Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Kööpenhamina

Urban House Copenhagen by MEININGER 60 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Urban House Copenhagen by MEININGER on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 235 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Steel House Copenhagen 76 €
  Steel House Copenhagen

  Steel House Copenhagen

  Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Steel House Copenhagen on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 253 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Generator Copenhagen 70 €
   Generator Copenhagen

   Generator Copenhagen

   Adelgade 5, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Generator Copenhagen on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 175 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Danhostel Copenhagen Amager 63 €
    Danhostel Copenhagen Amager

    Danhostel Copenhagen Amager

    Vejlands Allé 200, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Danhostel Copenhagen Amager on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bella Centerin kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 162 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

     Copenhagen Downtown Hostel 60 €
     Copenhagen Downtown Hostel

     Copenhagen Downtown Hostel

     Vandkunsten 5, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Copenhagen Downtown Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Strøget on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 1935 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 85 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      a&o Copenhagen Norrebro 60 €
      a&o Copenhagen Norrebro

      a&o Copenhagen Norrebro

      Tagensvej 135-137, Kööpenhamina
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       A&o Copenhagen Norrebro on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parken-stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 167 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Danhostel Copenhagen City - Hostel 62 €
       Danhostel Copenhagen City - Hostel

       Danhostel Copenhagen City - Hostel

       H.C. Andersens Boulevard 50, Kööpenhamina
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Danhostel Copenhagen City - Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ny Carlsberg Glyptotekin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 192 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Bedwood Hostel 64 €
        Bedwood Hostel

        Bedwood Hostel

        Nyhavn 63, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bedwood Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1656 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

         Sleepcph 76 €
         Sleepcph

         Sleepcph

         23d Nyrnberggade, Kööpenhamina
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Sleepcph on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frelsers Kirke. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

          Urban Camper Hostel 44 €
          Urban Camper Hostel

          Urban Camper Hostel

          2C Lygten, Kööpenhamina
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Urban Camper Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bispebjerg Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 178 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Danhostel Copenhagen Bellahøj 53 €
           Danhostel Copenhagen Bellahøj

           Danhostel Copenhagen Bellahøj

           Herbergvejen 8, Bronshoj, Kööpenhamina
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Danhostel Copenhagen Bellahøj on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hostellissa on 39 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Danhostel Ishøj Strand 84 €
            Danhostel Ishøj Strand

            Danhostel Ishøj Strand

            Ishoj Strandvej 13, Ishøj, Pääkaupunkialue
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Danhostel Ishøj Strand sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Arkenin nykytaiteen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja rantabaari. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hostellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.

             Varaa Hostellit kohteessa Kööpenhamina ebookersilta

             Kohteen Kööpenhamina hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Kööpenhamina

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Kööpenhamina niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Kööpenhamina. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Kööpenhamina Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Kööpenhamina Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Kööpenhamina vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Kööpenhamina parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Kööpenhamina kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Kööpenhamina saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Kööpenhamina!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Kööpenhamina

             Näytä kaikki 540 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
             Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 84 €
             Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

             Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

             Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
               
              2.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

              Clarion Hotel Copenhagen Airport 161 €
              Clarion Hotel Copenhagen Airport

              Clarion Hotel Copenhagen Airport

              Ellehammersvej 20, Kastrup
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 10 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Kong Arthur 125 €
               Hotel Kong Arthur

               Hotel Kong Arthur

               Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rosenborgin linna ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                CPH Studio Hotel 75 €
                CPH Studio Hotel

                CPH Studio Hotel

                Krimsvej 29, Kööpenhamina
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Amager Strandpark on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Kööpenhaminan oopperatalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Thorvaldsenin museo ja Nyhavn ovat myös 5 kilometrin päässä. Øresundin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amager Strandin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.