East Side New York

Hotel Indigo Lower East Side New York

4.5 kautta 5.0 171 Ludlow Street, New York, NY
Hotel Indigo Lower East Side New York on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 294 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
77 €
The Allen Hotel

The Allen Hotel

3.5 kautta 5.0 88 Allen Street, New York, NY
The Allen Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja business center. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 41 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
85 €
Orchard Street Hotel

Orchard Street Hotel

3.0 kautta 5.0 163 Orchard Street, New York, NY
Orchard Street Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 50 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
69 €
Redford Hotel

Redford Hotel

3.5 kautta 5.0 136 Ludlow Street, New York, NY
Redford Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 32 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Holiday Inn NYC - Lower East Side

Holiday Inn NYC - Lower East Side

4.0 kautta 5.0 150 Delancey St, New York, NY
Holiday Inn NYC - Lower East Side on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 132 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
66 €
The Ridge Hotel

The Ridge Hotel

3.0 kautta 5.0 151 East Houston Street, New York, NY
The Ridge Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
PUBLIC, an Ian Schrager hotel

PUBLIC, an Ian Schrager hotel

4.0 kautta 5.0 215 Chrystie St, New York, NY
PUBLIC, an Ian Schrager hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 6 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 367 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Blue Moon Boutique Hotel

Blue Moon Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 100 Orchard St, New York, NY
Blue Moon Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
52 €
Bowery Grand Hotel

Bowery Grand Hotel

1.0 kautta 5.0 143 Bowery, New York, NY
Bowery Grand Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 30 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
85 €
The Gatsby Hotel

The Gatsby Hotel

3.5 kautta 5.0 135 East Houston St, New York, NY
The Gatsby Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 45 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
120 €
Off Soho Suites Hotel

Off Soho Suites Hotel

2.0 kautta 5.0 11 Rivington St, New York, NY
Off Soho Suites Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen, business centerin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 38 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Sanctuary NYC Retreats

Sanctuary NYC Retreats

3.0 kautta 5.0 196 A Stanton Street, New York, NY
Sanctuary NYC Retreats on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
260 €
The Ludlow Hotel

The Ludlow Hotel

4.5 kautta 5.0 180 Ludlow Street, between Houston and Stanton Street, New York, NY
The Ludlow Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lower East Side Tenement Museum (museo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 175 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Majoitus kohteessa Lower East Side

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Lower East Side, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Lower East Side hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Lower East Side suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Lower East Side

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Lower East Side. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Lower East Side on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Lower East Side ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Lower East Side

Kohteessa Lower East Side riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Lower East Side parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Lower East Side.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Lower East Side

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.